- 17 Nisan 2019
- 3.604
- 4.330
- 133
Ben geçen gittim bi inceledim iyi gibiydiler ya bilemedim kundak tecrübem yok %100 pamuk diyorduGece yatarken kullanmayi dusunuyorum
Gunduz salcam ellerini kollarini
Ebebektekiler de cok tirt ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen gittim bi inceledim iyi gibiydiler ya bilemedim kundak tecrübem yok %100 pamuk diyorduGece yatarken kullanmayi dusunuyorum
Gunduz salcam ellerini kollarini
Ebebektekiler de cok tirt ya![]()
Ay yok yok haklısın senin ki küçük 2 yaşında deliksiz uyumuyordu benim kız bide. Senin ki uyuyor muBenim 1 numara 2 yasinda olacak bebek dogdugunda
O yuzden onu babasiyla yatak odasina aticam ben bebisle salonda takilcam
Diger turlu 4muzun de uyanma ihtimalini dusunmek istemiyorum![]()
For My Baby Unisex Yenidoğan Kundak Ribana - ebebek sunlardan mi diyosunBen geçen gittim bi inceledim iyi gibiydiler ya bilemedim kundak tecrübem yok %100 pamuk diyordu![]()
Benimkinin ilk 1 yil uyku duzeni hic yoktu zombi gibiydim 15 aya kadar emzirdim surekli emmek icin kalkiyorduAy yok yok haklısın senin ki küçük 2 yaşında deliksiz uyumuyordu benim kız bide. Senin ki uyuyor mu![]()
Yok yok böyle değil desenli pamukluydular ama ben mağazada baktım optimum karşısında büyük bir mağazaları var ya ordaFor My Baby Unisex Yenidoğan Kundak Ribana - ebebek sunlardan mi diyosun![]()
Oglumdan kalanlari kullanicam benKızlar bebek arabası ve park beşiği ne yaptınız aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız?
Evet bu süreçleri yaşadım bende ama direndim odasına yatırmaya 3 yaşa kadar o da direndiBenimkinin ilk 1 yil uyku duzeni hic yoktu zombi gibiydim 15 aya kadar emzirdim surekli emmek icin kalkiyordu
15.aydan sonra da iste aksam 22 22.30 gibi uyuyor gece arada sesleniyor uyu oglum bsey yok diyorum sagindan soluna donerken bile ses cikariyor bazen uyaniyor ninni soyluyorum geri daliyor falan9da uyuyan cocuklara ozeniyorum bende
Odasini ayirmistik ama gece cok uyaniyor yani gozler kapali mizmizliyor ses verince geri daliyor
Bazen eliyle kontrol ediyor yaninda miyiz diye falansimdilik bizimle uyuyor havalar da sogudu ustunu acip duruyor falan
Kalin tulumlari var onlarla terliyor bende polar pijama giydiriyorum aramizda yatiyor ustunu basini aciyor ben uyanip ortuyorum o sirada karnimdaki uyanip tekmeliyor falan cok garip bir surecteyim![]()
Hee gaziemirdekiYok yok böyle değil desenli pamukluydular ama ben mağazada baktım optimum karşısında büyük bir mağazaları var ya orda
Bende çok uzağım ama bir kez gittik işte baya ihtiyaç alışverişi yapmış oldumHee gaziemirdeki
Oraya cok uzagim ben ya
O magazasi baya buyuk evet
Diger ebebeklerde hic goremedim internet sitelerinde bile yok dusun bakindim az once
Netten hallederim artik bende herhangi kolunu falan zaptetcek birsey![]()
Aynen gunduzleri 3 saate kadar uyuyordu simdi azaltti 1.5 saat falan anca uyuyor o da ses olmazsaEvet bu süreçleri yaşadım bende ama direndim odasına yatırmaya 3 yaşa kadar o da direndisonra normal uyumaya başladı ama gündüz uykusu yoktu belki senin ki gündüz uyuyorsa ondan geç yatıyordur
Ay hadi inşallah bende 2027 yaza azıcık nefes alırım diyorum ama dur bakalım şu an yaşım 32. 35 de arkama yaslanıp rahatlayacağımı planlıyorumAynen gunduzleri 3 saate kadar uyuyordu simdi azaltti 1.5 saat falan anca uyuyor o da ses olmazsa
Bu kisi da atlatip yaza dogru odasinda yatmaya baslar komple zaten bebis bize sarar o odasinda yatar diger yil da ikisine bir oda yapar olayi kapatiriz ins![]()
Bi bakinayimBende çok uzağım ama bir kez gittik işte baya ihtiyaç alışverişi yapmış oldumhalledilir ya ilays ın kundağıda çok güzel
Bende 32yimAy hadi inşallah bende 2027 yaza azıcık nefes alırım diyorum ama dur bakalım şu an yaşım 32. 35 de arkama yaslanıp rahatlayacağımı planlıyorum![]()
Biberonda comotomo öneriyorlar biraz inceledimde cidden anne memesine ciddi yakınmış kasımda indirime girmesini bekliyorumBi bakinayim
Kundak ve biberon olayi kaldi bi tek
Digerleri oglumdan kalanlarla cikaririz ilk 3 4 ayi
Bide mama stoklasam mi diye dusunuyorum
Oglumda almistik asla icmedi
Alip bosa gitmesini de istemiyorum
Oglum ne emzik kullandi ne biberon
Ama ben mahvolmustum o ayri
Simdi az rahat etmek istiyorum
2.bebegi salliyorlar derlerdi de inanmazdim
Emzik biberon o sekil buyutmek istiyorum bezginlik geldi oglumdayken![]()
Maşallah dogala yakin urunler de kazık oluyor hepBiberonda comotomo öneriyorlar biraz inceledimde cidden anne memesine ciddi yakınmış kasımda indirime girmesini bekliyorumbende klasik yöntemlere geçcem 2 de . İlkinde aynılarını yaşadım psikolojim bozulmuştu
emziğimi aldım savaşa hazıırm hahah
Ben bagi neo 2 aldım canım bebek arabasını. Park beşik almadım anne yanı aldım onu da chicco aldım.Kızlar bebek arabası ve park beşiği ne yaptınız aldınız mı aldıysanız ne marka aldınız?
Ben buna baktım geçen gün bayağı ince bir şey ama güzel pamuklu. Sadece beden çok küçük geldi. İlays denen markayıda çok övüyorlar ama 3-6 almışlar hep. E bebekte hep yenidoğan vardı.For My Baby Unisex Yenidoğan Kundak Ribana - ebebek sunlardan mi diyosun![]()
ÜBende 32yim
35te herkes isine baksin modunda olacagimi dusunuyorum bende![]()
maalesef fiyatlar yükseldikçe yükseliyorMaşallah dogala yakin urunler de kazık oluyor hep
Ya biberonu bilemiyorum ama aventleri tutana kadar savasicam bende
Emzik cok kurtarici birsey onu gormus oldum
15 ay seyyar emziklik yaptim kendi mememe sinir oluyordum artik![]()
Ebebektekine bende baktim hayli kucukBen buna baktım geçen gün bayağı ince bir şey ama güzel pamuklu. Sadece beden çok küçük geldi. İlays denen markayıda çok övüyorlar ama 3-6 almışlar hep. E bebekte hep yenidoğan vardı.