Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    64
Aynen bir sorun chat gpt bana sentetik formlu olduğunu söyledi çokta araştırmadım açıkçası çünkü aklımda ocean ve solgar vardı.

Ben z fol kullanırken gebelik öncesinde de kullandigim icin bulantı yaptığını farketmistim mesela. Öncesinde kullandınız mı merak etmiştim ama değilmiş araştır araştır bitmiyor konular
Belkide benim de bulantılarım folik asitten olmuştur şimdi bünyem yeni yeni alışmış ve o yüzden bulantım olmuyor olabilir. Hamile kalmadan önce folik asit kullanmıyordum o yüzden yorum yapamıyorum malesef. Ama 4 haftalık hamileyken folik asit kullanmaya başladım bulantılarım 6. Haftada başladı

Aynı folik asitse ve aradaki o 2 hafta bulantısız geçtiyse vitaminle ilgisi yoktur bence de

Dün doktorum klinikte değildi bugün gittim Elhamdülillah bebeğim benimle gördüm minigimi kalp atışlarını da gördük kanama alanı yok herşey yolunda çok şükür Hayatımda duyduğum en güzel melodiydi o kalp sesi o kadar duygulandım ki

Maşallah inşallah grubumuz böyle güzel haberlerle dolup taşar

Tabloyu kim yazıyor sekreter hanım yaz hemen
Sat: 16 Mayıs
Kese 5+4
Kalp atışı 7+0
İlk gebelik
Tahmini doğum :20 Şubat

Son düzenleme:
Belki S Sadecefikrim arkadaşımızın da bilgisi vardır. Alanınız ne bilmiyorum ama bilirkişi gibi herseyi soruyorum bunaltıp kacirmazsam sizi iyi yani
Gebelik için alınan folik asit çok düşük bi dozda. Devletin ödediği folik asit yüksek doz mesela ama çoğu insanda gebelik için olan doz sorun olmaz. Sizin hassasiyetiniz olabilir. Ben de gebelikten önce başladım bende yapmadı. Tok almak azaltabilir bulantı şikayetinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…