• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Benim 1 numara 2 yasinda olacak bebek dogdugunda
O yuzden onu babasiyla yatak odasina aticam ben bebisle salonda takilcam 😀
Diger turlu 4muzun de uyanma ihtimalini dusunmek istemiyorum😅
Ay yok yok haklısın senin ki küçük 2 yaşında deliksiz uyumuyordu benim kız bide. Senin ki uyuyor mu🥲

Ay yok yok haklısın senin ki küçük 2 yaşında deliksiz uyumuyordu benim kız bide. Senin ki uyuyor mu🥲
Benimkinin ilk 1 yil uyku duzeni hic yoktu zombi gibiydim 15 aya kadar emzirdim surekli emmek icin kalkiyordu
15.aydan sonra da iste aksam 22 22.30 gibi uyuyor gece arada sesleniyor uyu oglum bsey yok diyorum sagindan soluna donerken bile ses cikariyor bazen uyaniyor ninni soyluyorum geri daliyor falan🫠 9da uyuyan cocuklara ozeniyorum bende🤓
Odasini ayirmistik ama gece cok uyaniyor yani gozler kapali mizmizliyor ses verince geri daliyor
Bazen eliyle kontrol ediyor yaninda miyiz diye falan🤓 simdilik bizimle uyuyor havalar da sogudu ustunu acip duruyor falan
Kalin tulumlari var onlarla terliyor bende polar pijama giydiriyorum aramizda yatiyor ustunu basini aciyor ben uyanip ortuyorum o sirada karnimdaki uyanip tekmeliyor falan cok garip bir surecteyim😅

Benimkinin ilk 1 yil uyku duzeni hic yoktu zombi gibiydim 15 aya kadar emzirdim surekli emmek icin kalkiyordu
15.aydan sonra da iste aksam 22 22.30 gibi uyuyor gece arada sesleniyor uyu oglum bsey yok diyorum sagindan soluna donerken bile ses cikariyor bazen uyaniyor ninni soyluyorum geri daliyor falan🫠 9da uyuyan cocuklara ozeniyorum bende🤓
Odasini ayirmistik ama gece cok uyaniyor yani gozler kapali mizmizliyor ses verince geri daliyor
Bazen eliyle kontrol ediyor yaninda miyiz diye falan🤓 simdilik bizimle uyuyor havalar da sogudu ustunu acip duruyor falan
Kalin tulumlari var onlarla terliyor bende polar pijama giydiriyorum aramizda yatiyor ustunu basini aciyor ben uyanip ortuyorum o sirada karnimdaki uyanip tekmeliyor falan cok garip bir surecteyim😅
Evet bu süreçleri yaşadım bende ama direndim odasına yatırmaya 3 yaşa kadar o da direndi🤣 sonra normal uyumaya başladı ama gündüz uykusu yoktu belki senin ki gündüz uyuyorsa ondan geç yatıyordur

Yok yok böyle değil desenli pamukluydular ama ben mağazada baktım optimum karşısında büyük bir mağazaları var ya orda
Hee gaziemirdeki
Oraya cok uzagim ben ya
O magazasi baya buyuk evet
Diger ebebeklerde hic goremedim internet sitelerinde bile yok dusun bakindim az once
Netten hallederim artik bende herhangi kolunu falan zaptetcek birsey🤥

Hee gaziemirdeki
Oraya cok uzagim ben ya
O magazasi baya buyuk evet
Diger ebebeklerde hic goremedim internet sitelerinde bile yok dusun bakindim az once
Netten hallederim artik bende herhangi kolunu falan zaptetcek birsey🤥
Bende çok uzağım ama bir kez gittik işte baya ihtiyaç alışverişi yapmış oldum😅 halledilir ya ilays ın kundağıda çok güzel

Evet bu süreçleri yaşadım bende ama direndim odasına yatırmaya 3 yaşa kadar o da direndi🤣 sonra normal uyumaya başladı ama gündüz uykusu yoktu belki senin ki gündüz uyuyorsa ondan geç yatıyordur
Aynen gunduzleri 3 saate kadar uyuyordu simdi azaltti 1.5 saat falan anca uyuyor o da ses olmazsa
Bu kisi da atlatip yaza dogru odasinda yatmaya baslar komple zaten bebis bize sarar o odasinda yatar diger yil da ikisine bir oda yapar olayi kapatiriz ins 😅

