• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Hepsi başka canım bunların. Benim ilk eşimde maalesef anlattığın gibiydi. Bir de beceriksizdi yani mümkün değil yapamazdı benim canım çıkardı zaten dayanamadım her işi ben yapacaksam bir erkeğe ihtiyacım yok diyip boşandım. 10 sene iyi bile dayandım. Şimdi ki eşimi ailesi o kadar güzel yetiştirmiş ki girer mutfak dolaplarını siler, çamaşırları asar toplar, ütüler. Balkon mu yıkanacak yıkar, cam mı silinecek siler. Hiç birini de ben söylemem. Kendi görür yapar. Hiç bir işe de bu kadının işi demez. Zaten ilk eşim gibi olsaydı ne bu yaştan sonra evlenir ne çocuk yapardım.
Bizim evliliğimiz de öyle çok sağlam değildi hatta ben ailemin yanına gitmiştim 20 gün falan kaldım boşanma konuşmaları yapıyorduk yani dönmeyecektim o süreçte öğrendim hamileliğimi pkos vardı döngüm de düzgün değil hamilelik haberinin verdiğimde kaç gündür oradasın ben bunun sorgularım gibi laflar bile etti

Aynı şekil maalesef bide utanmadan geçen gün bana gelmiş anlatıyor iş yerinden arkadaşının eşi hamileymiş adam direkt eve gidermiş yemek hazırlamak için bunlar da dalgasını geçiyormuş gelmiş bana diyo ki sen hiç zor hamilelik geçirmedin şunun eşi yataktan bile çıkamıyormuş işimi yapan olsa ben çıkar mıydım acaba o yataktan bi poşete kusup bi yandan çorba karıştırdığım günleri unutmuyorum yani
Cok uzuldum bunu yasamaniza yarin obur gun de yaslanicaz tek destekcimiz esimiz olacak belki o hastalandiginda da eminim siz ona bakiyor ilgileniyorsunuzdur erinmeden. Sorunu asla sizde aramiyorum ama cevremde de bazen dertlesirken arkadaslarimlaboyle seylerden yakindiklarinda diyorum ki ee sen oyle alistirmissin adami malesef . (Tanidigim icin baska olaylara da hakim olarak soyluyorum tek bi olay uzerinden degil ) Gercekten kendini kotu hissedince yatsan ve gercekten evi b*k goturmesi ne demek oldugunu gorse belki degerini anlar ya da kalkip en son care kendisi yapar. Mesela ufak bi ornek arkadasim da yakiniyor ediyor ama sonra disarda bulusuyoruz yemege gidiyoruz e iste ben bu pideyi pizzayi evde acardim 10 kisi doyururdum para gitmeseydi diyor tamam ne guzel yetenekli ve hamarat ki ben de evde yapabilirim cogu seyi ama neden sacimi supurge edeyim biraz da erkekleri zorlamak lazim bu anlamda anlatabildim mi bilmem ama benim dusuncem nacizane 🙏

Bizim evliliğimiz de öyle çok sağlam değildi hatta ben ailemin yanına gitmiştim 20 gün falan kaldım boşanma konuşmaları yapıyorduk yani dönmeyecektim o süreçte öğrendim hamileliğimi pkos vardı döngüm de düzgün değil hamilelik haberinin verdiğimde kaç gündür oradasın ben bunun sorgularım gibi laflar bile etti
Ben seni etkilemek istemem ama bu sözün üzerine o adama çocuk bahşedilmez. Bence seni öpsün başının üzerine koysun. Üzüldüm çok senin adına umarım hakkınızda hayırlısı olur. Eşinin kafasına da bir şey düşer akıllanır.

Aynı şekil maalesef bide utanmadan geçen gün bana gelmiş anlatıyor iş yerinden arkadaşının eşi hamileymiş adam direkt eve gidermiş yemek hazırlamak için bunlar da dalgasını geçiyormuş gelmiş bana diyo ki sen hiç zor hamilelik geçirmedin şunun eşi yataktan bile çıkamıyormuş işimi yapan olsa ben çıkar mıydım acaba o yataktan bi poşete kusup bi yandan çorba karıştırdığım günleri unutmuyorum yani
Olması gereken o galiba. Siz ayağa kalktığınız ya da oturarak da olsa yemek yaptığınız için sorumluluk almıyor olabilir. Siz de yatın birkaç gün. Bakalım yapacak mı...

