- 16 Ekim 2016
- 3.032
- 2.408
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.701
Tesekkur ederim. Ben de kendim pişirmeye cesaret edemiyorum iyice midem kalkıyor gerçekten. Dışarıdan denedim canim cekti diye yedim ağır geldi bu kez de. Kör topal ilerliyoruz işte birseyler boğazımdan geçsin yeter moduna girdim artıkSağolun sizinde başınız sağolsun
Evet ne kadar korksakta olumlu olmaya calısıyoruz Rabbimin her zaman var bi bildiği diyorum ona güveniyorum.
Banada vermek istedi doktorum ilac gerek duymadım o zaman cok değildi bulantım ama bi haftadır baya coğaldı ve rahatsız ediyor artık çarşamba isterim sanırım. Benimde iki gündür sabahları yok sonradan başlıyor tüm gün sonra yatmadan önce geciyor ama beni tğm gün mahfediyor evde yemek yemek istemiyorum artık kaynanam getiriyo ondan bile icim almıyo artık ara sıra dışardan alıyorum daha tatlı geliyor.çok dikkat ederdim dışardan yememeye ama başka carem yok. Herşeye dayanırım diyorum yeterki sağlıklı olsunlar biz dayanrız bi şekilde
Selamlar hanımlar, kalp durma hikayeleriyle çok sık karşılaşıyorumİlk gebeliğim. Kalbi durunca belirti vermiyor oluşu beni çok korkutuyor bugün 9+3 oldum ama vesveselerimden kurtulamıyorum. Sürekli kötü rüyalar görüyorum.. Ne yapmalıyım
Bende öyle kendim pişiremiyorum artık düşündükce midem kalkıyor. Kör topal yaşıyoruz cok güldüm bunaTesekkur ederim. Ben de kendim pişirmeye cesaret edemiyorum iyice midem kalkıyor gerçekten. Dışarıdan denedim canim cekti diye yedim ağır geldi bu kez de. Kör topal ilerliyoruz işte birseyler boğazımdan geçsin yeter moduna girdim artıkçünkü asla iştahım kalmadı. Benim uyanıp yatakta dogrulunca bi ogurme hissi geliyor öyle başlıyor akşama kadar azalarak gidiyor ama arada çoğaldığı oluyor. ağzıma uzun süre birsey atmazsam Bi anda çoğalıyor mesela. Ama normal porsiyon da yiyemiyorum o da mahvediyor. Az az sık sık çabalıyorum öyle olduğu kadar tavuk ve yumurtadan midem bulanıyor. Et icin ortalıkta hastalık söylentisi yayıldı ona da korkuyorum. Protein iyi alamıyorum napsam bilemedim ben de. Sebze meyve ağırlıklı geçiriyorum, peynir yoğurt yiyorum Bi protein olarak işte
Diğer bilgileri de yazarsanız ekleyeyim.Beni de ekler misin bende İnşallah Şubat annesi olucam sat 2 Mayıs
İlk 7+5 de gittim kalp atışını da duydum çok şükür
İnşallah daha kolaylaşır günden güneBende öyle kendim pişiremiyorum artık düşündükce midem kalkıyor. Kör topal yaşıyoruz cok güldüm bunabende öyleyim işte. Yumurta bende yiyemiyorum omlett hergün yerdim yaptım yiyemedim bi parca bile cöpe gitti midem kalktı resmen. Tavuk ette icim almıyor senin gibi meyve yoğurt peynirle idare ediyorum ve ekmek bazen salatalık domates ceviz badem makarna corba bazen ama hergün değil bu sabah ve dün sabah midem iyidi bişeyler yedim ama öğlen başlıyor bakalım bugün nasış gececek.
Yaş 21 2. CocukDiğer bilgileri de yazarsanız ekleyeyim.
31 yaş, 2. Çocuk, SAT 30 Nisan, Kese 4+3 Kalp atışı 7+4, Tahmini cinsiyet Erkek, Tahmini Doğum Tarihi 6 ŞubatAaa konu bana atanmış siz alıntılayınca şimdi farkettim
Mesajın altında tablodaki bilgileri yazarsanız ekleyeyim.
Evet canım benimde sürekli tuvalete kalktığım için bölük pörçük ama gözümü açamıyorumSürekli uykum var ama tuvalete kalkmaktan uzun süre deliksiz uyuduğum olmadı hic son zamanlardasizin de öyle mi? Kaliteli uyku olmayınca daha cok uykum geliyor gibi
İlk trimester biraz böyle geçebiliyormuş, dişimizi sıkacağız artık biraz dahaEvet canım benimde sürekli tuvalete kalktığım için bölük pörçük ama gözümü açamıyorumbide asla yemek yapamıyorum canım hiç bişey istemiyor sadece patates yiyebiliyorum 2 gündür oluyor Buda
Olmaz mıııı bazen boğasım geliyor kendisiniBiraz da işin komik taraflarını konuşalımhamilelik olduğundan beri kocama çok sinir olmaya başladım sizde de var mı
Geçen gün ufak bir sürtüştük. Konu uzatılacak bir şey değil ama unutamıyorumBiraz da işin komik taraflarını konuşalımhamilelik olduğundan beri kocama çok sinir olmaya başladım sizde de var mı
Aaa tahmini doğum tarihimiz aynı görünüyor31 yaş, 2. Çocuk, SAT 30 Nisan, Kese 4+3 Kalp atışı 7+4, Tahmini cinsiyet Erkek, Tahmini Doğum Tarihi 6 Şubat
Sıvı alımına dikkat ediyor musun ? Sıvı kaybı olunca baş ağrısı çok oluyorKizlar benim başım çok ağrıyor ya niye acaba bı kaç gündür özellikle
Benim de ağrımaya başladığı anda dudaklarımı yokluyorum kurumuş oluyor su içiyorum geçiyor. Su hatırlatıcı karımdan biri başımSıvı alımına dikkat ediyor musun ? Sıvı kaybı olunca baş ağrısı çok oluyor
Görmeyince göresim görünce de tartışasım geliyor :))Biraz da işin komik taraflarını konuşalımhamilelik olduğundan beri kocama çok sinir olmaya başladım sizde de var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?