• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    141
7. Aya geldim nerdeyse halâ lohusa takımına karar veremedim alan var mı kızlar

Bende daha almadım kuzum ama favlarımda bunlar varr. Belki yardımı dokunur.

Ay ben 7. Aya geldim henüz hiçbirşey almadım bebeğede kendimede siz yine iyi durumdasınız
Ay ben 7. Aya geldim henüz hiçbirşey almadım bebeğede kendimede siz yine iyi durumdasınız
Eylül de başladım bende kıyafet ve emzirmeye dair bir şeyler aldım devamı yok:) en azından belirleyeyimde alması kolay diye düşünüyorum

Evet kızlar kimler neler yapıyor herkes güncellesin kedinii 🥳

Ben bebek alışverişinin büyük bir kısmını bitirdim park beşik gardrop şifonyer ve bebek arabası kaldı. Diğer ıvır zıvırlar bitti şükür 😍 bebek arabası için de kasımı bekliyorum.

16 sında da randevum var şeker yüklemesi yaptıracağım ailede diyabet olduğu için ☺️

H&m baktın mı canım peki? Teşekkür ederim bu arada🌸

Evet kızlar kimler neler yapıyor herkes güncellesin kedinii 🥳

Ben bebek alışverişinin büyük bir kısmını bitirdim park beşik gardrop şifonyer ve bebek arabası kaldı. Diğer ıvır zıvırlar bitti şükür 😍 bebek arabası için de kasımı bekliyorum.

16 sında da randevum var şeker yüklemesi yaptıracağım ailede diyabet olduğu için ☺️
Benim de bir tek büyük eşyalar tamam küçüklere hala başlayamadım işten güçten. İnternetten almak istemedim gidip gezmek istedim 😂 şeker yüklemesinden kaldım ben maalesef diyete başladım 🫠

Ben bi tane almistim ama eve gelince giymelik baya rahat bisey bildigin babaanne elbisesi gibi. 🤣 Ama suslu alacagimi da elbise seklinde almayi dusunuyorum sezeryanli falan olursam pijama lastigi belimi acitir diye korkuyorum en rahati elbise bence

Ben bi tane almistim ama eve gelince giymelik baya rahat bisey bildigin babaanne elbisesi gibi. 🤣 Ama suslu alacagimi da elbise seklinde almayi dusunuyorum sezeryanli falan olursam pijama lastigi belimi acitir diye korkuyorum en rahati elbise bence
Yok canım sezeryan tam bikini bölgesinden yapılıyor yani düşük bel bir bikini altı bile giyilse görünmüyor öyle anlatayım. Acıyan yerinde orası oluyor giydiğin pijama takımları elbise olmasa bile çok rahat ediyorsun denk gelmiyor. Depend de o sebeple mesela çok rahat külot şeklinde ve canını acıtmıyor yanlardan yırtıp çöpe atıyosun külot giysen dikişe geldi mi falan moduna giriyosun. Bir de sezeryan sanıldığı gibi dikişler kanlı görüntü vs şeklinde değil yapıştırma dikiş yapıyorlar çoğunlukla ve 4-5 parmak eninde kesi atılıyor

H&m baktın mı canım peki? Teşekkür ederim bu arada🌸
Yok kuzum daha bakmadım onaa sen baktın mı var mı önerilerin
Benim de bir tek büyük eşyalar tamam küçüklere hala başlayamadım işten güçten. İnternetten almak istemedim gidip gezmek istedim 😂 şeker yüklemesinden kaldım ben maalesef diyete başladım 🫠
Hadi yaa ay kalmayalım inşallah boğazımı pek tutabildiğim söylenemez. Sıkı bir diyet değildir umarım seninki de
Ahahah. Yaa benim elbisede bacak aram sürtüyor 🫠😄 o yüzden pek bi güvenemiyorum. Koca yaz elbiselerin altına babaannem tarzı paçalı don giymekle geçti. Ondan bilemiyorum ya pantolona daha sıcağım sanırım

Yok kuzum daha bakmadım onaa sen baktın mı var mı önerilerin

Hadi yaa ay kalmayalım inşallah boğazımı pek tutabildiğim söylenemez. Sıkı bir diyet değildir umarım seninki de

