• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlarrr kundak konuşuldu mı hiç ya ben daha yeni bakıyorum da toglu mu almak lazım biz bu bebeleri neyle uyutucaz ne aldınız kafamda deli sorular

Kızlarrr kundak konuşuldu mı hiç ya ben daha yeni bakıyorum da toglu mu almak lazım biz bu bebeleri neyle uyutucaz ne aldınız kafamda deli sorular
Bugün e bebeğinkini aldım ben yenidoğan satılıyor sadece ilays alacaktım çok pahalı belki sevmeyecek dedim denemek için aldım açıkçası.

Mauvee Mauvee aldım canım kartımda puanda varmış oldukça uyguna geldi çok teşekkür ediyorum. Fazla gelir mi elimde kalır mı diye endişelenmiştim ama 1 numaradan günde 8-10 adet gidiyormuş.

Mauvee Mauvee aldım canım kartımda puanda varmış oldukça uyguna geldi çok teşekkür ediyorum. Fazla gelir mi elimde kalır mı diye endişelenmiştim ama 1 numaradan günde 8-10 adet gidiyormuş.
Canım bende prima premium 1 numara aldım iki paket. Migros’ta indirim vardı bayağı. 1 numara küçük gelir mi diye bende tereddüt ettim ama kullanırız herhalde ya

Canım bende prima premium 1 numara aldım iki paket. Migros’ta indirim vardı bayağı. 1 numara küçük gelir mi diye bende tereddüt ettim ama kullanırız herhalde ya
İşte bende ondan endişe ettim. Bir anda büyür kullanamazsam diye ama aldım artık. İnstagramda çok fazla bununla ilgili video var bende kaydetmişim hemen dönüp onlara baktım. Bu durumda 300-350 adet gidiyor gibi görünüyor.

Alacak arkadaşlara da fikir olması açısından paylaşayım.

Sıra mama indiriminde.

Peki canım 1 numara mı aldın? Ben zaten bir 30 adet olan ufak paketinden almıştım. Yine 1 mi alayım 2 numara mı ona karar veremedim.
Benim yakın zamanda arkadaşım doğurdu çocuğu 3.5 kg doğdu 1 ay kadar kullandık dedi 1 numarayı. Ama ben de sadece 70li iki paket 1 numara, 2 paket de 2 numara oldu 😂 saçma sapan bir alışveriş oldu anlamadım yani🫠

Sizin iyimiş canım. Hastanenin doktoru olunca alınmıyor evet biliyorum ama ben özeller içinde şunu duymuştum daha önce bir araştırın derim. O gün kimse nöbetçi doktor o giriyor diye biliyorum doğumlara her hastanede bu aynı mı bilmiyorum. Burdaki bir kaç özel hastanede öyleydi. Yani gebeliğini bir doktor takip ediyor ama o gece o doktor nöbetçi değilse hastanenin başka bir doktoru giriyor.
Yok yok kuzum burda kendi doktorun geliyor izinde falan olmadığı sürece
Şafak değil miydi canım senin Hayal e mi gectin
Şafaktı kuzum evet ama geçen son kontrolümde değiştirdim Hayale gidiyorum artıkk
Benim bebike annem dikti kuzum el kısımları cırtlı olup da bacak kısmı bol olan kundaklar oluyor ya o tarz. Kendim de lcw den 3-6 uyku tulumu aldım. Yenidoğan uyku tulumu bulamadım başka hepsi annemin diktiği tarzdı

Bende özel hastanede takipliyim canım royalde Hayal beye. Orda yapacağım doğumu 50 bin civarı 2025 fiyatı hastane doktoru olduğu için ayrı fiyat yok bizde
Şafak değil miydi canım senin
Yok yok kuzum burda kendi doktorun geliyor izinde falan olmadığı sürece

Şafaktı kuzum evet ama geçen son kontrolümde değiştirdim Hayale gidiyorum artıkk

Benim bebike annem dikti kuzum el kısımları cırtlı olup da bacak kısmı bol olan kundaklar oluyor ya o tarz. Kendim de lcw den 3-6 uyku tulumu aldım. Yenidoğan uyku tulumu bulamadım başka hepsi annemin diktiği tarzdı
AA neden canım bir sorun mu oldu Şafak hocayla ilgili 🤔

Camım sen Aralık grubunu takip ediyorsun sanırım bizde hastaneyle direkt konuşmadık doktorumdan öğrendik bu senenin fiyatını. Aralık annelerinde hiç var mı acaba Egepol’da doğum yapacak acaba denk gelirsen haber verir misin?
Hayır canım orda hiç İzmirden birini görmedim

Şaka maka Aralık ayına giriyoruz az kaldı kızlar. Aralıktakiler bile kavuşmaya başlamış bebişlerine bakalım bizde ilk doğum kimden gelecek ben ayın sonu olduğum için daha bize sıra var.
Benim doktorum ocağı zor görürsün diyor bende ısrarla 2 ocak istiyorum 39+3 oluyor ama tabi sezeryan yerim riske girecek olursa 37 ye bile okeyim🥲

Back
X