• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Karşılamıyor canım, annelik teminatı kapsamında 24 küsür bin ₺ veriyor, yaptırdığım muayene, tetkikler vs hep bu ücret içerisinden düşüyor. Eşimin iş yeri yaptırıyor ama gel gelelim doğumu tamamen karşılamıyor. Yeni yolda poliçe yenileniyor, fiyat artar belki dedim ama yıllardır bu fiyat çok saçma 🤷‍♂
Aa benim doğum paketi var içinde tamamını karşılıyor diye biliyorum. Geçen sene kürtaj olmak zorunda kalmıştım onu da karşılamıştı

50 mg içiyorum,ben kilo alamıyordum troitden dolayı,hamilelikte başlattılar. 2,5 - 3 olması lazım mış tsh( hamilelikte) benim 6 çıktı,12-25-50 mg şeklinde yükselttiler dozu,tsh düşmediği için.
Bende oncesinde 50 iciyordm gebelikte dusmeyince haftaici 100 haftasinu 125 lik devam ettim hala oyle

Kizlar nstye gidecegimiz gun dikkat etmemiz gereken bir sey var mi aclik tokluk gibi veya ne bileyim bebis hareketlensin diye cikolata falan yiyo musunuz

Kizlar bugun kontrol vardi
Sata gore 30+1deyim
Ultrason olcumunde 32.haftadayim
Kilosu 1900 boyu 44 olmus🥰🙏🧿
Hersey yolunda dedi doktor
Biz sata gore ilerliyoruz kafan karismasin dedi
Her yastaki insanin nasil boyu kilosu farkli, bebekler de oyle dedi
Gelisimi yolunda oldugu surece sorun yok dedi
3 hafta sonra cagirdi tekrardan
Devlete gore 1 ayim kaldi doguma hocam canta hazirliyorum dedim😅

Aa benim doğum paketi var içinde tamamını karşılıyor diye biliyorum. Geçen sene kürtaj olmak zorunda kalmıştım onu da karşılamıştı
Normalde bugün soracaktım, 3 hafta sonra gel deyince bolver o zaman sorarım dedim 🤭 bdnim üşengeçlik. Bi sonraki kontrolde konuşurum artık bakalım

Sata gore 30+1deyim
Ay şükür birisi düzgün bişey söylemiş 😂 maşallah bebişine 🥰 doğum konusunu konuştunuz mu peki, ne düşünüyorsun?

Sata gore 30+1deyim
Yaaa resmen doğurtacaklardı seni 😂 maşallah canım 🧿

Kizlar nstye gidecegimiz gun dikkat etmemiz gereken bir sey var mi aclik tokluk gibi veya ne bileyim bebis hareketlensin diye cikolata falan yiyo musunuz
Tok olmak gerektiğini biliyorum bebiş hareketlensin diye. Aç olup bebek hareketsiz olursa bu sefer niye hareket etmiyor diye şüpheleniyorlar. Kaçıncı haftada başlıyor nst acaba benim de çarşamba randevum 32. Haftamda oluyorum

Yaaa resmen doğurtacaklardı seni 😂 maşallah canım 🧿
Aynen canim devlete gore 1 aya doguruyorum dedim doktora 😅
Ay şükür birisi düzgün bişey söylemiş 😂 maşallah bebişine 🥰 doğum konusunu konuştunuz mu peki, ne düşünüyorsun?
Canim ilk dogumum sezeryandi zaten yine oyle olacak
Doktor 3 hafta sonra gel dedi 33 34 olmus olcam zaten
Sonrasi hakkinda konusmadik
34ten sonra haftada 1 mi cagirir bilemiyorum
Ama nstye sokar sanirim o zaman

Aynen canim devlete gore 1 aya doguruyorum dedim doktora 😅

Canim ilk dogumum sezeryandi zaten yine oyle olacak
Doktor 3 hafta sonra gel dedi 33 34 olmus olcam zaten
Sonrasi hakkinda konusmadik
34ten sonra haftada 1 mi cagirir bilemiyorum
Ama nstye sokar sanirim o zaman
Sende benim gibisin o zaman 😊 doktor bugün makat geliş hala pozisyon değiştirmemiş dedi, hocam kızımda öyleydi ablasına çekmiş dedim bende 🤭 hiç bi şekilde aylardır aynı pozisyonda gram yer değiştirmedi ya 🤷‍♂🙈

Sende benim gibisin o zaman 😊 doktor bugün makat geliş hala pozisyon değiştirmemiş dedi, hocam kızımda öyleydi ablasına çekmiş dedim bende 🤭 hiç bi şekilde aylardır aynı pozisyonda gram yer değiştirmedi ya 🤷‍♂🙈
Ben oyle seyler sormuyorum hic ya😅
Nasil duruyor falan diye
Doktor diyor poz vermeye gelmis😅
Benim sordugum seyler; kac haftalik
Suyu nasil
Kilosu kac 😅
Boyunu da doktor soyluyor
Soracak birsey bulamiyorum🤣
Ama kizimda herseye burun büken kaynana havasi seziyorum
Surekli bi agzini buzuyor sdksdk😄

Şaka maka Aralık ayına giriyoruz az kaldı kızlar. Aralıktakiler bile kavuşmaya başlamış bebişlerine bakalım bizde ilk doğum kimden gelecek ben ayın sonu olduğum için daha bize sıra var.

Bu arada prima premium 1 numara da indirim gören olursa yazsın lütfen herşeyi stokladım bir bezi stoklayamadım.

Şaka maka Aralık ayına giriyoruz az kaldı kızlar. Aralıktakiler bile kavuşmaya başlamış bebişlerine bakalım bizde ilk doğum kimden gelecek ben ayın sonu olduğum için daha bize sıra var.
Evet ya ben de çok merak ediyorum arada Aralık grubunu okuyorum doğurmalar başlamışşş 🫠

Ben oyle seyler sormuyorum hic ya😅
Nasil duruyor falan diye
Doktor diyor poz vermeye gelmis😅
Benim sordugum seyler; kac haftalik
Suyu nasil
Kilosu kac 😅
Boyunu da doktor soyluyor
Soracak birsey bulamiyorum🤣
Ama kizimda herseye burun büken kaynana havasi seziyorum
Surekli bi agzini buzuyor sdksdk😄
Bende sormadımda doktorda alıştı artık bakalım dönmüş mü diye geliyor 😂 Elini koyuyor suratına gram göstermiyor, o kadar rüşvet verdim bugün belki gösterir diye ama yok annem, totişini gösterdi yine 😂 En fazla gördüğümüz bu oldu bugün

Eklentiler

• Screenshot_20251122-201628_WhatsApp.webp
    Screenshot_20251122-201628_WhatsApp.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 15
Neredeyse aralık ayındakiler doğurdu bitirdi, bizimde bu ayın prtalarında başlar diye düşünüyorum tabi ömcelikleri sağlık olsunda 🧿

Back
X