Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    64
Folik asit ne kullanıyorsunuz kızlar?
Vifolic kullanıyorum. Daha önce Z-fol kullandım bulantı yapmıştı. Vifolic i burda başka bi topicten hamile arkadaş önerdi bulantı yapmadı bana diye sağolsun denedim bende de yapmadı. Dr da onay verdi tabi sordum

Kontrole ne zaman gitmeyi düsnüyorsun ? Benimde 25 mayıs mat , haftaya 6+6 da gideyim diyorum inşallah kalbini duyarız
Haftaya yani 7. hafta olmus oluyor. Benim beta dusukten basladi sanirim gec dollenme oldu o yuzden kesin olsun surekli ultrosona girmiyim diye bekliyorum ama cok merak ediyorum ins duyariz

Gebelik riniti artan östrojen progesteron düzeyleri ile ilişkili, burunda ödem oluşuyor ama alerjiden değil. Alerji durumunu doktora danışmanız gerek hastaya göre farklı olabilir.
Benim de hamile kalmamla beraber surekli geniz kulak akintisi oluyor ve burnum tikali tamamen bu sebepten mi acaba

Ben ocean methyl folat kullanıyorum. Folat formunda olanları kullanmanızı öneririm diğerlerinin otizm riskini arttırdığı yönünde bilgiler var
Ben de bu konuda çok kararsızım new life kullanıyorum ama folik asit formudna o.
Dr devam et dedi ama aklıma yatmıyor degiştiricem galiba

Beni de ekler misiniz
Yaş 27
Çocuk ilk
Sat 4 mayıs
Kese 5+3
Kalp 7+3
Tahmini doğum tarihi 8.2.2026

Bana da doktorum vifolic verdi sentetik formlu olduğu için almadım. Ocean ve solgar önerilmişti tanıdığım eczacı da ocean önerince onu aldım
Şimdi baktim laboratuvarda üretildiği için üretim şeklinin sentetik oldugu ancak form olarak folik asitin dogal bir formu olduğu yazıyor, doğru bilgiye ulastiysam tabi ben de güvendiğim Bi eczacıya soracağım yine

Bulantılarım ilk günlerde oluyordu özellikle sabahları ama birkaç gündür bulantım yok o yüzden folik asitin bulantı yaptığını düşünmüyorum
Ben z fol kullanırken gebelik öncesinde de kullandigim icin bulantı yaptığını farketmistim mesela. Öncesinde kullandınız mı merak etmiştim ama değilmiş araştır araştır bitmiyor konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…