Cok uzuldum bunu yasamaniza yarin obur gun de yaslanicaz tek destekcimiz esimiz olacak belki o hastalandiginda da eminim siz ona bakiyor ilgileniyorsunuzdur erinmeden. Sorunu asla sizde aramiyorum ama cevremde de bazen dertlesirken arkadaslarimlaboyle seylerden yakindiklarinda diyorum ki ee sen oyle alistirmissin adami malesef . (Tanidigim icin baska olaylara da hakim olarak soyluyorum tek bi olay uzerinden degil ) Gercekten kendini kotu hissedince yatsan ve gercekten evi b*k goturmesi ne demek oldugunu gorse belki degerini anlar ya da kalkip en son care kendisi yapar. Mesela ufak bi ornek arkadasim da yakiniyor ediyor ama sonra disarda bulusuyoruz yemege gidiyoruz e iste ben bu pideyi pizzayi evde acardim 10 kisi doyururdum para gitmeseydi diyor tamam ne guzel yetenekli ve hamarat ki ben de evde yapabilirim cogu seyi ama neden sacimi supurge edeyim biraz da erkekleri zorlamak lazim bu anlamda anlatabildim mi bilmem ama benim dusuncem nacizane 🙏
Bende de hata yok değil fazla fedakarlığın sonu denebilir yani devlet memuruydum işimi gücümü bıraktım olduğu şehire geldim saçma sapan özel sektörde mesleğimle alakasız bi işe girdim sürünüyorum mutlu olmadığım bi iş eş şehir derken delirmek üzereyim

Ben seni etkilemek istemem ama bu sözün üzerine o adama çocuk bahşedilmez. Bence seni öpsün başının üzerine koysun. Üzüldüm çok senin adına umarım hakkınızda hayırlısı olur. Eşinin kafasına da bir şey düşer akıllanır.
Çocuğumu bi sağlıkla kucağıma alayım da kıcına tekmeyi yemesi 3 saniyemi alcak gibi bide daha utanmadan arayı açmadan 1 tane daha yapalım diyor kıcımla gülüyorum

Kendi hastalığı hiç bitmiyor ki her gün başka bi derdi var burnu aksa vasiyetname yazıyor ömrüm onu nazlamakla geçti

Nerde o günler bi bardak suyu nasip olmadı daha balkondan gelirken su getiriver derim 1 saat sonra gelir unuttum der öyle bi kafa
Kadın olmak zaten zor, hamilelik ekstra zor. Erkekler bazen anlamıyor, naz yapıyoruz sanıyor. Ben ilk gebeliğimde çok zorlandım, eşim ona trip attığımı zannetti hep. Erken doğum yapacağım zaman, sancılarım başladığında yürüyemiyordum bel ağrısından, inanmıyordu. Nolur arabaya binelim diyordum, yürümeyelim, yok diyordu, yürümek iyi hamilelikte. Ben de tecrübesizim, doğum sancılarının başladığını anlamamıştım tabii. Ertesi hafta erken doğum yaptım ve bebeğimizi kaybettik. Doğumdan sonra anladı her şeyi ve çok pişman oldu. Çok zor bir süreç geçirdik sonrasında, atlatamadık belki de hâlâ. Bu gebeliğimde ise her şeyi bana bıraktı, çok hassas bana karşı. Ama ilk bebeğimiz geri gelmez tabii. İnsan zamanla sineye çekiyor ama unutmuyor. Çok şükür artık daha hassas eşim ama ilkinde çok kırıldım.

Çocuğumu bi sağlıkla kucağıma alayım da kıcına tekmeyi yemesi 3 saniyemi alcak gibi bide daha utanmadan arayı açmadan 1 tane daha yapalım diyor kıcımla gülüyorum
Sen yine de çok taviz verme zor donemden geçiyoruz zaten , kendin kadarini yap ev pisse pis yani kadin tutsun pasam temizletsin seninkini okuyunca bana daha çok sinir geldi 😅 sen kendine ve bebise odaklan oda gitsin anasinda yesin içsin kalsın madem beğenmiyor

Kesinlikle, kendine bu kadar yüklenme. Bende aynıyım gerçi bi noktada insan kendinde arıyor sorunu
Ben sadece o yoğun bakım sürecini yaşamak, valize bebek kıyafeti koyup hiç birini açmadan dönmek istemedim. Benim içinde zor bi süreç olcak bu sefer bari birimiz iyi olsaydık. Ama 1600 Gr şu an 200 Gr da hata payı var. Oğlumun belgelerini buldum bu gün temizlik yaparken aynı haftada 2200 Gr ölçülüyomuş. Nerdeyse hiç ilerleme göstermiyor. En azından 34ü atlatayım istiyorum 35+ olsak iyiydi ama bugün hiç ümitli konuşmadı devletteki doktorum 35+ için. 10 gün sık dişini demesi de 34 için zaten 25i tam 34+0.

