• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Senin bebisin adini okuyunca aklima sarkici ece mumay geliyo
Ayy nolur deşme yaramı , sırf bundan ötürü ben Umay Ece olsun diye çok savaş verdim Umayı ben çok istiyorum eşim de Ece dedi tutturdu illa Ece başta olcakmış, başta hangisi varsa o daha çok söylenirmiş Ece daha güzelmişş miş de mişş :D Yoksa ben hastanedeyken sadece Ece yazdırıp gelirmişşş bi kavgalar bi kıyametler , el mecbur kabul ettim o Ece desin ben Umay dicem😄

Ayy nolur deşme yaramı , sırf bundan ötürü ben Umay Ece olsun diye çok savaş verdim Umayı ben çok istiyorum eşim de Ece dedi tutturdu illa Ece başta olcakmış, başta hangisi varsa o daha çok söylenirmiş Ece daha güzelmişş miş de mişş :D Yoksa ben hastanedeyken sadece Ece yazdırıp gelirmişşş bi kavgalar bi kıyametler , el mecbur kabul ettim o Ece desin ben Umay dicem😄
Benim arkadasim kizinin adini Ecem koydu
Neyse ki esin Ecem diye tutturmamis
Yoksa Ecem umay olcakti
Ikisini birden soyleyince tam ece mumay olurdu😄

Eski nesil bilmiyor en azından o yönden avutuyorum kendimi , nolur bebenin adı çok güzel deyin yoksa yine depresyona gircem , yeni çıktım daha isim kaosu depresyonundan haahahha 😄
Ben ilk okudugumda aklima gelmisti ama o zaman yazmadim seni tanimiyordum espri kaldirir misin falan diye simdi tekrar yazinca yazasim geldi😁
Yok ismi gayet sirin bebisin🌼 adiyla yasasin💐
Biz daha isim bulamadik bulduk da kararsiziz hala
Sen en azindan netlestirmissin
Isim secmek cok zor ya🥲

Ayy siz bensiniz :D özür dileyerek söylüyorum köy evi vibeı veriyor bana nedense , bi sevemedim 😂 Cuma detaylıdan sonra alıcam bende hayırlısıyla bi atlatayım . Siz nerden aldınız mağazadan mı trendyoldan mı ?Kurduysanız görsel ekleyebilir misiniz :)
Ebebekten aldım. Natürel sepet beşik diye geçiyor. Sepet kısmı kurulu geliyor. Ayaklarını siz kuruyorsunuz. Daha ona sıra gelmedi. Bi de kedilerimiz var muhtemelen onlar yatacak bebek gelene kadar :) birazdan ekliyim görsel

Back
X