Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Tesekkur ederim. Ben de kendim pişirmeye cesaret edemiyorum iyice midem kalkıyor gerçekten. Dışarıdan denedim canim cekti diye yedim ağır geldi bu kez de. Kör topal ilerliyoruz işte birseyler boğazımdan geçsin yeter moduna girdim artık çünkü asla iştahım kalmadı. Benim uyanıp yatakta dogrulunca bi ogurme hissi geliyor öyle başlıyor akşama kadar azalarak gidiyor ama arada çoğaldığı oluyor. ağzıma uzun süre birsey atmazsam Bi anda çoğalıyor mesela. Ama normal porsiyon da yiyemiyorum o da mahvediyor. Az az sık sık çabalıyorum öyle olduğu kadar tavuk ve yumurtadan midem bulanıyor. Et icin ortalıkta hastalık söylentisi yayıldı ona da korkuyorum. Protein iyi alamıyorum napsam bilemedim ben de. Sebze meyve ağırlıklı geçiriyorum, peynir yoğurt yiyorum Bi protein olarak işte

Selamlar hanımlar, kalp durma hikayeleriyle çok sık karşılaşıyorum İlk gebeliğim. Kalbi durunca belirti vermiyor oluşu beni çok korkutuyor bugün 9+3 oldum ama vesveselerimden kurtulamıyorum. Sürekli kötü rüyalar görüyorum.. Ne yapmalıyım

Tüm gebeliklerin yaklaşık %35-40'ı kayıpla sonuçlanıyor (kimyasal gebelik dahil). Spontan düşük en çok ilk haftalarda görülüyor. Haftanız ilerledikçe risk azalacak ama bitmeyecek. Biraz çağımız gereği sabırsızlaştık ama biyoloji öyle işlemiyor. Mecburen sabrı öğreneceğiz ve kontrolün sadece insanoğlunda olmadığını. Olumsuz hikayelere sahip kişiler daha çok bulunuyor internette. Etkileniyorsanız o hikayelerden uzak kalmaya çalışabilirsiniz.

Bende öyle kendim pişiremiyorum artık düşündükce midem kalkıyor. Kör topal yaşıyoruz cok güldüm buna bende öyleyim işte. Yumurta bende yiyemiyorum omlett hergün yerdim yaptım yiyemedim bi parca bile cöpe gitti midem kalktı resmen. Tavuk ette icim almıyor senin gibi meyve yoğurt peynirle idare ediyorum ve ekmek bazen salatalık domates ceviz badem makarna corba bazen ama hergün değil bu sabah ve dün sabah midem iyidi bişeyler yedim ama öğlen başlıyor bakalım bugün nasış gececek.

İnşallah daha kolaylaşır günden güne

Sürekli uykum var ama tuvalete kalkmaktan uzun süre deliksiz uyuduğum olmadı hic son zamanlarda sizin de öyle mi? Kaliteli uyku olmayınca daha cok uykum geliyor gibi
Evet canım benimde sürekli tuvalete kalktığım için bölük pörçük ama gözümü açamıyorum bide asla yemek yapamıyorum canım hiç bişey istemiyor sadece patates yiyebiliyorum 2 gündür oluyor Buda

İlk trimester biraz böyle geçebiliyormuş, dişimizi sıkacağız artık biraz daha inşallah en kısa sürede daha kolaylasacak herşey Rabbim hepimizin bebeklerine de bize de sağlık versin de sürekli duam bu

Biraz da işin komik taraflarını konuşalım hamilelik olduğundan beri kocama çok sinir olmaya başladım sizde de var mı
Geçen gün ufak bir sürtüştük. Konu uzatılacak bir şey değil ama unutamıyorum
Tam gülücem espri yapacam o gün geliyor aklıma

Kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Yarın doktor kontrolüm var. Doktoruma ve/veya eczacıma soracağım. Sizler daha önce bu konu hakkında bilgi aldınız mı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…