Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Oo sen baya şanslı kesimdensin o zaman. Maşallah diyelim

Umudum o yönde sağlıklı olduğunu bilsem rahatlarım randevuma da daha var çok merak ediyorum

Malesef öyle ama ne yapalım annelik iç güdüsü bebeklerimizi daha karpuz çekirdeği kadarken bile korumamız gerekiyor görmeden sevdik Allah sağ salim kucagimiza almayı da nasip etsin

Bunları duymak beni mutlu ediyor inşallah sağlıkla geçer ama arada bir durtsun annesini ben buradayım seninleyim diye

Mide yanması hissi reflüden oluyor. Prilam reflü ye iyi gelmez malesef. Ama ilerledikçe hafifletme olasılığı var benim geçen hafta reflüm daha fazlaydı, bu hafta azaldı (8+0). Bi ileri basamakta kullanılan bi ilaç var onun reflüye de faydası var ama sadece reflü için kullanılmamalı. Yemekten sonra bi süre dik oturmak çok fazla yememek vs ile azaltabilirsiniz.

Yarın gitcem nasipse canım. Sen böyle sorunca birseyden mi şüphelendin diye düşündüm evhamlanmaya yer aradığım icin gaviscon evde var ve hamilelikte kullanılabiliyor diye okumuştum önceden ama nedense bir zararı olur mu diye korkuyorum Dr a yine sorarım yarın herseyin ilacını alıp eve koyup içmeye korkup işkence yapıyorum kendime

Daha dikkat etmeye çalışayım ben de. Gerçi pek birsey yiyebildigim yok

Ayy bunu okuyunca aklıma geldi ben normalde de gastrit için arada ilaç kullanıyorum yani kronik bir sorunum var. Reflu arada yaşıyordum. Mide koruyucu ve gaviscon eksik olmaz evimde zaten dokunan şeyleri yıllardır yaşayarak öğrendiğim için yememeye çalışıyorum dikkat ediyorum o nedenle ataklarim çoğunlukla stres kaynaklı olurdu. Yemekten sonra oturma kısmına da yıllardır dikkat ediyorum. Zaten bulantim oldugu icin az yiyorum.. Belki bu hormonlar benim bu sorunumu iyice gün yüzüne çıkarmıştır sizinkinin iyi duruma gelmesine sevindim, darısı başıma

Hala ağrılarınız var mı ya nasıl bir ağrı bende belirti yok bazen tuhaflık bende mi diyorum
Bak böyle diye diye nazar etcen kendini ya söyleyip durma arkadaşım şunu şükür de keyfine bak mis gibi aaa azıcık nazlan eşine de birsey olmaz benimki mecburiyetten şu an herseyle uğraşıyor ama daha şimdiden bezecek diye korkuyorum

Yaaa siz habire şu bulantım var bu ağrım var deyince de ben kötü hissediyorum bunu ne yapacağız kendimi rahatlatmaya çalışıyorum bende ya eşim bitanedir öğrendiğimizden beri ev işleri yemek her şey onda bana da çok iyi bakıyor Allah razı olsun

Ha Bi de herseyde değişik Bi insan olan ben şöyle değişik birsey daha yaşıyorum millet uzaninca rahatlar dimi ben tam tersi uzaninca daha kötü oluyorum bu ara kasıklarımda tuhaf Bi gerilme hissi oluyor. Dümdüz uzanmiyorum ayaklarımı topluyorum yan yatiyorum yine aynı. Sonra ağrım oluyor oturuyorum geçmeye başlıyor sabah karnım ağrıyarak uyanıyorum bazen böyle. Deli gibi yattığım için mj bilmiyorum Daha başka saçmalıklar anlatirsam gruptan atılır miyim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…