• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlar 4-5 gündür ayakta kaldıkça göbeğim sertleşiyor ve sanki kasıklarda doluluk baskı oluyor gibi oluyor. Bi yere yürümeye ve ayakta durmaya korkar oldum. Çatı ağrısı başladı aynı şekilde. Acaba bunlar sıkıntılı durumlar mı? Bir de çalışıyorum. Yarın sabah randevuö var çok gerginim
Benim sertleşme gibi değil de aşırı bi gerginlik oluyor karnımda , ne kadar nemlendirirsem nemlendireyim geçmiyor. Çatı değil ama bel ağrım hala var maalesef . Hepimizin süreci farklı ilerliyor , inşallah sağlıkla devam eder :)

Valla gerçekten eşinde çok darlamış insanında bi sabrı var haklısın bu konuda, ama bebeğin konusunda endişe etme Allah korur onları, canını çok sıkma en azından olacak varmış
Bi ara psikiyariye goturdum ilac kullanicam diye soz verdi 1 ay kullandi kullanmadi birakti sevgiliyken bu yuzunu gostermiyordu ama cok vakit gecirmiyoruz diye mi oyleydi anlamadim yoksa rol mu yapiyordu

Vallahiiii sen bensin ya , benimki daha bir iğne göstermedi, bi zamanlar tupper satmış , ordan eşantiyon gelen mama kaşığını verdi bana . Ölür müsün öldürür müsün , bi tane mama kaşığı 😂Örme hırka bile olsa en azından hevesini görseydim keşke . Bi de eşimin 80 küsür yaşındaki babanesi elbiseler örmüş bebeğe , kaynanam gelmiş bana onu gösteriyor bak babanen örmüş diye , ee utanır insan sen niye yapmadın hiç bi şey diyemedim . Kii kaynanam da çok güzel, çok düzgün örgü örer elinden de gelir yani .
Bbi de millet uzerinden reklam yaparlar sanki bi katkisi varmis gibi 🤣 bana da sagdan soldan bulduklarini soyluyor sunda giyilmedik esyalar varmis ister msiin diye boyle seylere takildigimdan degil ama yani insan soylemeye utanir bi de cok sukur alacak gucumuz varken ilk kbebegimiz hevesliyiz neden almayalim milletin eskisiini giydirelim ki

Merhaba kızlar ,bir haftadır süren kahverengi akıntim var tam adet olmam gereken gün başladı ve hiç bir şekilde adet kanamasına dönmedi.Bu akıntıyı gördükten 3 gün sonra doktora gittim vajinal muayene etti bir şey yok ara kanamadır dedi ama benim içim hiç rahat değil hâla peçeteye sildikçe kahverengi afedersiniz sümüksü uzayan şeyler geliyor.Böyle bir durum yaşayan var mı başka doktora görünmeli miyim(Akıntının başladigi ilk gün gebelik testi yapmistim negatif cikmisti

Bbi de millet uzerinden reklam yaparlar sanki bi katkisi varmis gibi bana da sagdan soldan bulduklarini soyluyor sunda giyilmedik esyalar varmis ister msiin diye boyle seylere takildigimdan degil ama yani insan soylemeye utanir bi de cok sukur alacak gucumuz varken ilk kbebegimiz hevesliyiz neden almayalim milletin eskisiini giydirelim ki
Yaaa evet onu kaynanamlar değil de akrabaları yapıyor bana da, yapan da pasaklı insanın teki , bende bebek arabası var ,bende oyun halısı var, bende o var bu var sana vereyim . En son dedim ama , benim de ilk bebeğim hevesim var , alırım her şeyini kendi beğendiğim gibi sağolun istemiyorum kimsenin bi şeyini diye . Bi de benim takıntım var gerçekten ikinci el kullanmadım kullanamam içime sinmez , daha ucuzunu alayım sıfır olsun ama benim olsun yani 🤣

Yaaa evet onu kaynanamlar değil de akrabaları yapıyor bana da, yapan da pasaklı insanın teki , bende bebek arabası var ,bende oyun halısı var, bende o var bu var sana vereyim . En son dedim ama , benim de ilk bebeğim hevesim var , alırım her şeyini kendi beğendiğim gibi sağolun istemiyorum kimsenin bi şeyini diye . Bi de benim takıntım var gerçekten ikinci el kullanmadım kullanamam içime sinmez , daha ucuzunu alayım sıfır olsun ama benim olsun yani 🤣
senin yine iyi benim görümcem 10 yaşındaki oğlunun ilk adım ayakkabılarını bana vermeyi teklif etti. Çocuğun ismi dışında başka dertleri yok habire ne isim koycağımızı soruyolar hiç bir ihtiyacınız var mı ? Şu ihtiyacını biz alalım diyen yok. Anca boş laf hepsi. Hamilelikten önce takılmıyordum meğer ne boş insanlarmış yeni fark ediyorum.

