• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Ayy bir bir elenmeye basladikk saglikla kavusun insallah acikligi kontrol olmasa fark etmez miydin acaba sancin falan olmus muydu

Bu benn... Bebegin suyu sinirda diye dikkat etmem lazimmis elimden geldigince ediyorum ama hep acikiyorum her zaman da saglikli yiyemiyorum ki

Ben 32.haftada hazirladim sadece lohusa pijamami utuleyip koymasi kaldi 2 takim bi elbise aldim ama evdeki hicbir sey olmadigi icin suanda da aktif giyiyorum hepsini ondan koymadim cantaya 🤣
Geceleri vardı sancım canım düzenli değil ama muhtemelen açıklığa sebep oldu birde çatı ağrısı vardı 3 gündür bacaklar ve rahim arasındaki bölge yürütmüyordu olduğum yerde kitleniyordum 😔

Bebeğimizin cinsiyeti kız ve hala isim bulamadık eğer öneride bulursanız çok sevinirim😀

Kızlar dün çok dikkate almadım ama bugün de devam edince sormak istedim… aniden vajinada baskı oluyor, zorlasa çıkacakmış gibi yani, ağrı değil sadece inanılmaz bir baskı, gün içinde tekrarlıyor. Yaşayan var mı?
Aklımda iki seçenek var, ya bebek ters döndü ve ayakları aşağıda, ya da ciddi ciddi kafa atıyor. Umarım ikincisidir.

Bebişin eşyaları hazırlayıp bavul için olan o düzenleyicilere koydum kendiminkileri hazırlamam lazım daha yeni gecelik sipariş verdim gelsin yıkayayım hepsini birden koyarım diye düşündüm bir de yavaştan çikolatayı vs sipariş etmem lazım sanırım. Senin hazır mı canım kendin için neler koyacaksın
Bende de durum aynı o malum düzenleyicilere bebişinkileri koydum. Kendime 2 takım gecelik söyledim onlar gelsin kendiminkileri de hazırlıcam. Çikolatayı trendyolda bir çikolatacı buldum ordan söylücem her hafta taze geliyormuş çikolatalar. 2 günde kargoya veriyorlarmış ocak başı gibi söyleyim dedim.

Bende de durum aynı o malum düzenleyicilere bebişinkileri koydum. Kendime 2 takım gecelik söyledim onlar gelsin kendiminkileri de hazırlıcam. Çikolatayı trendyolda bir çikolatacı buldum ordan söylücem her hafta taze geliyormuş çikolatalar. 2 günde kargoya veriyorlarmış ocak başı gibi söyleyim dedim.

Canım çikolata için link atabilir misin müsait olduğunda. Bende Ocak başı söylerim diyorum.

Arkadaşlar merhaba bugün kontrolüm vardı benim de. Bebeğim sağlıklı şükür ama açıklığım 4 cm olmuş yarın sabah sezeryana alınacağım ilki de sezeryan olduğu için. 32. Haftadan beri erken doğum riskim vardı zaten yarın 35+3 olcam bebeğim 2700 görünüyor kilo olarak umarım bir sıkıntı yaşamayız ve doğum sonrası da yanımda olur. Bana dua ederseniz çok sevinirim 🙏 Matmazel - Matmazel - canım ismini Deniz olarak yazabilirsin ☺️
Sağlıkla al kucağına canım. Bugün banada sağlık ocağında ki ebe erken gelicek gibi görünüyor, ama şu 36yı Bi atlatalım daha iyi olur dedi. Rabbim korusun inşallah kucağına alırsın hemen, sütünde gelir hemencecik 🥰

Valla oglus tepemden inerse bakabiliyorum canim elimden geldigince
Ama bi sorumluluk yuklendi nedense bi anda😅
Gece musait olursam uyelik iptali yapanlari falan cikarcam listeden, bide haziran agustostan beri girmeyenleri
İnşallah iyilerdir
En azindan liste biraz daha duzenli gorunur
Isim konusunda da yilbasi gelmeden darlarim hepinizi hadi isim koyun artik su yavrucaklara diye😁
Ay kız ismi kolayda erkek ismi bulamadım ben bi türlü. Çok zor ya 🤣

Kızlar hastane çantalarınız hazır mı?
Ben hazırladım canım, bi bebek bezi alacağım ev için. Hastane için 6 7 tane koydum ama az gibide geldi. Birde Aralık annelerinde duş alamıyoruz alır vücut temizleme mendilini duymuştum. Onu ekleyeceğim. Ayy emzirme atleti yada sutyen alıcam onları unuttum 🙈

