- 12 Nisan 2024
- 1.039
- 858
- 43
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.621
Benim sabahları kahvaltı yapana kadar hafif bulantım oluyor. Kahvaltı yapınca geçiyor gün içinde çok rahatım çok şükür. Hiç kusmadımKızlar bulantınız hafif mi ağır mı? Kusturuyor mu?
Benim ağır ya genelde bulantım varken hiçbir şey yiyip içmiyorum kusmayayim diye ona rağmen öğüre öğüre geziyorum ortalıkta ,bulantimin hafiflediğini hissettiğim anda yiyorum ama geçen bir gün inat ettim açım yicem diye kustumKızlar bulantınız hafif mi ağır mı? Kusturuyor mu?
Benim olunca kusma derecesine geliyor tahinle bastırmaya çalışıyorum yada sakız çiğniyorum kusma olmadı hiçKızlar bulantınız hafif mi ağır mı? Kusturuyor mu?
Valla biz evde yaptığımız idrar testinde pozitif gördüğümüz an herkese söyledik sonra gidip kan testi verdikKızlar gebelik haberini sevdiklerinize yada yakınlarınıza verdiniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz ben kimseye söyleyemedim henüz
Keseyi görünce 5+0 da söyledikKızlar gebelik haberini sevdiklerinize yada yakınlarınıza verdiniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz ben kimseye söyleyemedim henüz
Ben kendimi kusturdum bugün. Midemde bi doluluk bulantı arası bir şey vardı.Benim ağır ya genelde bulantım varken hiçbir şey yiyip içmiyorum kusmayayim diye ona rağmen öğüre öğüre geziyorum ortalıkta ,bulantimin hafiflediğini hissettiğim anda yiyorum ama geçen bir gün inat ettim açım yicem diye kustum
Ben çok mutsuz oluyorum, elimle kendimi kusturabiliyorum. Çünkü midem bir tuhaf oluyor.Benim olunca kusma derecesine geliyor tahinle bastırmaya çalışıyorum yada sakız çiğniyorum kusma olmadı hiç
Ay evet o sıkıntı bende de var midem geçmediği sürece bende mutsuz hissediyorumBen çok mutsuz oluyorum, elimle kendimi kusturabiliyorum. Çünkü midem bir tuhaf oluyor.
Benim sadece annem ve görümcem biliyor. Bir iki de yakın arkadaşım. İyice büyüsün sonra söylerimKızlar gebelik haberini sevdiklerinize yada yakınlarınıza verdiniz mi? Ne zaman söylemeyi düşünüyorsunuz ben kimseye söyleyemedim henüz
Dogumdan degil de şundan korkmam pekijdjfjfKızlar doğumda açılmayı kontrol ederlerken napıcaz yageliyorlar bana böyle çok acıyor mudur ki
Bu biraz ağrı eşiğine bağlı. aslında sadece rahim ağzına bakıyorlar. Öyle acıtacak bir durum yok. Bir de o sıra doğum sancısı oluyor. Bence ağrı varken o çok anlaşılmaz. Ama bence asıl ağrı doğumdan sonra göğsünün altından bastırmaları. Her doğumdan sonra yapılmıyor tabi. Benim ağrı esigim biraz yüksek olmasına rağmen mahvolmustumKızlar doğumda açılmayı kontrol ederlerken napıcaz yageliyorlar bana böyle çok acıyor mudur ki
Ben sezaryen olduğum için bilmiyorum ama doğuma bi 10 gün kala falan doktor araya bayram girecek diye bana o hareketi yapmıştı kontrol etmek içinDogumdan degil de şundan korkmam pekijdjfjf
Bana kimse öyle bir şey yapmadı ya onu neden yapıyorlar ki?Bu biraz ağrı eşiğine bağlı. aslında sadece rahim ağzına bakıyorlar. Öyle acıtacak bir durum yok. Bir de o sıra doğum sancısı oluyor. Bence ağrı varken o çok anlaşılmaz. Ama bence asıl ağrı doğumdan sonra göğsünün altından bastırmaları. Her doğumdan sonra yapılmıyor tabi. Benim ağrı esigim biraz yüksek olmasına rağmen mahvolmustum
Ama kendini şimdiden strese sokma yav
Benim suyum geldi erken doğum oldu. Sancılarım durmayinca ve açılma devam edince ( kontrol ettiler aralıklarla ) acil sezeryan oldum ikiz olduğu için.Bana kimse öyle bir şey yapmadı ya onu neden yapıyorlar ki?
Ay ben bazı seyleri duydukça iyi ki sezaryen oldum diyorumBenim suyum geldi erken doğum oldu. Sancılarım durmayinca ve açılma devam edince ( kontrol ettiler aralıklarla ) acil sezeryan oldum ikiz olduğu için.
Doğumdan sonra da içerde parça kalmasın , kanama alanı varsa dışarı çıksın diye bastırıyorlar. Bir de bazen normal doğumlarda bebek çıkım da kalırsa göğsün altından bastırıyorlar.
Of evet ya rahatsız edici olurBen sezaryen olduğum için bilmiyorum ama doğuma bi 10 gün kala falan doktor araya bayram girecek diye bana o hareketi yapmıştı kontrol etmek içinçok acımamıştı. Ama tam açılmadakiyle aynı mı olur bilemedim. Bence orda asıl sorun acıması değil de zırt pırt oraya öyle bir müdahalede bulunulması
Ağrı eşiğim o kadar düşük ki anlatamamBu biraz ağrı eşiğine bağlı. aslında sadece rahim ağzına bakıyorlar. Öyle acıtacak bir durum yok. Bir de o sıra doğum sancısı oluyor. Bence ağrı varken o çok anlaşılmaz. Ama bence asıl ağrı doğumdan sonra göğsünün altından bastırmaları. Her doğumdan sonra yapılmıyor tabi. Benim ağrı esigim biraz yüksek olmasına rağmen mahvolmustum
Ama kendini şimdiden strese sokma yav
Bende sezeryan oldum. Erken olduğu için durdurmaya çalıştılar. Serumla vs. Ama bizimkilerin çok acelesi varmışAy ben bazı seyleri duydukça iyi ki sezaryen oldum diyorum
Gerçi ben normal doğum çok istemiştim ama bebek dönmedi hiç makat gelişti. Mecburen oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?