Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Kızlar bulantınız hafif mi ağır mı? Kusturuyor mu?
Benim ağır ya genelde bulantım varken hiçbir şey yiyip içmiyorum kusmayayim diye ona rağmen öğüre öğüre geziyorum ortalıkta ,bulantimin hafiflediğini hissettiğim anda yiyorum ama geçen bir gün inat ettim açım yicem diye kustum

Ben kendimi kusturdum bugün. Midemde bi doluluk bulantı arası bir şey vardı. Ben zaten kiloda aldım. Aşırı şişkinim

Kızlar gebelik haberini sevdiklerinize yada yakınlarınıza verdiniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz ben kimseye söyleyemedim henüz
Benim sadece annem ve görümcem biliyor. Bir iki de yakın arkadaşım. İyice büyüsün sonra söylerim

Kızlar doğumda açılmayı kontrol ederlerken napıcaz ya geliyorlar bana böyle çok acıyor mudur ki
Bu biraz ağrı eşiğine bağlı. aslında sadece rahim ağzına bakıyorlar. Öyle acıtacak bir durum yok. Bir de o sıra doğum sancısı oluyor. Bence ağrı varken o çok anlaşılmaz. Ama bence asıl ağrı doğumdan sonra göğsünün altından bastırmaları. Her doğumdan sonra yapılmıyor tabi. Benim ağrı esigim biraz yüksek olmasına rağmen mahvolmustum
Ama kendini şimdiden strese sokma yav

Dogumdan degil de şundan korkmam pekijdjfjf
Ben sezaryen olduğum için bilmiyorum ama doğuma bi 10 gün kala falan doktor araya bayram girecek diye bana o hareketi yapmıştı kontrol etmek için çok acımamıştı. Ama tam açılmadakiyle aynı mı olur bilemedim. Bence orda asıl sorun acıması değil de zırt pırt oraya öyle bir müdahalede bulunulması

Bana kimse öyle bir şey yapmadı ya onu neden yapıyorlar ki?

Bana kimse öyle bir şey yapmadı ya onu neden yapıyorlar ki?
Benim suyum geldi erken doğum oldu. Sancılarım durmayinca ve açılma devam edince ( kontrol ettiler aralıklarla ) acil sezeryan oldum ikiz olduğu için.
Doğumdan sonra da içerde parça kalmasın , kanama alanı varsa dışarı çıksın diye bastırıyorlar. Bir de bazen normal doğumlarda bebek çıkım da kalırsa göğsün altından bastırıyorlar.

Ay ben bazı seyleri duydukça iyi ki sezaryen oldum diyorum
Gerçi ben normal doğum çok istemiştim ama bebek dönmedi hiç makat gelişti. Mecburen oldum.

Of evet ya rahatsız edici olur katlanıcaz iki üç saat artık epidural normal düşünüyorum bakalım

Ağrı eşiğim o kadar düşük ki anlatamam en ufak şeyi hissederim. Ama epidural normal düşünüyorum çok hissetmsm inşallah öyle şeyleri düşünmek istemiyorum da arada geliyor ya

Ay ben bazı seyleri duydukça iyi ki sezaryen oldum diyorum
Gerçi ben normal doğum çok istemiştim ama bebek dönmedi hiç makat gelişti. Mecburen oldum.
Bende sezeryan oldum. Erken olduğu için durdurmaya çalıştılar. Serumla vs. Ama bizimkilerin çok acelesi varmış normal doğum durmayinca sezeryan oldum.

Ben yenidoğan yoğun bakım hemşiresiyim ( evlenince bıraktım tabi ) özeldeydim. Doğal olarak çok doğuma da girdim.
Edindiğim tecrubelere dayanarak. Allah tan hakkımızda hangisi hayırlısı ise o doğum şeklini istemek gerek. İlla sezeryan illa normal doğum diye ısrar etmek çok yersiz. İkisinin de kendi için de riskleri ve güzel tarafları var. O yüzden yavrularımız zamanında , sağlıklı ve en güzel şekilde gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…