Kızlar kaç kilo aldınız ? ne durumdasınız? Dışardan felan yiyor musunuz dikkat etmeye başladınız mı? Ben biraz kilo almaya başladım ama canımda bir şeyler çekiyor sürekli 😂

Benimde kilo alımım hızlandı sanki ya 26+1 im +4kg hedefim için biraz yavaşlamam lazım ama ne mümkün😂
Aynı gün +8 devam 🫣🫣iştahım çok açık

Vallahi aldıracağımdan değil , sadece dilinin ucuyla bari bize düşen bi şey var mı diye sorsaydı diyorum ya , hadi ilk zamanlar yeniydi küçüktü bekleyelim dediler belki diye düşündüm ama artık kocaman da olduk , üzülüyor insan düşüncesizliklerine ..
Haklısın canım, belki böyle alıp etmeseler ben de aynı senin gibi diyecektim şuan bilemiyorum

senin yine iyi benim görümcem 10 yaşındaki oğlunun ilk adım ayakkabılarını bana vermeyi teklif etti. Çocuğun ismi dışında başka dertleri yok habire ne isim koycağımızı soruyolar hiç bir ihtiyacınız var mı ? Şu ihtiyacını biz alalım diyen yok. Anca boş laf hepsi. Hamilelikten önce takılmıyordum meğer ne boş insanlarmış yeni fark ediyorum.
Ayy ama ayıp ya valla , insan bu dönemlerde daha çok dikkat ediyomuş böyle şeylere onu farkettim . Doğurmasını bildiğim gibi, adını koymasını da bilirim size de tasası mı düştü diyemiyor tabi insan ..

Kızlar 4-5 gündür ayakta kaldıkça göbeğim sertleşiyor ve sanki kasıklarda doluluk baskı oluyor gibi oluyor. Bi yere yürümeye ve ayakta durmaya korkar oldum. Çatı ağrısı başladı aynı şekilde. Acaba bunlar sıkıntılı durumlar mı? Bir de çalışıyorum. Yarın sabah randevuö var çok gerginim
Bende de cati agrisi basladi .yuruyus yapimca hafifliyor.doktor ne diycek buraya da yazar misin

Ayy ama ayıp ya valla , insan bu dönemlerde daha çok dikkat ediyomuş böyle şeylere onu farkettim . Doğurmasını bildiğim gibi, adını koymasını da bilirim size de tasası mı düştü diyemiyor tabi insan ..
Hem de ne kendimi artık katil olabilirmiş gibi hissediyorum öyle bir kin ve öfke birikiyor kolay da değil atması onu :D

Bende de tas vardi sik sik kum dokme pluyor bazen yanlarim agriyor nasil anladiniz ultrasonla mi baktilar hamileyim diye gitmiyoddum ben acikcasi
Kadin dogumcu idrar tahlilimde fark etti ağrılarım oluyordu bebek büyüdüğü için oluyor sandım ama kum döktüğüm içinmiş üroloji yönlendirdi

Ya bende de tam tersi süreç ve ben bundan rahatsız oluyorum bende mi sıkıntı var acaba 🤔 eşimin ailesi geldi Haftasonu şunu alalım bunu alalım bize beğendirdiler hep ve çoğu şeyi aldılar bize resmen ufak tefek şeyler kaldı. Ama benim içim rahat etmiyor ne gerek var biz alırdık falan diye huzursuz oluyorum.
Seninle aynı şeyi yaşıyoruz. Kayınvalidem her şeyi kendi yapmak istiyor. Tamam güzel alsın etsin ama her şeyi kendi zevkine göre almaya çalıştı en başta, işte şunu çok beğendim su çok güzeldi aldım filan. Benim ilk hamileliğim benim heyecanım benim zevklerin olsun diye düşünüp kızdım kendisine . Eşime de dedim alacaksa da benim beğendiklerimi alsın diye çünkü benim ailem öyle yapıyor olması gerekende o bence. Şimdi ben beğeniyorum o alıyor. Yine de sağolsun.

merhabalar, ben şubat annelerindenim. umarım süreç hepiniz için güzel geçiyordur 🌸 bende geçmeyen bir idrar yolu enfeksiyonu var 5 haftadır ,donaxyl fitil kullandım yine oldu sizlerin uyguladığı size iyi gelen yöntemleriniz varsa önerilerinize açığım 🥰

Canım o sertleşme durumu bendede var bebek içerde top gibi mi oluyor ne oluyor anlamıyorum diyorum hatta eşime kasıldım gene diyorum. Bacak içlerimde ve aşağıda ağrımda var ama doktor hiç bir problem yok dedi yani korkulacak endişelenilcek bir durum yokmuş. Detaylıda da sormuştum ben bu haftalarda en çok duydukları şikayet bunlarmış ama korkulacak bir şey yok demişti oradaki doktorda.

Canım o sertleşme durumu bendede var bebek içerde top gibi mi oluyor ne oluyor anlamıyorum diyorum hatta eşime kasıldım gene diyorum. Bacak içlerimde ve aşağıda ağrımda var ama doktor hiç bir problem yok dedi yani korkulacak endişelenilcek bir durum yokmuş. Detaylıda da sormuştum ben bu haftalarda en çok duydukları şikayet bunlarmış ama korkulacak bir şey yok demişti oradaki doktorda.
O bende de oluyor yalancı kasılma diyorlar magnezyum iyi geliyor gerçekten. Bide eğer yatıp dinlenince geçiyorsa düzenli olmuyorsa sorun etme demişti bençm dr

O bende de oluyor yalancı kasılma diyorlar magnezyum iyi geliyor gerçekten. Bide eğer yatıp dinlenince geçiyorsa düzenli olmuyorsa sorun etme demişti bençm dr
yaa ben 1 ay önceki randevumda söylemiştim serviks uzunluğu iyi olunca sorun değil demişti ondan 1 hafta sonra da detaylım vardı onda da sorun yoktu da bu aralar sanki çoğaldı gibi oldu gün içinde 5-6 kez oluyor özellikle sırt üstü yatarken. Bir de 10dk yürüyünce karnım kaskatı oluyor 🥹 yarın randevum bakalım inşallah her şey yolundadır. Bana nedense magnezyum vermedi belki bu sefer verir vermezse de ben isterim

Back
X