• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Canım gözün aydın çok sevindimmm. Şimdi 2 ay sonra bir tane daha sonuç çıkacak ama asıl önemli olan bu muydu
Evet oyle anladim ben on sonuc ve bu temiz geldi biz bi de tekrar para yatirip wes testi diye bisey yaptirdik sevincimi paylasan herkese tesekkurler kizlar Allah razi olsun 🧿☺️

Kizlarr gunaydin
Seker yukleme sonucum cikmis
Aclik sekerim 69
2 saat sonraki sekerim 67
🫥🫥
Cok dusuk degil mi ya

Kizlarr gunaydin
Aclik sekerim 69
🫥🫥
Cok dusuk degil mi ya
Açlık benimde çok düşük çıktı bu da bir tip şeker işareti demişti ama 2 saat sonra ki niye öyle anlamadım senin. Su içtin mi?

Bana 12 saat aclik ve sususluk demislerdi ama 2 saat bir seyi degistirmez bence.diyet listesi veriri buyuk ihtimal burdan bi arkadasa vermislerdi
Cok da seker tuketiyorum anlamadim bu olayi
Ve cok kilo aldim dun tartildim mesela 76.500 ciktim
68le hamile kalmistim mide bulantisi falan 65e dusmustum onu da sayarsak totalde 10 kgyu asmis gorunuyorum 🫥

Çok acıkınca kötü oluyor musun çarpıntı vs? Bana az ve sık yiyeceksin ve ilk yediğin şey karbonhidrat olmayacak baygınlık geçirirsin demişti
Yok kotu olmuyorum mesela 9da uyaniyorum 10.30da falan anca yiyorum
Sonra oglen 2 gibi oglani uyutuyorum birseyler atistiriyorum o uyaninca onla 2 3 lokma bseyler yiyorum 4 gibi
Aksam 18.30 gibi de aksam yemegi yiyorum
Bu kadar 🫥

Günaydınlarrr inşallahhh bir an önce diğer haftaya geçelim randevum var 😂
Ah senin yine iyii benim 15 Kasımda :D
Kizlarr gunaydin
Aclik sekerim 69
🫥🫥
Cok dusuk degil mi ya
Kız onee hipoglisemi nerdeyse. Bence de bir yanlışlık olabilir acıkınca kendinde bir farklılık hissetmiyorsan. Ama açlıktan sonra hemen sıvıyı içip 1 saat sonra ve 2. saat vermedin mi kan direk içtikten 2 saat sonra mı verdin 1. saati vermeyip?

Ah senin yine iyii benim 15 Kasımda :D

Kız onee hipoglisemi nerdeyse. Bence de bir yanlışlık olabilir acıkınca kendinde bir farklılık hissetmiyorsan. Ama açlıktan sonra hemen sıvıyı içip 1 saat sonra ve 2. saat vermedin mi kan direk içtikten 2 saat sonra mı verdin 1. saati vermeyip?
Aynen oglumda da oyle yapmislardi
Ilk saati almadilar
Sadece aclik sekeri ve 2 saat sonra kan aldilar🤷‍♀️

Kizlarr gunaydin
Aclik sekerim 69
🫥🫥
Cok dusuk degil mi ya
Benim de evdeki ölçümlerimde böyle olunca hipoglisemi demişti dahiliye uzmanı beslenme düzene girince geçti hemen hatta şeker yüklemesi yapmicaz sana kötü olursun gereği yok demişti tabi benim belirtilerim de varsı el ayak boşalması baş dönmesi bulantı buna rağmen bealenmeyle geçti canım güne proteinle başla ara ara badem at ağzına

Benim de evdeki ölçümlerimde böyle olunca hipoglisemi demişti dahiliye uzmanı beslenme düzene girince geçti hemen hatta şeker yüklemesi yapmicaz sana kötü olursun gereği yok demişti tabi benim belirtilerim de varsı el ayak boşalması baş dönmesi bulantı buna rağmen bealenmeyle geçti canım güne proteinle başla ara ara badem at ağzına
Şükür canim oyle seker dusme belirtileri olmuyo ama asiri abur cubur tuketiyorum ozellikle cikolata🥲
Yumurtadan falan midem bulaniyor hayatimda sayili yemisimdir
Ama peynir falan da cok tuketiyorum
Kahvaltida mesela avokado peynir, domates salatalik salatasi yapiyorum zeytin ve sürme cikolata yiyorum
Bugun sut receli falan yedim mesela
Ekmek de 3 dilim kadar yiyorum
Sonra saat 2ye kadar birsey yemiyorum
2 gibi ya ekmege birseyler suruyorum yaninda ceviz yiyorum
Dun mesela havuc yedim ama sonra da sicak cikolata ictim🤥 tam bir duzenim yok

Back
X