• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Ayyy benim nazlı kızım size göre azıcık daha küçük 343 gr çıktı , 40 mm de benim serviks uzunluğummuş ve amniyon sıvım da yeterliymiş benim için de bunlar çok önemliydi , çok sevindimm sizin de iyi olmanıza , çok şükür 😍 Hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah 🧿🥹
Haftamız da aynıydı seninle kuzm ama erkekler bir tık önden gidiyor ya ondandır benim de iyi yazmış rapora sıvıyı allaha şükür bunu da atlattık. Babam diyabet olduğu için şeker yüklemesi testi yapıcaz dedi. Oysa ki sağlık ocağında açlık şekerim ve 3 aylık şekerim çok iyiydi aman sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil diyorım 😌

Haftamız da aynıydı seninle kuzm ama erkekler bir tık önden gidiyor ya ondandır benim de iyi yazmış rapora sıvıyı allaha şükür bunu da atlattık. Babam diyabet olduğu için şeker yüklemesi testi yapıcaz dedi. Oysa ki sağlık ocağında açlık şekerim ve 3 aylık şekerim çok iyiydi aman sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil diyorım 😌
Bizde de Babanem diyabet hastası ama benim çok ani tansiyon düşmelerim, soğuk terlemelerim , baygınlık hissim oluyor mutlaka yaptırcam şeker yüklemeyi , korkuyorum ondan 🥲 Aynen öyle sağlıklı olsunlar da biz çok önemli değil 🙈

Bende tatli badem yagi hindistan cevizi yagi ve bio oil kullaniyorum genelde dustan sonra bacak ve kalcalara da suruyorum ama normal zamanda sadece gobuse

Günaydınnn, bu sabaha burun kanaması ile gözümü açtım. 2.ayımdan beri minik bir damla kadar oluyordu ama ilk kez dolu dolu afedersiniz pıhtılı şekilde geldi . Tampon yaparak ancak durdurabildim. Sizde oldu mu?

Eğitim seti içeriği ve yayın grubu hakkında bilgin var mı canım 🤔 her içerik de iyi olmuyor maalesef
Eğitim içeriği bir uzman tarafından anlatılıyor. Hamilelik, anne bebek baba hatta çevre doğum öncesi doğum sonrası epey detaylı anlatımlar var şahsen ben beğendim çok sıkmadan temiz bilgiler veriyor . Yayın grubunu maalesef detaylı bakmadım ama tummy time uygun kitapçıklar

Günaydınnn, bu sabaha burun kanaması ile gözümü açtım. 2.ayımdan beri minik bir damla kadar oluyordu ama ilk kez dolu dolu afedersiniz pıhtılı şekilde geldi . Tampon yaparak ancak durdurabildim. Sizde oldu mu?
Kan sulandırıcı kullanıyor musun?

Eğitim içeriği bir uzman tarafından anlatılıyor. Hamilelik, anne bebek baba hatta çevre doğum öncesi doğum sonrası epey detaylı anlatımlar var şahsen ben beğendim çok sıkmadan temiz bilgiler veriyor . Yayın grubunu maalesef detaylı bakmadım ama tummy time uygun kitapçıklar
Teşekkür ederim canım bi deniyim ben de o zaman 🤗

Hayır hiç konuşulmadı bu konu . Ben zaten bekliyordum kan basıncımız gebelikten dolayı artıyor diye ama bu kadar yoğun beklemiyordum acile gidecekken tampon işe yaradı durdu şükür
Çok geçmiş olsun dediğiniz gibi basınç artıyor kurulukta artıyor etkiliyor malesef 😔

Merhabaa Şubat annelerinden geliyorumm🫶🏻 Beni en çok yoran konu olduğu için cevaplamak istedim. Birkaç hafta önce burun kanamasından acile kaldırıldım hatta orda da durdurmak zor oldu en son kan pıhtılaştırıcı serum yaptılar öyle durdu. Hemen yan sedyemde de başka hamile vardı o da aynı şikayetle ordaydı. Hamilelikte basınç çok fazla bir de damarlar genişleyince çoğu kişide görülebiliyormuş içiniz rahat olsun💛

