• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    151
Canım gözün aydın çok sevindimmm. Şimdi 2 ay sonra bir tane daha sonuç çıkacak ama asıl önemli olan bu muydu
Evet oyle anladim ben on sonuc ve bu temiz geldi biz bi de tekrar para yatirip wes testi diye bisey yaptirdik sevincimi paylasan herkese tesekkurler kizlar Allah razi olsun 🧿☺️

Kizlarr gunaydin
Seker yukleme sonucum cikmis
Aclik sekerim 69
2 saat sonraki sekerim 67
🫥🫥
Cok dusuk degil mi ya

Hayir canim 10 saat aclikla gittim ve hic su icmedim
Hatta sekerli seyi ictikten sonra bile eve geldim sonra geri gittim 2 saat sonra, o arada bile su icmedim hic 🫥
Bana 12 saat aclik ve sususluk demislerdi ama 2 saat bir seyi degistirmez bence.diyet listesi veriri buyuk ihtimal burdan bi arkadasa vermislerdi

Bana 12 saat aclik ve sususluk demislerdi ama 2 saat bir seyi degistirmez bence.diyet listesi veriri buyuk ihtimal burdan bi arkadasa vermislerdi
Cok da seker tuketiyorum anlamadim bu olayi
Ve cok kilo aldim dun tartildim mesela 76.500 ciktim
68le hamile kalmistim mide bulantisi falan 65e dusmustum onu da sayarsak totalde 10 kgyu asmis gorunuyorum 🫥

Çok acıkınca kötü oluyor musun çarpıntı vs? Bana az ve sık yiyeceksin ve ilk yediğin şey karbonhidrat olmayacak baygınlık geçirirsin demişti
Yok kotu olmuyorum mesela 9da uyaniyorum 10.30da falan anca yiyorum
Sonra oglen 2 gibi oglani uyutuyorum birseyler atistiriyorum o uyaninca onla 2 3 lokma bseyler yiyorum 4 gibi
Aksam 18.30 gibi de aksam yemegi yiyorum
Bu kadar 🫥

Günaydınlarrr inşallahhh bir an önce diğer haftaya geçelim randevum var 😂
Ah senin yine iyii benim 15 Kasımda :D
Kizlarr gunaydin
Seker yukleme sonucum cikmis
Aclik sekerim 69
2 saat sonraki sekerim 67
🫥🫥
Cok dusuk degil mi ya
Kız onee hipoglisemi nerdeyse. Bence de bir yanlışlık olabilir acıkınca kendinde bir farklılık hissetmiyorsan. Ama açlıktan sonra hemen sıvıyı içip 1 saat sonra ve 2. saat vermedin mi kan direk içtikten 2 saat sonra mı verdin 1. saati vermeyip?

Back
X