• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Gitmek istediğim doktor 23+0a randevu veriyor. Kendi doktorum biraz geç kalmışsın dedi de
Doktorunuz neden öyle dedi bilmiyorum ama içini ferah tut 24. Haftaya kadar yapılıyor benim doktorum 23.de bebek daha büyük ve güzel bakılır herşeye dedi ama Perinatoliji doktoru randevusu dolu diye 22+3 de baktırdım. İnşallah herşeyi güzel cıkar sağ salim kucagına da almak nasip olsun inşallah🧡

Doktorunuz neden öyle dedi bilmiyorum ama içini ferah tut 24. Haftaya kadar yapılıyor benim doktorum 23.de bebek daha büyük ve güzel bakılır herşeye dedi ama Perinatoliji doktoru randevusu dolu diye 22+3 de baktırdım. İnşallah herşeyi güzel cıkar sağ salim kucagına da almak nasip olsun inşallah🧡

Bilmiyorum 21 daha iyi dedi benim doktorum da bebek büyüdükçe bazı yapıları değerlendirmek zorlaşabiliyor dedi.

Yok ben de paylaşamadım henüz ama nazardan değil amniyosentez falan filan sonuçları bekliyordum. İş yeri değişikliği yaptım bide onlarda henüz bilmiyor hamile pantolonu üstüne bol gömlek giyiyordum hiç anlamadılar bende söyleyemedim hem yeni ortam hem de birden sorulmadan söylemeye utandım öyle gizemli gizemli takılıyorum🤣
Beni de anlamadılar da iş yerinde denetim var çok koşturmacalı bi hafta maalesef aşırı yoruluyorum , destek istediğim arkadaşlara mecbur söylemek zorundayım , öğrenen herkes şok 🤣

Bende paylasmaya cok korktum nazar kaynakli paylasmadigim halde malesef suan riskli gruptayim sadece bi tane esimle post olarak atmistim ani kalsin diye sonra da dedim zaten dogana kadar bidaha atmam biriksin dogduktan sonra atarim diye esim de korkuyor cunku nazardan. Bi ara yine bi kendimi atmsitim hemen kem gozluler dolustu iste aa hic kilo almamissin falan demeye dedim nazar edecekler masallah da demiyorlar hemen geri sildim
Ben de normalde 170 boy 45 kiloydum hamile kaldığımda , ister istemez kilo alınca anlıyor insanlar çünkü hayatı boyunca hiç 50yi göremeyen ben 51 kiloyum şu an :D

Ben ogluma hamileyken uzaktan paylasmistim ama elbise boldu falan kimse anlamadi
Millet studyoda foto cektirip paylasiyor kocasi egilmis karnini operken falan 🙃
Bi biz korkuyoz boyle seylerden valla
Oglumu da dogduktan sonra 3 4 ay sonra paylasmistim hikayede
Bi arkadastan ogrenmistim mesela hikaye atacaksin ya, fotoyu koy uzerine yazi yazma kismina gel nazar duasi ayetel kürsi yapistir yaziyi beyaz yap kucult kucultebildigin kadar ve fotonun gorunmeyen kismina sürükle
Paylasiyosan da duali paylasmis olursun demisti ilk zamanlar uygulamistim bunu
Cevresinde fesat insan cok olanlar cekiniyor genelde paylasmaktan
Bakiniz biz
800 küsür takipçim var instagramda , dostumdan çok düsmanım var sırf bi yerlere geldiğimi görüp hasedinden çatlayan insanlar var daha çok kudursunlar diye hiç çıkarmam arkadaşlıktan 🤣
Şimdi de bi niyetlendim kocamla şöyle minnoş bi fotoğraf paylaşayım diye ama postu 300 kişi beğeniyor , storyi 800 kişi görüyor öyle de bi fesatlar ordusu yani , o yüzden bende çekiniyorum 😁 Nazara da çok inanırım ,deveyi kazana, insanı mezara sokar derler . Doğuma kadar paylaşamıcam böyle giderse bende 😃

800 küsür takipçim var instagramda , dostumdan çok düsmanım var sırf bi yerlere geldiğimi görüp hasedinden çatlayan insanlar var daha çok kudursunlar diye hiç çıkarmam arkadaşlıktan 🤣
Şimdi de bi niyetlendim kocamla şöyle minnoş bi fotoğraf paylaşayım diye ama postu 300 kişi beğeniyor , storyi 800 kişi görüyor öyle de bi fesatlar ordusu yani , o yüzden bende çekiniyorum 😁 Nazara da çok inanırım ,deveyi kazana, insanı mezara sokar derler . Doğuma kadar paylaşamıcam böyle giderse bende 😃
Maşallah 800 takipci hepsini taniyon mu🤣
Bencede paylasma yinede sen bilirsin kem gozlere sis falan yaz🤣
Ben bi ara ne zaman esimle gezme fotosu paylassam aksamina kavga ederdik🤣 ya da bi arkadasi arayip her gittiginiz yeri koymayin hanim basima eksiyo derdi nasil insanlar var ya🤣

