Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    53
Kızlar bugin aklıma takıldı hamile kalmadan önce 2.5 cmlik yumurta kistim vardı. Onun bir zararı yoktur degil mi. Aklıma gelmedigi için dr a da sormadım

Canım ben ilk erken fark edip gittiğimde doktor bende milimini hatırlamıyorum ama kist gördü 3 haftalık olduğu için kese görmedi ama bu çocuğu etkilemez demişti, tabi belki boydan milimden fark eder mi bilmiyorum ama bana sorarsan öyle birşey olduğunda sana doktorun derdi. Usg ile baktı mı karnından doktor?
Kızlar bugin aklıma takıldı hamile kalmadan önce 2.5 cmlik yumurta kistim vardı. Onun bir zararı yoktur degil mi. Aklıma gelmedigi için dr a da sormadım

İnşallah benim kasık ağrılarım bazen sıfır bazen çok hafif. İnşallah her şey yolundadır
Kimyasal olsa belli olurdu di mi bu vakte kadar
Canım kimyasal risk teşkil edersen beta takibi yapıyor doktor o sebeple 3 yada 4 kere kan verip yükselişi beğenirse o ihtimal eleniyor

Şimdi sırada boş gebelik için kese görmek kaldı onu da görüp bebeği de görüp ve sonra kalp atışından sonra rahatız Allah’ın izni ile

Hamilelikten sonra vajinal muayene olmadı karından baktı. Yumurtalık kistini gördüğündr aşağıdsn bakmıştı. Etkilemez inşallah

Kalp atisi aldım hala rahatlamadim simdi de 3 ay bitsin rahatlarim kısmını bekliyorum

kızlar nasılsınız benim bulantılarım arttı ya dr a sordum prilam dedi banada kullananlar var galiba aramızda
Merhaba ilk gebeliğimde 18. Haftaya dek kullanmıştım, resmen hayata tutunma sebebim olmuştu prilam, şimdi 2. Gebeliğim bugün 8+0
3-4 gündür içiyorum, rahatlıyorum valla, bana iyi geliyor

5. Haftayı doldurdun mu sen canım. Yani 5+ kısmına geçtiyse artık o ihtimal kalmıyor benim bildiğim kadarıyla
Yarın tam 5+0. O zamman kimyasal ihtimalini eledim kafamdan. Demekki rahat bir gebelik gecircem yani inşallah amin.

Sat ne zamandı sizi , epey geç döllenme olmuş anlaşılan.
Ben de yarın gidecepim ama daha ekren vs diyip biseye bakmamasından korkuyorum
Benim sat 25 Mayıs. Ama 6 gün gün geç yumurtlama oldu. Belirtilerden öyle anladım. Şuan 4+6 yım ama sata göre 5+5 olmam lazımdı

Benim sat 25 Mayıs. Ama 6 gün gün geç yumurtlama oldu. Belirtilerden öyle anladım. Şuan 4+6 yım ama sata göre 5+5 olmam lazımdı
Anladım. 17 mayıs benim de sat. Biz ovü dönemini değerlendirdik ama hesapladığımız gibi olmadı demek ki.
Hiç kan tahlili yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…