Aynen gunduzleri 3 saate kadar uyuyordu simdi azaltti 1.5 saat falan anca uyuyor o da ses olmazsa
Bu kisi da atlatip yaza dogru odasinda yatmaya baslar komple zaten bebis bize sarar o odasinda yatar diger yil da ikisine bir oda yapar olayi kapatiriz ins 😅
Ay hadi inşallah bende 2027 yaza azıcık nefes alırım diyorum ama dur bakalım şu an yaşım 32. 35 de arkama yaslanıp rahatlayacağımı planlıyorum🤣🤣

Bende çok uzağım ama bir kez gittik işte baya ihtiyaç alışverişi yapmış oldum😅 halledilir ya ilays ın kundağıda çok güzel
Bi bakinayim
Kundak ve biberon olayi kaldi bi tek
Digerleri oglumdan kalanlarla cikaririz ilk 3 4 ayi
Bide mama stoklasam mi diye dusunuyorum
Oglumda almistik asla icmedi
Alip bosa gitmesini de istemiyorum
Oglum ne emzik kullandi ne biberon
Ama ben mahvolmustum o ayri
Simdi az rahat etmek istiyorum
2.bebegi salliyorlar derlerdi de inanmazdim
Emzik biberon o sekil buyutmek istiyorum bezginlik geldi oglumdayken😅

Bi bakinayim
Kundak ve biberon olayi kaldi bi tek
Digerleri oglumdan kalanlarla cikaririz ilk 3 4 ayi
Bide mama stoklasam mi diye dusunuyorum
Oglumda almistik asla icmedi
Alip bosa gitmesini de istemiyorum
Oglum ne emzik kullandi ne biberon
Ama ben mahvolmustum o ayri
Simdi az rahat etmek istiyorum
2.bebegi salliyorlar derlerdi de inanmazdim
Emzik biberon o sekil buyutmek istiyorum bezginlik geldi oglumdayken😅
Biberonda comotomo öneriyorlar biraz inceledimde cidden anne memesine ciddi yakınmış kasımda indirime girmesini bekliyorum😅 bende klasik yöntemlere geçcem 2 de . İlkinde aynılarını yaşadım psikolojim bozulmuştu🤣 emziğimi aldım savaşa hazıırm hahah

Biberonda comotomo öneriyorlar biraz inceledimde cidden anne memesine ciddi yakınmış kasımda indirime girmesini bekliyorum😅 bende klasik yöntemlere geçcem 2 de . İlkinde aynılarını yaşadım psikolojim bozulmuştu🤣 emziğimi aldım savaşa hazıırm hahah
Maşallah dogala yakin urunler de kazık oluyor hep🤣
Ya biberonu bilemiyorum ama aventleri tutana kadar savasicam bende
Emzik cok kurtarici birsey onu gormus oldum
15 ay seyyar emziklik yaptim kendi mememe sinir oluyordum artik😅

Bende 32yim
35te herkes isine baksin modunda olacagimi dusunuyorum bende🤣
Ü
Maşallah dogala yakin urunler de kazık oluyor hep🤣
Ya biberonu bilemiyorum ama aventleri tutana kadar savasicam bende
Emzik cok kurtarici birsey onu gormus oldum
15 ay seyyar emziklik yaptim kendi mememe sinir oluyordum artik😅
maalesef fiyatlar yükseldikçe yükseliyor😅 avent me aldıysam işe yaramadı bu sefer farklı markalara yöneldim bende😅

Ben buna baktım geçen gün bayağı ince bir şey ama güzel pamuklu. Sadece beden çok küçük geldi. İlays denen markayıda çok övüyorlar ama 3-6 almışlar hep. E bebekte hep yenidoğan vardı.
Ebebektekine bende baktim hayli kucuk
Ilk 1 ay anca kullanilir
Ilays da stoklarin cogu tukenmis baktim
Alirsam zaten 3 6 ay alirim cabuk buyuyorlar
Oglumda yenidoganlari ilk 10 gun kullanabilmistim sadece

Back
X