Ben hazırladım canım, bi bebek bezi alacağım ev için. Hastane için 6 7 tane koydum ama az gibide geldi. Birde Aralık annelerinde duş alamıyoruz alır vücut temizleme mendilini duymuştum. Onu ekleyeceğim. Ayy emzirme atleti yada sutyen alıcam onları unuttum 🙈
Merak etme onlardan alsan da bi süre sonra lömbırrr diye memeyi ustten cekip cikariyorsun emziriyorsun
Zaten memenin de kendisi dolu ve kendini salmaya musait bi yapiya büründüğü icin sagdan soldan her yerden cikarip isini gorebiliyorsun
Zamanla dizlere kadar uzanma ozelligi geliyor🤣🤣🤣

Çok geçmiş olsun kuzumm. Kendi takipli olsuğun doktordan başka doktora mı gitmiştin. Böbreğin için ne şikayetin vardı da fark edildi yoksa normal ultrason kontrolünde mi fark edildi. Umarım bebişteki oksiyen durumu da düzelir kordonla mı alakalı oluyor ki iyi besleyemiyor mu
Teşekkür ederim.Normal ultrason kontrolüne gitmiştim,kendi doktorum devletde ve o usg yapmıyor,usg için başka hastaneye gönderiyor.Plasenta ve kordonun iyi durumda dedi,oksijen sorunu neden oluşmuş ben de anlamadım,yarın erkenden kendi doktoruma gideceğim.Amniyon sıvısı bir az galiba ve bir az bulanık.

Sizin cevrede de biseye faydasi olmayip misafirlige caya gelicez diye kuduran aile buyukleri var mi ?? Ay sinir oluyorum dogurmak uzereyim ben kendi derdimdeyim evim toplu ve temiz degil bi de gelirler gezmek isterler her seferinde yok odasini bilmem ne mutfaga girer cikarlar yani beni bi salin benim icin cay koymak bile zor ne kudurdunuz hamile kadinin tepesine cokemedim diye anlamam basta annem ve kayinvalidem. Kayinvalidemle yakin oturuyoruz bi de daha 2-3 gun once cagirdilar gittik yani cok yuz goz olunca bunaliyorum cagirdiklarinda esimin gonlu olsun diye gidiyorum ama ben cagirmiyorum hatta gecen cagirirsaniz geliriz gibisinden bi laf soyledi baktilar cagiracagim yok haber yollamislar gelmek istiyoruz diye yani sinir tepeme cikiyo bi ara ne guzel mesafe koymustum ayda bir gorusuyodum yine yuz buldular
[/QUOTE
İnsanın en yakınları anlayışsızsa başkalarından ne beklemeli.Onlar gelelim yardım edelim demeliler,ama misafirliğe gelmük istiyorlar,bu insanlar ne yiyip ne içiyor?!Bana geçen ay kaynımgil başka şehirden misafirliğe geldi,geldikleri için hiç kötü olmadım,ama hamileyken hizmet yapmak zor oluyor,onlar geldiği gün sabahdan akşama kadar belim ağrıdı,eşim sağ olsun ev işlerinde yardım etti,onlar gelene kadar her şeyi yetiştire bildik,zaten elden çabuk biri değilim,eşim bana kaplumbağa der😁,hamilelikle daha da yavaşladım, başka zaman o işleri kendim yapardım,ama şimdi gücümün yarısını kaybetmiş gibi hiss ediyorum.Haftalar ilerledikce zor hareket ediyoruz,bir az anlayış bari.

Çamaşır yıkama bugün bitti. Bu arada kurutmada kuruttum, biraz çekmişler sanırım ama olduğu kadar. Artık bebek kıyafetleri alırken büyük beden alacağım, nasılsa çekecek. Benim hurçlar hazırdı, bu hafta bebeğin hurçları da hazırlamış olurum inşallah. Doğum günü belli olunca da valize koyarım.

Arkadaşlar merhaba bugün kontrolüm vardı benim de. Bebeğim sağlıklı şükür ama açıklığım 4 cm olmuş yarın sabah sezeryana alınacağım ilki de sezeryan olduğu için. 32. Haftadan beri erken doğum riskim vardı zaten yarın 35+3 olcam bebeğim 2700 görünüyor kilo olarak umarım bir sıkıntı yaşamayız ve doğum sonrası da yanımda olur. Bana dua ederseniz çok sevinirim 🙏 Matmazel - Matmazel - canım ismini Deniz olarak yazabilirsin ☺️
Sağlıcakla kucağına al canım.Benim oğlum 38ci haftada 35 haftalık göründüyü için acil sezeryan olmuştum,2400 g doğmuşdu,küveze de düşmemişdi,ciğer geliştirici iyne olmuştum,ameliyatım da iyi geçmişti,inşallah seninki de gezel geçer🤲

Benim de son zamanlar iştahım artmış gibi,abur cubur yemiyorum,ama yemekten gazla yediğim zaman,salçalı şey yediğim zaman midem yanıyor,yediğim de burnum da geliyor
Çantam da hazır değil,daha bebeğin hastane çıkışı elbiseıerini bile yıkamadım,çanta hazırlamayı bu ay sonuna sakladım 🙈

Back
X