Ben de çok sık yaşıyorum kan hacmi normalden fazla oluyor hamilelikte akış hızı da kuvvetli damarlar hassas olunca maalesef 🤷‍♀️ hatta öncesinde nefes alamıyorum tıkanık gibi bir his sonra kanama baş ağrısı vs az önce yine kanadı sinirlenip gerildim bol su içip burun içini nemli tutmak gerekiyormuş ama onu da yapamıyorum üşeniyorum 🤦‍♀️

Merhabaa Şubat annelerinden geliyorumm🫶🏻 Beni en çok yoran konu olduğu için cevaplamak istedim. Birkaç hafta önce burun kanamasından acile kaldırıldım hatta orda da durdurmak zor oldu en son kan pıhtılaştırıcı serum yaptılar öyle durdu. Hemen yan sedyemde de başka hamile vardı o da aynı şikayetle ordaydı. Hamilelikte basınç çok fazla bir de damarlar genişleyince çoğu kişide görülebiliyormuş içiniz rahat olsun💛
Yaaa ilk defa oldu benim umarım bir daha olmaz . Gerçekten çok zor ya

• Beğen
Reactions: hku
Ben de çok sık yaşıyorum kan hacmi normalden fazla oluyor hamilelikte akış hızı da kuvvetli damarlar hassas olunca maalesef 🤷‍♀️ hatta öncesinde nefes alamıyorum tıkanık gibi bir his sonra kanama baş ağrısı vs az önce yine kanadı sinirlenip gerildim bol su içip burun içini nemli tutmak gerekiyormuş ama onu da yapamıyorum üşeniyorum 🤦‍♀️
O kadar çok sorunla uğraşıyoruz ki birde burnu düşünemiyor insan gerçekten. Dün zaten çatlaklarım için canım sıkılmışken üstüne bu oldu birden bire akmaya başladı bir kaç saat sonra baş ağrım da başladı dua ediyorum tekrar etmesin diye

Yaaa ilk defa oldu benim umarım bir daha olmaz . Gerçekten çok zor ya
Benim burnum saril saril kanamadi ama silerken ufak ufak kan geldigini gordum alerjim oldugu icin surekli temizlemek zorunda kaliyorum bi de benim dis etlerim surekli kaniyor bende uyandigimda falan kanayan dislerle karsilasiyorum durduk yere hele dis fircalarken falan bazen kan golu oluyo yani resmen disim falan mi cikti diye kontrol ediyorum

Ya benim sabah yataktan kalktigimdan beri belimin sol tarafi agriyor arada da karnimin ici agriyor gibi boyle size de oluyo mu yani kasik agrisi degil regl agrisi gibi genel agri

Ya benim sabah yataktan kalktigimdan beri belimin sol tarafi agriyor arada da karnimin ici agriyor gibi boyle size de oluyo mu yani kasik agrisi degil regl agrisi gibi genel agri
Benim öyle bir bel ağrım olmadı ama regl ağrısı ayda bir neredeyse hep reglimin olması gereken zamana yakın oluyor. Ve genel ne ağrım olursa olsun hep bebeğe bağlıyorum ben😅 “büyüyor kendine yer açıyor” hep bu yani😄

Benim öyle bir bel ağrım olmadı ama regl ağrısı ayda bir neredeyse hep reglimin olması gereken zamana yakın oluyor. Ve genel ne ağrım olursa olsun hep bebeğe bağlıyorum ben😅 “büyüyor kendine yer açıyor” hep bu yani😄
Bende oyle dusunuyorum benim fark ettigim de hep ctesi gunleri bi haller oluyor agri sizi biseyler ctesileri bebegimin hafta donum gunu ve hamileligin basindan beri bugun geldiginde anormal biseyler yasaniyo 🤣🤣

Back
X