Benim esimle paylastigim fotoyu da 4 kisi birbirine gondermis kim bilir dmden kim kime atip ne dedikodu yapti kuduruklar ordusu

Ben bi ara ne zaman esimle gezme fotosu paylassam aksamina kavga ederdik🤣 ya da bi arkadasi arayip her gittiginiz yeri koymayin hanim basima eksiyo derdi nasil insanlar var ya🤣
Bunu biz de fark ettik ne zaman foto atsak kavga ediyoduk esim de bu yuzden kiziyo zaten nazara inaniyo kendisi de paylasmayi sevmez millet bilmesin ne olacak biz ani yasayalim neyi kanitlicaz atip diyo 😄 dost var dusman var dost gorunumlu dusman da var

Hepsini tanıyom valla bacım , aynı durum bizde de var ahahahha 😂

Beni de anlamadılar da iş yerinde denetim var çok koşturmacalı bi hafta maalesef aşırı yoruluyorum , destek istediğim arkadaşlara mecbur söylemek zorundayım , öğrenen herkes şok 🤣
Ya bide şimdi kaç aylık diyecekler 6 demeye dilim varmıyor hahah😂 bakalım nereye kadar🥲

Bilmiyorum 21 daha iyi dedi benim doktorum da bebek büyüdükçe bazı yapıları değerlendirmek zorlaşabiliyor dedi.
Ben 21 de gittim o zaman gel demişti 21+4 falandı. Sonra iyi ki 21 de gitmişim dedim çünkü amniyosentez yaptırmak durumunda kaldım sonuç çıkana kadarda hafta büyüyor

Merhabalar hanımlar. Ankarada olup bilkentte ssvd düşünen var mi acaba?

Benim esimle paylastigim fotoyu da 4 kisi birbirine gondermis kim bilir dmden kim kime atip ne dedikodu yapti kuduruklar ordusu
Geçen sene tatilde eşimle aynada çekindiğimiz bi fotoğrafımız vardı , elini farketmeden karnımda tutmuşum 4 kişi de o fotoğrafı birbirine göndermiş, hamile midir değil midir diye konuşulduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam mesela 🤣🤣🤣 Herkes bi fesat ben anlamıyorum 🥲

Ben 21 de gittim o zaman gel demişti 21+4 falandı. Sonra iyi ki 21 de gitmişim dedim çünkü amniyosentez yaptırmak durumunda kaldım sonuç çıkana kadarda hafta büyüyor
Ben 20 de gittim o zaman da olumsuz bulgu vardi ama gittigim doktor amniyosentez onermedi keske o zamandan yaptirsaydim da simdiye sonuc ciksaydi ona kalsa 28.haftada tekrar bakacakti ama sonra 2 doktora daha gittim biri amniyosentezi onerip yapan kisi digeri de iyi yapmissiniz o kesin sonuc verir dedi

Geçen sene tatilde eşimle aynada çekindiğimiz bi fotoğrafımız vardı , elini farketmeden karnımda tutmuşum 4 kişi de o fotoğrafı birbirine göndermiş, hamile midir değil midir diye konuşulduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam mesela 🤣🤣🤣 Herkes bi fesat ben anlamıyorum 🥲
Asiri meraklilarr ama hamileyim desen cogu bi hayirli olsun bile demez eminim . Bazi influencerlar gelen mesajlari falan ifsaliyor insanlara bebegini kucagina alama insallah falan yazmislar yani bu kadar kotu ve cirkin insanlar da var yazmasa da icinden bunu geciren eden olabilir bilemiyo ki insan

Asiri meraklilarr ama hamileyim desen cogu bi hayirli olsun bile demez eminim . Bazi influencerlar gelen mesajlari falan ifsaliyor insanlara bebegini kucagina alama insallah falan yazmislar yani bu kadar kotu ve cirkin insanlar da var yazmasa da icinden bunu geciren eden olabilir bilemiyo ki insan
Ayyneeennn öyle , içten içe kıskanan da o kadar insan var ki. Yazık kötü kalplerine gerçekten

Back
X