Şimdi baktim laboratuvarda üretildiği için üretim şeklinin sentetik oldugu ancak form olarak folik asitin dogal bir formu olduğu yazıyor, doğru bilgiye ulastiysam tabi ben de güvendiğim Bi eczacıya soracağım yine
Ben z fol kullanırken gebelik öncesinde de kullandigim icin bulantı yaptığını farketmistim mesela. Öncesinde kullandınız mı merak etmiştim ama değilmiş araştır araştır bitmiyor konular
Belkide benim de bulantılarım folik asitten olmuştur şimdi bünyem yeni yeni alışmış ve o yüzden bulantım olmuyor olabilir. Hamile kalmadan önce folik asit kullanmıyordum o yüzden yorum yapamıyorum malesef. Ama 4 haftalık hamileyken folik asit kullanmaya başladım bulantılarım 6. Haftada başladı
Belkide benim de bulantılarım folik asitten olmuştur şimdi bünyem yeni yeni alışmış ve o yüzden bulantım olmuyor olabilir. Hamile kalmadan önce folik asit kullanmıyordum o yüzden yorum yapamıyorum malesef. Ama 4 haftalık hamileyken folik asit kullanmaya başladım bulantılarım 6. Haftada başladı
Dün doktorum klinikte değildi bugün gittim Elhamdülillah bebeğim benimle gördüm minigimi kalp atışlarını da gördük kanama alanı yok herşey yolunda çok şükür Hayatımda duyduğum en güzel melodiydi o kalp sesi o kadar duygulandım ki
Dün doktorum klinikte değildi bugün gittim Elhamdülillah bebeğim benimle gördüm minigimi kalp atışlarını da gördük kanama alanı yok herşey yolunda çok şükür Hayatımda duyduğum en güzel melodiydi o kalp sesi o kadar duygulandım ki
Gebelik için alınan folik asit çok düşük bi dozda. Devletin ödediği folik asit yüksek doz mesela ama çoğu insanda gebelik için olan doz sorun olmaz. Sizin hassasiyetiniz olabilir. Ben de gebelikten önce başladım bende yapmadı. Tok almak azaltabilir bulantı şikayetinizi