- 15 Ekim 2016
- 22.765
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.141
- 598
Uyku bende de var kızım bırakırsa her an uyurumAy benimde yaaa. Hatta benim kasık ağrım nerdeyse sıfır. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Göğüs hassasiyeti aşırı fazla. Bir de uykum geliyor. Ama ani hareketle bile kasık ağrım yok.
Geçen haftaya nazaran uyku halimde azaldı benim yaUyku bende de var kızım bırakırsa her an uyurum
Ben kendimi şöyle durduruyorum aksi bir durum olsa kanama vs bir şey olurdı sonuçtaGeçen haftaya nazaran uyku halimde azaldı benim yaneyse her şeyin hayırlısı ne diyeyim
Ahhaa bunu da düşünüyorum. Ben de ilkte daha evhamlıydım. 2. De rahattım ama onda sıkıntı çıkınca şimdi bir miktar evham durumu arttı. Yani şöyle diğerlerinde olan belirtilerim hala devam etseydi bu kadar kendime dert edinmezdim. Boş gebelikte 7+3 e kadar USG ye girmedim. Usgye girmeden 2 gün öncesi bütün belirtilerim kaybolmuştu. Hiç kanamam da olmadıBen kendimi şöyle durduruyorum aksi bir durum olsa kanama vs bir şey olurdı sonuçtailk gebeliğimde çok evhamlıydım bu sefer öyle olmayacağım kararlıyım
Benim ilk öğrendigim zaman yani adet günlerimde ve devamındaki on gün boyunca ağrılarım oldu adet gibiKızlar sizi darlıyorum ama hepinizin kasık ağrısı var di mi bu haftalarda. ?
Ortalama 10 gün benimde ağrım oldu. Battan önce daha hissedilir ağrılarım vardı. Sonraki 3 4 gün de devam etti. Ama azalarak nerdeyse bittiBenim ilk öğrendigim zaman yani adet günlerimde ve devamındaki on gün boyunca ağrılarım oldu adet gibisonra geçti şükür
Aynen şu an hiç yok zaten.. Ama hafif batma oluyor sanki. O da rahim genişledigi içindirOrtalama 10 gün benimde ağrım oldu. Battan önce daha hissedilir ağrılarım vardı. Sonraki 3 4 gün de devam etti. Ama azalarak nerdeyse bittihayırlısı olsun bakalım
Aynen. Zaten ağrıların batmalarin olması normalAynen şu an hiç yok zaten.. Ama hafif batma oluyor sanki. O da rahim genişledigi içindir
Estagfurullah, öyle tabiki nasip de ne varda o olacak. Hepsi sağlıkla gelsin inşallahAhhaa bunu da düşünüyorum. Ben de ilkte daha evhamlıydım. 2. De rahattım ama onda sıkıntı çıkınca şimdi bir miktar evham durumu arttı. Yani şöyle diğerlerinde olan belirtilerim hala devam etseydi bu kadar kendime dert edinmezdim. Boş gebelikte 7+3 e kadar USG ye girmedim. Usgye girmeden 2 gün öncesi bütün belirtilerim kaybolmuştu. Hiç kanamam da olmadıUSG de gördük boş olduğunu. Şimdi yine yok kanama vs. Neyse ben sizi bunaltmayim. Nasipte ne varsa artık
Disipline Girmis BirKadin
SAT: 14 Mayıs
İlk çocuk
Kese: 4+6
Kalp atışı: 6+5
Tahmini doğum tarihi: 18 Şubat 2026
Benim biraz erken yumurtlama olduğunu düşünüyorum Bi de pembe lekelenme yaşayınca Bi panik gitmiştim, belli belirsiz gormustu keseyiMaşallah keseyi ne erken görmüşsünüz öyle
Şimdi gördüm tabloya eklenmişim elinize sağlıkMaşallah keseyi ne erken görmüşsünüz öyle
Ben normalde ankarada yaşıyorum ama memleketim Eskişehir annem burada bugünde Eskişehire gelmiştim vakit bulursam gideyim yarınBen eskişehir anadolu hastanesinde burak kenara gidiyorum. Doğumumu kesinlikle onunla yapacam. Çok memnunum.
Alerji durumu olanların da extra tetikleniyor mu pekiAma gebelikte ekstra burun tıkanıklığı olduğu için onu biraz daha şiddetli ve uzun hissetmeniz normal.
Tabiki bende aynur hanımı not alıyorum. Artık eskişehir veya ankarada bulmam lazım bir doktor. Pazartesi gidicem umarım kalbini duyarım eğer gebelik devam ederse bilgileri paylaşırımAynur malikova yı duydum canım koru hastanesinde ama hastanesini değiştirmiş sanırım daha başlamamış göreve onu da çok övüyorlar. İyi bi doktor duyarsan deneyimlersen paylaşabilirsen çok sevinirim
Yaş: 28Aaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim
Mesajın altında tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?