- 3 Nisan 2019
- 1.132
- 482
- 123
- 38
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.501
teşekkür ederim ilk gebeligimde yaşamamıştım bulantı bunda başladıMerhaba ilk gebeliğimde 18. Haftaya dek kullanmıştım, resmen hayata tutunma sebebim olmuştu prilam, şimdi 2. Gebeliğim bugün 8+0
3-4 gündür içiyorum, rahatlıyorum valla, bana iyi geliyor
Yumurtlamaya göre bat 27 Hazirandı.Anladım. 17 mayıs benim de sat. Biz ovü dönemini değerlendirdik ama hesapladığımız gibi olmadı demek ki.
Hiç kan tahlili yaptırdınız mı
38 üstü Ateş ise hastaneye gitmenizi öneririm. Bol su, parol, ince giyinme önemliSelamlar, nezle oldum bir türlü geçmiyor 4 gündür. Ateşim çıkıyor, kulaklarım burnum kapandı, yaz gününde kışın geçirdiğimden daha ağır geçiriyorum şu an. Her şeyi denedim, sıcak su-buhar karışımı, meyve, parol, dinlenme hatta artık bitki çayı da içtim ama ne yaptıysam hiç azalmadı bile.
36.6-37 derece civarı olduğu için duşla halletmeye çalıştım 37 üzerine çıkmadı ama düşmüyor da. Vücudun savunma mekanizmasının çalıştığının bir göstergesi aslında, dediğiniz gibi 38 olmadıkça idare edilir. Ama edilmiyor38 üstü Ateş ise hastaneye gitmenizi öneririm. Bol su, parol, ince giyinme önemli
37 ateş sayılmıyor bile sorun yok. Dinlenmeye devam, burnunuzu açmak için Okyanus suyu vs kullanabilirsiniz. Bitki çaylarının bir kısmı gebelikte, özellikle ilk 3 ay sakıncalı. 4 gün olduysa artık inişe geçer inşallah. Ama gebelikte ekstra burun tıkanıklığı olduğu için onu biraz daha şiddetli ve uzun hissetmeniz normal.36.6-37 derece civarı olduğu için duşla halletmeye çalıştım 37 üzerine çıkmadı ama düşmüyor da. Vücudun savunma mekanizmasının çalıştığının bir göstergesi aslında, dediğiniz gibi 38 olmadıkça idare edilir. Ama edilmiyorkeşke bir yolu olsa vücuttaki enflamasyon için ne önerirsiniz?
9+2 oldukyaa teşekkür ederim canım kaç haftalık oldun
Yok hayır yarın gideceğim bakalım.Yumurtlamaya göre bat 27 Hazirandı.
26 Haziran 53.6
30 Haziran 302 çıktı. Başka baktirmadım. Kasık ağrılarım da epey az. İnşallah sıkıntılı bir durum değildir. Bekleyip gorcem bakalım.
Sen kese kalp atışı gördün mü
Listeye ismimizi nasıl ekleyebilirizMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Aaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettimListeye ismimizi nasıl ekleyebiliriz
Senin kasık ağrıların falan ne alemde. Gebelik belirtisi olarak ne hissediyorsunYok hayır yarın gideceğim bakalım.
Benim gecikmenin 9. Gününde beta 14.4 çıktı. Bidaha baktırmadım. Programda döngü günüm 28 bazen 30. Gün oluyorum öyle bile olsa 7 gün gecikmeye 14 biraz düşük geldi bana açıkçası. Yarın bakacağız artık
Geç döllenme olmuş olabilir. 48 saatti bir 2 kata yakın artış olduğunu görmek gerekiyormuş. Benden de 2 kere kan aldırıp bıraktı doktor.Yok hayır yarın gideceğim bakalım.
Benim gecikmenin 9. Gününde beta 14.4 çıktı. Bidaha baktırmadım. Programda döngü günüm 28 bazen 30. Gün oluyorum öyle bile olsa 7 gün gecikmeye 14 biraz düşük geldi bana açıkçası. Yarın bakacağız artık
34 yaş, 2. Çocuk, sat 4 Mayıs, kese 4+3, kalp 6+4Aaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim
Mesajın altında tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyeyim.
Aaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim
Geçen haftalarda vardı kasık ağrım ama şuan devam eden bir ağrım yok. Ani hareketle kalktığımda sancı giriyor epey.Senin kasık ağrıların falan ne alemde. Gebelik belirtisi olarak ne hissediyorsun
Ekledim ama tahmini doğum tarihini eklememişsiniz.34 yaş, 2. Çocuk, sat 4 Mayıs, kese 4+3, kalp 6+4
Yaş 27Aaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim
8 Şubat Terme göre ama sezaryen olacağı için muhtemelen daha erken olur diye eklemedim, 8 Şubat 2026 yazabilirsinizEkledim ama tahmini doğum tarihini eklememişsiniz.
Ay benimde yaaa. Hatta benim kasık ağrım nerdeyse sıfır. Neden böyle oluyor bilmiyorum. Göğüs hassasiyeti aşırı fazla. Bir de uykum geliyor. Ama ani hareketle bile kasık ağrım yok.Geçen haftalarda vardı kasık ağrım ama şuan devam eden bir ağrım yok. Ani hareketle kalktığımda sancı giriyor epey.
Bir de göğüslerim çok şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?