Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    53
Merhaba ilk gebeliğimde 18. Haftaya dek kullanmıştım, resmen hayata tutunma sebebim olmuştu prilam, şimdi 2. Gebeliğim bugün 8+0
3-4 gündür içiyorum, rahatlıyorum valla, bana iyi geliyor
teşekkür ederim ilk gebeligimde yaşamamıştım bulantı bunda başladı

Anladım. 17 mayıs benim de sat. Biz ovü dönemini değerlendirdik ama hesapladığımız gibi olmadı demek ki.
Hiç kan tahlili yaptırdınız mı
Yumurtlamaya göre bat 27 Hazirandı.
26 Haziran 53.6
30 Haziran 302 çıktı. Başka baktirmadım. Kasık ağrılarım da epey az. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. Bekleyip gorcem bakalım.
Sen kese kalp atışı gördün mü

Selamlar, nezle oldum bir türlü geçmiyor 4 gündür. Ateşim çıkıyor, kulaklarım burnum kapandı, yaz gününde kışın geçirdiğimden daha ağır geçiriyorum şu an. Her şeyi denedim, sıcak su-buhar karışımı, meyve, parol, dinlenme hatta artık bitki çayı da içtim ama ne yaptıysam hiç azalmadı bile.

38 üstü Ateş ise hastaneye gitmenizi öneririm. Bol su, parol, ince giyinme önemli

38 üstü Ateş ise hastaneye gitmenizi öneririm. Bol su, parol, ince giyinme önemli
36.6-37 derece civarı olduğu için duşla halletmeye çalıştım 37 üzerine çıkmadı ama düşmüyor da. Vücudun savunma mekanizmasının çalıştığının bir göstergesi aslında, dediğiniz gibi 38 olmadıkça idare edilir. Ama edilmiyor keşke bir yolu olsa vücuttaki enflamasyon için ne önerirsiniz?

37 ateş sayılmıyor bile sorun yok. Dinlenmeye devam, burnunuzu açmak için Okyanus suyu vs kullanabilirsiniz. Bitki çaylarının bir kısmı gebelikte, özellikle ilk 3 ay sakıncalı. 4 gün olduysa artık inişe geçer inşallah. Ama gebelikte ekstra burun tıkanıklığı olduğu için onu biraz daha şiddetli ve uzun hissetmeniz normal.

Yok hayır yarın gideceğim bakalım.
Benim gecikmenin 9. Gününde beta 14.4 çıktı. Bidaha baktırmadım. Programda döngü günüm 28 bazen 30. Gün oluyorum öyle bile olsa 7 gün gecikmeye 14 biraz düşük geldi bana açıkçası. Yarın bakacağız artık🫩

Listeye ismimizi nasıl ekleyebiliriz

Senin kasık ağrıların falan ne alemde. Gebelik belirtisi olarak ne hissediyorsun

Öp
Geç döllenme olmuş olabilir. 48 saatti bir 2 kata yakın artış olduğunu görmek gerekiyormuş. Benden de 2 kere kan aldırıp bıraktı doktor.

Senin kasık ağrıların falan ne alemde. Gebelik belirtisi olarak ne hissediyorsun
Geçen haftalarda vardı kasık ağrım ama şuan devam eden bir ağrım yok. Ani hareketle kalktığımda sancı giriyor epey.
Bir de göğüslerim çok şiş

Geçen haftalarda vardı kasık ağrım ama şuan devam eden bir ağrım yok. Ani hareketle kalktığımda sancı giriyor epey.
Bir de göğüslerim çok şiş
Ay benimde yaaa. Hatta benim kasık ağrım nerdeyse sıfır. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Göğüs hassasiyeti aşırı fazla. Bir de uykum geliyor. Ama ani hareketle bile kasık ağrım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…