- 25 Nisan 2013
- 11.547
- 9.369
- 448
O var isimli hastane çıkışında ama içeriye onu vermeyeceğim kendimiz giydireceğiz isimliyi.Ben 4 katlı müslinlerden koydum baya kalın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O var isimli hastane çıkışında ama içeriye onu vermeyeceğim kendimiz giydireceğiz isimliyi.Ben 4 katlı müslinlerden koydum baya kalın
Benim garip bi sekilde ayak bilegimin uzerindeki kemik agriyor sadece biraz ayakta kalayim basliyor hemenBende tam bu konuyu açacaktım benimde bacak aram ağrıyor döndükçe yürüdükçe nasıl geçecek bilmiyorum
Kemikte ağrı yok bende sadece bacak aram ağrıyor korkutuyor beniBenim garip bi sekilde ayak bilegimin uzerindeki kemik agriyor sadece biraz ayakta kalayim basliyor hemen
Magnezyum almiyomusun canim egzersizler oluyormus hafifletenb bende yarın danisip basliyacagim 35. HaftadayimKızlar öyle bir bel bacak ağrısı yaşıyorum ki artık ağrısına dayanamıyorum dün doktora gittim hiçbir çözümü yokmuş yürüyemiyorum hiç![]()
Aksiyon yaşatmaktan zevk alıyorlar galibaTam suan bunu yasiyorumdun kipir kipirdi bugun cok az hissediyorum durtukleyip duruyorum kahvemi de ictim simdi arkasini mi donuyor acaba neden boyle panikletiyolar bizi
Ya bende hep evdeyim yuruyus yapmak istesem de evimin konumu pek musait degil yuruyesim gelmiyor ara sokaklar cok tenha e kalan taraf da ana cadde surekli bi isik bekle sagina soluna dikkat et derken mental olarak rahatlayamiyorum surekli dikkatimi toplamam gerekiyor zor geliyo o yuzden ... Anca esim arabayla avmye falan goturunce oralarda yuruyorum genelde ama tabi yeterli degildir muhtemelen
Sırf şu paranoyalar yüzünden bi an önce doğurmak istiyorumBenim de öyle dün inanılmaz hareketliydi bugün çoook çok az ve hafif![]()
O bacak arası ağrısı neredeyse 26-27. haftadan beri var bende canım. Magnezyumla biraz hafifliyor bebeğin kafasının baskı yaptığını söyledi doktorum.Kemikte ağrı yok bende sadece bacak aram ağrıyor korkutuyor beni
Almaz olur muyum hemde iki tane. Üstüne de mutlaka maden suyu içiyorum. Doktor dedi siyatik ağrı mıymış neymiş sinirleri sıkıştırıyormuş bebekMagnezyum almiyomusun canim egzersizler oluyormus hafifletenb bende yarın danisip basliyacagim 35. Haftadayim
Canım panik yapma kaçıncı haftadasın?Yatağa girdiğimden beri, bir saattir sancılarım başladı. Hem kasık hem bel ağrısı, sıklaştı da. Çok rahatsız edici olmaya başladı, uyuyamıyorum. Uyuyup rahatlayabilsem diye dua ediyorum. Bir yandan da korkuyorum. Doğum sancılarına benziyor. Dün de yatağa girince rahatsız olmuştum ama bugün fazla.
31+2 şu an. İnşallah soğuktan falandır. En azından kanama yok diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Ama ağrım çok fazla. Bi yarım saat daha geçmezse acil doğumhaneye giderim. Erken doğum hikayem var önceki gebelikten.Canım panik yapma kaçıncı haftadasın?
Canım şimdi nasılsın iyi misin yolundadır umarım her şey31+2 şu an. İnşallah soğuktan falandır. En azından kanama yok diye rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Ama ağrım çok fazla. Bi yarım saat daha geçmezse acil doğumhaneye giderim. Erken doğum hikayem var önceki gebelikten.
Günaydın tatlım, bende aynı durumdayımGünaydın kızlar yine uyuyamadığım için pes edip buralarda geziyorumannemler geldi şehir dışından bebek odası yerleştirmeye başladık gelmişken de hastane çantasını hazırlayalım diye konuştuk o yüzden son ihtiyaçları toparlıyorum. Bugün randevum var aşırı heyecanlıyım 32+3teyim hala her randevuya heyecan ve gerginlikle gidiyorum inşallah her şey yolundadır
sizde durumlar nasıl
![]()
Bu siyatik bende de var Allah yardımcın olsun sol kalça kemiği ve bacak ağrısı bazen bacağımı atıp yürümek bile işkence gibi caresi yok dedi benim doktor gece uyandıracak kadar ağrıyorAlmaz olur muyum hemde iki tane. Üstüne de mutlaka maden suyu içiyorum. Doktor dedi siyatik ağrı mıymış neymiş sinirleri sıkıştırıyormuş bebek
Teşekkür ederim, çok zor bir gece oldu ama iki saat sonra sancılarım hafifledi. Kasıklarım hâlâ çok yorgun ama belimin ağrısının geçmesi iyi. Bu uykusuzlukla işe gideceğim birazdan. Neyse ki haftaya izne ayrılacağım. Yorgunluk da artırıyor bu sancıları.Canım şimdi nasılsın iyi misin yolundadır umarım her şey![]()
Evet canım bende farkettim magnezyum rahatlatıyor bende açılmam mı var diye senaryo yazdım hepO bacak arası ağrısı neredeyse 26-27. haftadan beri var bende canım. Magnezyumla biraz hafifliyor bebeğin kafasının baskı yaptığını söyledi doktorum.
Çok geçmiş olsun acaba doktora mı görünseydinizTeşekkür ederim, çok zor bir gece oldu ama iki saat sonra sancılarım hafifledi. Kasıklarım hâlâ çok yorgun ama belimin ağrısının geçmesi iyi. Bu uykusuzlukla işe gideceğim birazdan. Neyse ki haftaya izne ayrılacağım. Yorgunluk da artırıyor bu sancıları.
Benim de gardrobumda sıkıntı çıkmıştı bugün teslim edilecek annem de perşembe günü gelicek inşallah bizde haftasonu toparlamış olacağız odayı bende çok heyecanlıyım bu konuda :)Günaydın kızlar yine uyuyamadığım için pes edip buralarda geziyorumannemler geldi şehir dışından bebek odası yerleştirmeye başladık gelmişken de hastane çantasını hazırlayalım diye konuştuk o yüzden son ihtiyaçları toparlıyorum. Bugün randevum var aşırı heyecanlıyım 32+3teyim hala her randevuya heyecan ve gerginlikle gidiyorum inşallah her şey yolundadır
sizde durumlar nasıl
![]()