Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Teşekkür ederim tok olmama rağmen çok fena yapıyordu. Şimdi içtiğim daha kompleks vitamin olduğu halde bulantı yapmadı. Yine tok içiyorum tabi hatta aklıma gelirse yemeğin sonuna doğru atıyorum. Eczaci misiniz?

O zaman şunu sorayim benim kullandigim vifolic, icinde (6S)-5-metiltetrahidrofolik asit şeklinde bulunuyor. Netten baktığımda doğal bir folik asit formu olduğunu fakat üretim şeklinin laboratuvar yapımı olması sebebiyle sentetik olduğunu öğrendim. Doğru bir bilgi mi emin değilim. Bu bilgi dogruysa kullanılabilirim diye bir fikre vardım. Dogrudan vücut kullanılabilir ve direkt olarak sentetik olanlarla ayni değil gibi. Fikriniz nedir bu konuda?

Sentetik demek sentetik yolla üretiliyor demek bunun hiçbir sakıncası yok. Fark hangi formu kullandığınızda. Sizin kullandığınız değil de yaygın olarak kullanılan vücutta aktif formuna dönüştülüyor vücut ondan sonra kullanıyor. Bazı kişilerde bu dönüşüm olmadığı için vücudun dönüştürdükten sonraki hali (sizin kullandığınız) önerliyor. Normal bir insanın da onu kullanmsında bi sakınca yok. Sentetik olmasına takılmayın.

Daha iyi anladım. Neden sonuç ilişkisi kurup kafamda bi mantığa oturtmadikca hicbirseyi gönül rahatlığı ile yapamıyorum. Illa ogrenmem lazim kafama takildiysa Yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim tekrardan

Merhaba kızlar ,ben de 8+5 hamileyim. Tek sıkıntım var şükür şu an o da sadece akşam olan mide bulantısı. Gündüz hiçbir şey yaşamıyor gibiyim ama akşam yemeğini yiyeyim midem coşuyor. Sadece akşam olması normal mi bu bulantının?

Öncelikle hayırlı olsungün içinde yediğin seyler dokunuyor olabilir mi ?çünkü bildiğim kadarıyla gebelik bulantısı özellikle sabah yoğun olur akşama doğru hafifler

Sağolun,ben de onu anlamadım zaten ya doktora sormayı da unuttum:) başka bir sıkıntı da görünmüyor ama aynı durumda olan var mıdır merak ettim. Gece 11 de kusmaya gidiyorum sabahları harikayım.

Öncelikle hayırlı olsungün içinde yediğin seyler dokunuyor olabilir mi ?çünkü bildiğim kadarıyla gebelik bulantısı özellikle sabah yoğun olur akşama doğru hafifler
Aynı yorumu yapacaktım. Dün akşam canım çekti diye biraz ağır Bi yemek yedim ve karıştırdım gun icinde de. Sonrası fena oldu hazımsızlık bulanti siskinlik gaz aklınıza ne gelirse. Normalde dikkat ediyorum ve bulantı sabah başlayıp akşama doğru giderek azalıyordu. Dün akşama da taşındı. Ders oldu dikkat ettim bugün ve rutine döndü bulantı saatleri

Ağır yediğimi düşünmüyordum ama ağır geliyor demek ki...

Ağır yediğimi düşünmüyordum ama ağır geliyor demek ki...
Bünye daha hassas oluyor. Benim de normalde yiyince dokunan şeyler değildi onlar ama bu dönem için ağır geliyor. Canı çeken olur diye yazmak istemedim belki size de ağır geliyor artık şu sıra. Ama yine Dr a da sorun ilk fırsatta. Sağlıkla gelsin bebişiniz

Kızlar bulantınız hafif mi ağır mı? Kusturuyor mu?
Ya bende sanırım hafiften kendini göstermeye başladı sofra da oturamıyorum bi tuhaf haller başladı kusma öğürme yok ama yemek göresim yok bi tuhaf yani
Göğüslerim iyice ağrıyor ve ayaklarım şiş göbeğimde şiş Of ya şimdiden böyleyse bittim ben 73 kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…