Senin ikinci olucak canım, gördüğüm ve duyduğum kadarıyla ikinciler üçüncüler daha kolay doğuyorlarmış. İnşallah seninde öyle olur su gibi akar gider doğumun yani hepimizin öyle olur inşallah :)
Ayy dün akşam yatış geldi yanıma, malum doğumhanede yatırıyorlardı beni

11 gibi falan geldi kadın, acilden yatış vermişler. Sabahtan beri ne yediysem çıkarttım, nstde bebeğin kalp atışlarıda düzensiz olunca yatıralım demişler. Neyse bu geldi direk nst bağlandı hala düzensiz geçmiş olsun vs dedim işte.
38+3 haftalık, acilden gönderdiler bebeğin kalp atışları düzensizmiş ama inanmıyorum açıkçası, sezeryan yada suni sancıda istemiyorum erken daha bebeğin gelmesi içinde kalp atışı düzene girsin sabah taburcu olurum dedi direk.
Sonra bu kadına serum taktılar, uyuyamadım bende gece bi sağa bi sola dönüyorum. Gelip gidio kadını muayene ediyorlar falan.
ben bi ara uyumuşum, kadın hemşireleri çağırıyor doğuruyorum diye. Hemşire geldi yok daha doğurmuyorsun falan dedi gitti. Aradan 15 dk falan ya geçti ya geçmedi, kadın bir bağırmaya başladı. Geliyor diyor sadece, bütün hemşireler toplandı başına.
Arada perde var sadece olan ne varsa duyuyorum yani.
Neyse kadının açıklığı 9 10 cm dedi asistan, hemen doktoru çağırın burada doğurucaz. Başkası burası olmaz doğum odasına almamız lazım. Kadına ıkınma diyorlar o şekilde sandalyeye alıp doğum odasına götürdüler.
Aradan en fazla 5 dk geçmiştir doğurdu hemen.
Lovely35
İnşallah sende, normal bekleyen bütün annelerde su gibi geçirir doğumu

kadın bile şaşırdı doğurmayı düşünmüyodum, sabah taburcu olacaktım ben diye

dedim çaktırmadan suni vermişler sana