Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
gebelik hemen öncesi yok sonucum ama öncesinde ilaç kullanıyordum o haliyle 3+5'te 3.2 idi, doz artırdık ama 3.6 çıktı inşallah son artışla 2.5un altına iner
Benim de 4 haftalıkken öyle bir seydi doz artırınca bir ayda 1.5 a düşmüş. Çok mu düştü diye endişelendim hatta ama Dr devam dedi

Ramzi teorisi tamamen uydurma butun ınstagramdaki paralı sayfalar yanıldı benden size tavsiye benım gıbı para kaptırmayın tamemen uydurma
Bence bu teorilerde en garantisi nub. Onun içinde 11 12 . Haftayı beklemek gerek. Nub teorisinde çoğunluk doğru çıkıyor. Etrafımda kime baktıysam doğru çıktı.

Ramzi teorisi tamamen uydurma butun ınstagramdaki paralı sayfalar yanıldı benden size tavsiye benım gıbı para kaptırmayın tamemen uydurma
Ayy yok ben inanmıyorum zaten öyle sayfalara asla para vermem birde ben instagram kullanmıyorum. Chat gpt bile daha doğru tahmin eder

Chatgpt bıle ınstagramdakı para tuzegı sayfalarla aynı seyı dedı
Kese şeklinden tahmin, ramziden tahmin bunlar kesinlikle yalan bencede. Sağdan yumurtlayınca erkek olur diyorlar alakası bile yok arkadaşımın sol yumurtalığı yok çocukluktan beri ama iki kızı var bu teoremlere göre oğlu olmalıydı. Hangi sperm yumurtayı döllerse cinsiyet o olur

Kızlar ikili tarama mı fetal dna mı yaptıracaksınız? Erken mi henüz bunları düşünmek için acele mi ediyorum bilemedim

Kızlar ikili tarama mı fetal dna mı yaptıracaksınız? Erken mi henüz bunları düşünmek için acele mi ediyorum bilemedim
Ben ilk çocuğumda ikili testi yaptırmıştım normalde istemiyordum bisey çıksa bile çocuktan vazgeçecek değildim çünkü ama doktorum ben plesantayı besleyen damarlara vs. De bakıyorum diyince yaptırmıştım.
Bir de detaylı ultrason yaptırdım. Detaylı ultrasonu önemsiyorum burada okumuştum bir üyenin bebeğinin bir böbreği gelişmemişti. Basit bir ilacı varken detaylı ultrason yaptırmadığı için farkedilmedi mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…