Ahahah. Yaa benim elbisede bacak aram sürtüyor 🫠😄 o yüzden pek bi güvenemiyorum. Koca yaz elbiselerin altına babaannem tarzı paçalı don giymekle geçti. Ondan bilemiyorum ya pantolona daha sıcağım sanırım
Siyah bir tane gözüme kestirdimde dokunmadan almak istemiyorum😅 koyu renk alcam bir iki tane bu sefer ya açık renkte geçti geçmedi olayı oluyor

Yani ben her gün çikolata ve türevlerini yiyen biri olarak 3-4 gündür yemiyorum 😭 onun dışında çalıştığım için ve üşendiğim için makarna döner pizza tarzı şeyler hayatımda vardı baya onlar gitti

Her laboratuvarın referans değeri farklı oluyor canım. Benim birinci saatte 203 çıktı mesela diyet yapıyorum iki haftadır ölçüm yapıyorum. Bana bile direk ilaç başlanmadı.

Ay kızlar günlerdir mesajlara anca yetişebildim o yüzden kusura bakmayın geriden geriden cevap vererceğimm :)

Ben bebeğimi 16-17 hafta arası hissetmeye başladım ilk hamileliğim. Ve bende bugün siteye girdiğimde bu soruyu soracaktım arkadaşlara.
Acayip hareketli bir bebek. Mesela ilk haftalarda da bir gün hissedersin 2-3 gün hissetmediğin olur panik yapma diyorlardı bana.
Ama ben bir hissettim pir hissettim. Hissetmeye başladığım günden beri hiç durmuyor arkadaş :D Öğlen 12 gibi bir başlıyor işten çıkana kadar 6-7 ye kadar bilfiil hareket. Hiç mi uyumuyorsun ayol dedirtiyor insana :D Sonrasında da 9 gibi bir daha başlıyor o oynarken ben uyuyorum artık ne zaman duruyor bilmiyorum sabah uyandığımda yine oynuyor oluyor :D bence benim bebik uyur gezeer. Uykusunda da hareket ediyor başka bir açıklaması olamaz :D

Valla ben bu durumu kafama takarım diye hamilelik öncesi tedavide ve hamilelik başında hiç tartılmadım o yüzden bende bu bilgi yok :D

https://www.hepsiburada.com/philips...scy900-01-p-HBCV00004UX8HX?magaza=Hepsiburada

Ben bunları aldım canım philipse bir de uç aldım üzerinde 0+ ile geliyor 0 uç aldım daha az akışlı oluyor.

HgA1c bakıyorlar canım açlık da bakıyorlar ama şeker yüklemesi yapmıyorlar. Benim en son açlık kan şekerim 59 çıktı hipoglisemi olucam bu gidişle :D genelde 70-71 çıkardı zaten ama bu sefer biraz şov yaptı.

Ya ben bu konuda pek fazla kasmıyorum aslında ya 2-3 bardak açık çay ve 1 tane nescafe oluyor yani

Bana da şafak bey detaylıda sürekli bikini bölgemde hissediyorum dediğimde arkadaşlar suyun içerisinde zaten çok da takmamak lazım plesanta yerleşimi arka ve iyi serviks uzunluğu da gayet iyi o yüzden ayakları aşağıda olduğu için bikini bölgesinde hissedilmesi normal demişti. Biraz rahat birisi :D

Canım ben bunu kullanıyorum baya büyük. İkiye katlı olarak kullanıyorum baya rhat ediyorum ileride de emzirme ve tummy time olarak kullanmayı düşnüyorum.

Ben gün içinde de bilgisayar başında çalıştığım için sırtlarım hep ağırırdı ama bi birkaç haftadır sağ sırt kısmım daha fazla ağırıyor sanki

Ay ben bundan yaptırdım :D
Küplerden almadım ama ya

Ben defacto eşofmanlarımı falan(hamilelik öncesi) genelde oversize oldukları için hala göbeğimin altına indirerek giyiyorum canım.
Aklında bulunsun göbeğinin altına indirirp de bi giymeyi dene

Canım şeker yüklemesini kaça yaptırdın royaldee. Ben de 16 sında yaptıracağım ama devlete mi gitsem diye düşünüyordum.
Muayene ücreti hariç bir ücret mi ödedin?
Muayene harici şeker yüklemesi için ya 600 ya 800 du hatırladığım kadarıyla. Sen yine de ara Bir sor hastaneye istersen.

Back
X