Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    53
Ay benimde yaaa. Hatta benim kasık ağrım nerdeyse sıfır. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Göğüs hassasiyeti aşırı fazla. Bir de uykum geliyor. Ama ani hareketle bile kasık ağrım yok.
Uyku bende de var kızım bırakırsa her an uyurum

Geçen haftaya nazaran uyku halimde azaldı benim ya neyse her şeyin hayırlısı ne diyeyim
Ben kendimi şöyle durduruyorum aksi bir durum olsa kanama vs bir şey olurdı sonuçta ilk gebeliğimde çok evhamlıydım bu sefer öyle olmayacağım kararlıyım

Ben kendimi şöyle durduruyorum aksi bir durum olsa kanama vs bir şey olurdı sonuçta ilk gebeliğimde çok evhamlıydım bu sefer öyle olmayacağım kararlıyım
Ahhaa bunu da düşünüyorum. Ben de ilkte daha evhamlıydım. 2. De rahattım ama onda sıkıntı çıkınca şimdi bir miktar evham durumu arttı. Yani şöyle diğerlerinde olan belirtilerim hala devam etseydi bu kadar kendime dert edinmezdim. Boş gebelikte 7+3 e kadar USG ye girmedim. Usgye girmeden 2 gün öncesi bütün belirtilerim kaybolmuştu. Hiç kanamam da olmadı USG de gördük boş olduğunu. Şimdi yine yok kanama vs. Neyse ben sizi bunaltmayim. Nasipte ne varsa artık

Benim ilk öğrendigim zaman yani adet günlerimde ve devamındaki on gün boyunca ağrılarım oldu adet gibi sonra geçti şükür
Ortalama 10 gün benimde ağrım oldu. Battan önce daha hissedilir ağrılarım vardı. Sonraki 3 4 gün de devam etti. Ama azalarak nerdeyse bitti hayırlısı olsun bakalım

Estagfurullah, öyle tabiki nasip de ne varda o olacak. Hepsi sağlıkla gelsin inşallah

kızlar bugün benim sabah çok bulantım vardı neredeyse 3 e kadar sonrasında şekerim düştü 75 lere elim ayağım birbirine girdi şeker yedim vs toparladı 3-4 saat sonra gene düştü gene kötü oldum anladım bu sefer çok panik yaptım korktum daha öncede şekerim düşerdi çok nadirde olsa bugün biraz bulantıdan dolayı aç kaldım galiba onla alakalı diye düşünüyorum rutin geçen hafta açlık şekeri falan bakılmıştı hepsi normal çıkmıştı

Maşallah keseyi ne erken görmüşsünüz öyle
Şimdi gördüm tabloya eklenmişim elinize sağlık bu arada daha erken gören de varmış ki onu farkettim tabloda Aslinda yumurtlama tarihi ve öğrendiğimiz beta değeri etkiliyor sanırım bu durumu. Yani erken sayılmıyor bu açıdan bakınca şu hamilelikle beraber her gün yeni birsey öğreniyorum zaten

Ama gebelikte ekstra burun tıkanıklığı olduğu için onu biraz daha şiddetli ve uzun hissetmeniz normal.
Alerji durumu olanların da extra tetikleniyor mu peki msjin bu kısmını görünce merak ettim de benim alerjik rinitim var ilaç kullanıyordum astıma dönme ihtimali var demişti doktor. Ama gebelik planlama esnasında bıraktım ve şimdi de kullanmıyorum. Hapşırma fazla olmaya başladı bu ara. Bununla ilgisi var mı merak ettim

Aynur malikova yı duydum canım koru hastanesinde ama hastanesini değiştirmiş sanırım daha başlamamış göreve onu da çok övüyorlar. İyi bi doktor duyarsan deneyimlersen paylaşabilirsen çok sevinirim
Tabiki bende aynur hanımı not alıyorum. Artık eskişehir veya ankarada bulmam lazım bir doktor. Pazartesi gidicem umarım kalbini duyarım eğer gebelik devam ederse bilgileri paylaşırım

Aaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim

Mesajın altında tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyeyim.

SAT: 14 Mayıs

İlk çocuk

Kese: 4+6

Kalp atışı: henüz duyamadım 7+5 bekliyorum

Tahmini doğum tarihi: 18 Şubat 2026

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…