- 25 Mayıs 2025
- 457
- 545
- 18
- 25
DioFol kullaniyorum benFolik asit ne kullanıyorsunuz kızlar?
Proveice F kullanıyorum ben deFolik asit ne kullanıyorsunuz kızlar?
Folik asit ne kullanıyorsunuz kızlar
Prefolic plusFolik asit ne kullanıyorsunuz kızlar?
Ben hamilelikten önce fodega kullanıyordum şuan devam ediyorum kontrolde bi sorayımFolik asit ne kullanıyorsunuz kızlar?
Vifolic kullanıyorum. Daha önce Z-fol kullandım bulantı yapmıştı. Vifolic i burda başka bi topicten hamile arkadaş önerdi bulantı yapmadı bana diye sağolsun denedim bende de yapmadı. Dr da onay verdi tabi sordumFolik asit ne kullanıyorsunuz kızlar?
Yaş: 31Aaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim
Mesajın altında tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyeyim.
Kontrole ne zaman gitmeyi düsnüyorsun ? Benimde 25 mayıs mat , haftaya 6+6 da gideyim diyorum inşallah kalbini duyarızYaş: 31
SAT: 21 Mayıs
İlk çocuk
Kese ve kalp atışı beklemede
Tahmini doğum tarihi: 25 Subat.
New Life folifor DuoFolik asit ne kullanıyorsunuz kızlar?
Ben ocean methyl folat kullanıyorum. Folat formunda olanları kullanmanızı öneririm diğerlerinin otizm riskini arttırdığı yönünde bilgiler varFolik asit ne kullanıyorsunuz kızlar?
Haftaya yani 7. hafta olmus oluyor. Benim beta dusukten basladi sanirim gec dollenme oldu o yuzden kesin olsun surekli ultrosona girmiyim diye bekliyorum ama cok merak ediyorum ins duyarizKontrole ne zaman gitmeyi düsnüyorsun ? Benimde 25 mayıs mat , haftaya 6+6 da gideyim diyorum inşallah kalbini duyarız
Benim de hamile kalmamla beraber surekli geniz kulak akintisi oluyor ve burnum tikali tamamen bu sebepten mi acabaGebelik riniti artan östrojen progesteron düzeyleri ile ilişkili, burunda ödem oluşuyor ama alerjiden değil. Alerji durumunu doktora danışmanız gerek hastaya göre farklı olabilir.
Ben de bu konuda çok kararsızım new life kullanıyorum ama folik asit formudna o.Ben ocean methyl folat kullanıyorum. Folat formunda olanları kullanmanızı öneririm diğerlerinin otizm riskini arttırdığı yönünde bilgiler var
Gebelik oncesi doktor Aktif Folic Us tavsiye etmisti 3 ay onu kullandim 8. Haftada ocean mummy verdi doktor icinde folik asit te varmis.Folik asit ne kullanıyorsunuz kızlar?
Bana da doktorum vifolic verdi sentetik formlu olduğu için almadım. Ocean ve solgar önerilmişti tanıdığım eczacı da ocean önerince onu aldımBen de bu konuda çok kararsızım new life kullanıyorum ama folik asit formudna o.
Dr devam et dedi ama aklıma yatmıyor degiştiricem galiba
Ben vifolic kullanıyorum ama araştıracagim dediğinizi. Ocean bulantı yapıyor mu pekiBana da doktorum vifolic verdi sentetik formlu olduğu için almadım. Ocean ve solgar önerilmişti tanıdığım eczacı da ocean önerince onu aldım
Beni de ekler misiniz
2026 ŞUBAT ANNELERİNE HOŞ GELDİNİZ
Eki Görüntüle 3613118
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT
KESE KALP ATIŞI
TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ @Disipline Girmis BirKadin 33 2 17 Mayıs 26.02.26 @Sadecefikrim 34 2 4 Mayıs 4+3 6+4 08.02.26 N notdefterim 28 1 1 Mayıs 5+5 6+1 05.02.26 cidooss 27 1 12 Mayıs 5+1 6+2 16.02.26 P papatyamm13 34 1 14 Mayıs 4+6 6+5 18.02.26 @Mrs Dalloway 29 1 13 Mayıs 5+2 6+2 17.02.26 @pluviophilep7 28 1 14 Mayıs 4+6 7+5 18.02.26 @munzevimsi 29 3 25 Mayıs 06.03.26 @poncikgulce 27 1 24 Mayıs 27.02.26 Asyabirce 23 1 14 Mayıs 5+1 6+1 18.02.26 @Birhiss 26 1 26 Mayıs 7+1 7+1 06.02.26 avokadogirl 27 1 27 Nisan 4+6 7+0 03.02.26 1 1mavis2 27 1 25 Mayıs 01.03.26 @ygtygz1 33 3 19 Mayıs 6+2 6+2 23.02.26 I ikikedilianne 25 1 30 Nisan 5+3 7+4 04.02.26
Bulantılarım ilk günlerde oluyordu özellikle sabahları ama birkaç gündür bulantım yok o yüzden folik asitin bulantı yaptığını düşünmüyorumBen vifolic kullanıyorum ama araştıracagim dediğinizi. Ocean bulantı yapıyor mu peki
Şimdi baktim laboratuvarda üretildiği için üretim şeklinin sentetik oldugu ancak form olarak folik asitin dogal bir formu olduğu yazıyor, doğru bilgiye ulastiysam tabiBana da doktorum vifolic verdi sentetik formlu olduğu için almadım. Ocean ve solgar önerilmişti tanıdığım eczacı da ocean önerince onu aldım
Ben z fol kullanırken gebelik öncesinde de kullandigim icin bulantı yaptığını farketmistim mesela. Öncesinde kullandınız mı merak etmiştim ama değilmişBulantılarım ilk günlerde oluyordu özellikle sabahları ama birkaç gündür bulantım yok o yüzden folik asitin bulantı yaptığını düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?