Kadın olmak zaten zor, hamilelik ekstra zor. Erkekler bazen anlamıyor, naz yapıyoruz sanıyor. Ben ilk gebeliğimde çok zorlandım, eşim ona trip attığımı zannetti hep. Erken doğum yapacağım zaman, sancılarım başladığında yürüyemiyordum bel ağrısından, inanmıyordu. Nolur arabaya binelim diyordum, yürümeyelim, yok diyordu, yürümek iyi hamilelikte. Ben de tecrübesizim, doğum sancılarının başladığını anlamamıştım tabii. Ertesi hafta erken doğum yaptım ve bebeğimizi kaybettik. Doğumdan sonra anladı her şeyi ve çok pişman oldu. Çok zor bir süreç geçirdik sonrasında, atlatamadık belki de hâlâ. Bu gebeliğimde ise her şeyi bana bıraktı, çok hassas bana karşı. Ama ilk bebeğimiz geri gelmez tabii. İnsan zamanla sineye çekiyor ama unutmuyor. Çok şükür artık daha hassas eşim ama ilkinde çok kırıldım.
Ayy gerçekten yaşadığınız durum çok zor başınız sağolsun kendi bedenimize kulak versek Herşeyi söylüyor zaten ama 2 gram akıllarıyla erkekler bizden iyi biliyorlar atlatamadıysanız bile çok normal herşey allahtan gelse bile insan elle tutulur suçlayacak birini arar

Sen yine de çok taviz verme zor donemden geçiyoruz zaten , kendin kadarini yap ev pisse pis yani kadin tutsun pasam temizletsin seninkini okuyunca bana daha çok sinir geldi 😅 sen kendine ve bebise odaklan oda gitsin anasinda yesin içsin kalsın madem beğenmiyor
Evden kaçıyorum sürekli dışarıya iş buyurup durmasın diye 😂 şimdi çıkarken arkamdan söyleniyordu en son o bulaşıklar kaldı öyle diye kulağımı tıkadım valla artık evde bulunduğum her saniye bi isteği var çay bitsin kahve gelsin kahve kalkmadan sahlep yapılsın

Yatış verdiklerinden beri açlık anlamadığım bi şekilde düzene girdi, arada 100 üstü çıksada. Tokluk ise tam tersi 140'tı evde en yüksek ölçtüğüm kaçırırsam hadi 170 gördüğüm oldu. Burada ise yemeklerden sonra ki diyet besleniyorum fırladı şeker. 176 gördüm dün düşün.
Endokrin doktoru akşam ki insülini 16 üniteye yapın, extra insülin başlayın demiş. Akşam onu vuruldum yemek öncesi, bide yemekten sonra yürüyünce 93 çıktı çok şükür.

Ama ben piskolojik olarak hem çok yıprandım hemde biran önce çıkıp evde kendi düzenime dönmek istiyorum. Duygusal anlamda bitik üzereyim, şuan herşeye ağlıyorum gibi 😢
1 2 gün daha geçer umarım diye düşünüyorum bakalım.
Akşam güzel çıkmış şekerin artık düzene girmiş gibi canım. Duygusallığını anlıyorum gerçekten hastane ortamı kolay değil ama her şey ikinizin iyiliği için, minik yavruna kavuşunca bu günler unutulacak 🤗 bakalım belki sabaha çıkarsın 🙏🏻

Evlilik böyle bir şey değil ya.. merhametsiz erkek en tehlikelisi gerçekten. Üstelik çocuk doğunca 3 kat fazla yardıma ve şefkate ihtiyaç oluyor. Çok üzgünüm kadınlar olarak değer göremeyişimize🥺

Evlilik böyle bir şey değil ya.. merhametsiz erkek en tehlikelisi gerçekten. Üstelik çocuk doğunca 3 kat fazla yardıma ve şefkate ihtiyaç oluyor. Çok üzgünüm kadınlar olarak değer göremeyişimize🥺
Gerçekten öyle nasıl tahammül ettim bilmiyorum kaldı ki ailem asla böyle değildir aksine annem de babam da çalışmasına rağmen hayatım hep babamın mükemmelliğini görmekle geçti herşeye yardım eder yemek bulaşık 3 kardeşiz üçümüzü de anne gibi büyütmüşür annem rahatsız kanser hastası iki kardeşimin de ne bakımını ne giyeceğinin ütüsünü eksik etmez anneme de bebek gibi bakar bide benim koca diye yanımda gezdirdiğime bakın

Back
X