Sizin cevrede de biseye faydasi olmayip misafirlige caya gelicez diye kuduran aile buyukleri var mi ?? Ay sinir oluyorum dogurmak uzereyim ben kendi derdimdeyim evim toplu ve temiz degil bi de gelirler gezmek isterler her seferinde yok odasini bilmem ne mutfaga girer cikarlar yani beni bi salin benim icin cay koymak bile zor ne kudurdunuz hamile kadinin tepesine cokemedim diye anlamam basta annem ve kayinvalidem. Kayinvalidemle yakin oturuyoruz bi de daha 2-3 gun once cagirdilar gittik yani cok yuz goz olunca bunaliyorum cagirdiklarinda esimin gonlu olsun diye gidiyorum ama ben cagirmiyorum hatta gecen cagirirsaniz geliriz gibisinden bi laf soyledi baktilar cagiracagim yok haber yollamislar gelmek istiyoruz diye yani sinir tepeme cikiyo bi ara ne guzel mesafe koymustum ayda bir gorusuyodum yine yuz buldular
[/QUOTE
İnsanın en yakınları anlayışsızsa başkalarından ne beklemeli.Onlar gelelim yardım edelim demeliler,ama misafirliğe gelmük istiyorlar,bu insanlar ne yiyip ne içiyor?!Bana geçen ay kaynımgil başka şehirden misafirliğe geldi,geldikleri için hiç kötü olmadım,ama hamileyken hizmet yapmak zor oluyor,onlar geldiği gün sabahdan akşama kadar belim ağrıdı,eşim sağ olsun ev işlerinde yardım etti,onlar gelene kadar her şeyi yetiştire bildik,zaten elden çabuk biri değilim,eşim bana kaplumbağa der

,hamilelikle daha da yavaşladım, başka zaman o işleri kendim yapardım,ama şimdi gücümün yarısını kaybetmiş gibi hiss ediyorum.Haftalar ilerledikce zor hareket ediyoruz,bir az anlayış bari.