• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Ayy nolur deşme yaramı , sırf bundan ötürü ben Umay Ece olsun diye çok savaş verdim Umayı ben çok istiyorum eşim de Ece dedi tutturdu illa Ece başta olcakmış, başta hangisi varsa o daha çok söylenirmiş Ece daha güzelmişş miş de mişş :D Yoksa ben hastanedeyken sadece Ece yazdırıp gelirmişşş bi kavgalar bi kıyametler , el mecbur kabul ettim o Ece desin ben Umay dicem😄
İkinci isim kullanılıyor hep ilkini baş harf yanına nokta şeklinde yazıyorlar okullarda bile🥰

Park besik 1 yasina kadar goturuyor hatta bi akrabam 3 yasina kadar kullandi
Bizimki 1 yasina girdi asla yatmadi o gunden sonra🤓
Sepet besik alin ilk bebisiniz heves ediyonuz anliyorum
ikincisinde yer yatagi yaparsiniz🤣
Benim arkadaşım beşik filan almadı mesela. Çocuk yerde yattı. Yazın sıcakta kuru tahtanın üstünde yatmak isterdi. Halının üstüne çeksek uyanırdı. En azından ben hevesimi alayım. Çünkü 2. Çocuk düşünmüyorum. En azından çektiğim sıkıntıları unutana kadar. Unutursam bakarız :)

Ebebekten aldım. Natürel sepet beşik diye geçiyor. Sepet kısmı kurulu geliyor. Ayaklarını siz kuruyorsunuz. Daha ona sıra gelmedi. Bi de kedilerimiz var muhtemelen onlar yatacak bebek gelene kadar :) birazdan ekliyim görsel
Çok sevinirim , annem hediye olarak almak istiyor fiyat olarak kaça almıştınız olmazsa bende mağazadan aldırayım çok fark yoksa , demontelerde kurulum çok zor oluyomuş çünkü

Benim arkadaşım beşik filan almadı mesela. Çocuk yerde yattı. Yazın sıcakta kuru tahtanın üstünde yatmak isterdi. Halının üstüne çeksek uyanırdı. En azından ben hevesimi alayım. Çünkü 2. Çocuk düşünmüyorum. En azından çektiğim sıkıntıları unutana kadar. Unutursam bakarız :)
En iyisi yer yatagi diyorlar
Saka degil ha gecen bi uzmandan dinledim
En guvenilir orasi diyor😁

Ben ilk okudugumda aklima gelmisti ama o zaman yazmadim seni tanimiyordum espri kaldirir misin falan diye simdi tekrar yazinca yazasim geldi
Yok ismi gayet sirin bebisin🌼 adiyla yasasin💐
Biz daha isim bulamadik bulduk da kararsiziz hala
Sen en azindan netlestirmissin
Isim secmek cok zor ya🥲
Her türlü şakayı kaldırırım :D yıllardır kızım olursa adını ya Gökçe ya Umay koyucam derdim hep , kocamın ailesinde yakın akrabasında Gökçe var Umay da bana kaldı :) Gökçeye benzer olsun diye de Ece koydu zaar eşim beyefendi 😁

Her türlü şakayı kaldırırım :D yıllardır kızım olursa adını ya Gökçe ya Umay koyucam derdim hep , kocamın ailesinde yakın akrabasında Gökçe var Umay da bana kaldı :) Gökçeye benzer olsun diye de Ece koydu zaar eşim beyefendi 😁
Gökceye Ece benzemiyor ki yav😄
Gülce Gözde Tuğce falan olsa neyse de
Ece isminde niye bu kadar diretiyor valla kavga sebebi ha🤓

Gökceye Ece benzemiyor ki yav
Gülce Gözde Tuğce falan olsa neyse de
Ece isminde niye bu kadar diretiyor valla kavga sebebi ha🤓
Hahahaahh Matmazel - Matmazel - nifak tohumları ekiliyor gibi hissettim ayy çok güldüm ya :D Kocamla 11 senedir tanışıyoruz , gbtsinde Ece yok -tabi ki riske atmadım - o yüzden çok sıkıntı yapmadım, hoşuna gidiyormuş benim kızım, kraliçem olacak diyor , saygı duydum 😄

Ayy nolur deşme yaramı , sırf bundan ötürü ben Umay Ece olsun diye çok savaş verdim Umayı ben çok istiyorum eşim de Ece dedi tutturdu illa Ece başta olcakmış, başta hangisi varsa o daha çok söylenirmiş Ece daha güzelmişş miş de mişş :D Yoksa ben hastanedeyken sadece Ece yazdırıp gelirmişşş bi kavgalar bi kıyametler , el mecbur kabul ettim o Ece desin ben Umay dicem😄
Adım Ece bence çok güzel bir isim.

Ben yardım isterim kızım olacak inşallah 🫠
*Ahsen
*Elay
*inci
*Deva
*Özüm
*Arsun
*Eliz
*Eslina
*Duru
*Nisa
*Asrın
*Melis
*Güneş
*Alya
*Asya
*Sinem
*İpek
*Defne
*Duygu
*Şifa
*Ada
*Kumsal
*Doğa
*İzgi
*Oylum
*Laren
*Mira
*Elçin
*Deniz
*Ayçin
*Canselin
*Enzel
Ve daha niceleriii ..
Düşünen arkadaşlara da fikir olur belki :)

Bende park yatak almayacaklardanım sepet beşik ya da chicconun yataklarından istiyorum. Marka chicco olmayabilir sanırım baby plus’ın falan da var aynı tür anlatabileyim diye yazdım. Eğilip almak ve uyuyunca koyarken uyandırmak istemiyorum o yüzden yatakla aynı boya ayarlayabileyim hemde çok yer kaplamasın istiyorum.

Son düzenleme:
Hahahaahh Matmazel - Matmazel - nifak tohumları ekiliyor gibi hissettim ayy çok güldüm ya :D Kocamla 11 senedir tanışıyoruz , gbtsinde Ece yok -tabi ki riske atmadım - o yüzden çok sıkıntı yapmadım, hoşuna gidiyormuş benim kızım, kraliçem olacak diyor , saygı duydum 😄
Bihter neyi itiraf edicek Firdevs hanim sdfgjk😄
saka bi yana guzel isimler elbette
Eskimeyecek bir isim mesela Ece
Bazi isimlerin modasi geciyor ama ece diye teyze var bizim burda
Kaliplasmis isimlerden yani🥳

Back
X