- 16 Ekim 2016
- 3.032
- 2.408
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #2.741
Bende soru sorayım bu çatlak kremi lierac öneriliyor alan kullanan faydasını gören varmı deneyimli anneler yorum yapar mısınızyorumları okuyorum hamile kaldığını öğrendikten sonra kullananlar var ne zaman kullanmak lazım bilemedim
Kızlar şimdiden gece sıcak basmasi normal mitamam zaten temmuz ayı ve evler sıcak ama klima olduğu halde sanki o bile çalışmıyor sogutmuyor gibi fenalık geliyor bana. Dün gece oldu ve şimdi yine başladı ben hep son aylarda olur diye duymuştum tuhaf geldi şu an. Eşim de atesim var zannetti dokununca bi ama ben üşümüyorum sadece vücudum sıcak ve sıcaktan bunalıyorum. Gündüz birsey yoktu
Bende tam tersi ya üşüyorumKızlar şimdiden gece sıcak basmasi normal mitamam zaten temmuz ayı ve evler sıcak ama klima olduğu halde sanki o bile çalışmıyor sogutmuyor gibi fenalık geliyor bana. Dün gece oldu ve şimdi yine başladı ben hep son aylarda olur diye duymuştum tuhaf geldi şu an. Eşim de atesim var zannetti dokununca bi ama ben üşümüyorum sadece vücudum sıcak ve sıcaktan bunalıyorum. Gündüz birsey yoktu
Kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Yarın doktor kontrolüm var. Doktoruma ve/veya eczacıma soracağım. Sizler daha önce bu konu hakkında bilgi aldınız mı merak ettim.
Evet canım bende aynıyım vücudum sıcak ne kadar ortam soğuk olsa da dokunsan yanıyorumKızlar şimdiden gece sıcak basmasi normal mitamam zaten temmuz ayı ve evler sıcak ama klima olduğu halde sanki o bile çalışmıyor sogutmuyor gibi fenalık geliyor bana. Dün gece oldu ve şimdi yine başladı ben hep son aylarda olur diye duymuştum tuhaf geldi şu an. Eşim de atesim var zannetti dokununca bi ama ben üşümüyorum sadece vücudum sıcak ve sıcaktan bunalıyorum. Gündüz birsey yoktu
Çok teşekkür ederim2 kutu almıştım lierac. Çok üşendim kullanmadım düzgün. Başka bir arkadaşıma verdim kalanları.
Nasıl bir kafa yapım varmış o dönem anlam veremiyorum.
Çatlağım da olmadı.
pek bi şey sürmememe rağmen sonuç iyi oldu. Bence cildin yapısıyla alakalı çatlak meselesi.
Sadece karın büyüdükçe cilt bazen gerilip kaşınıyor. O kaşınmayı önlemek için nemlendirmek gerekli. Ama başka bir marka da olur bence.
Şimdi planım mustelanın losyonunu almak. Çatlak önleyici diye geçiyor o da.
Ben kullandım. Doktorlar sıkıntı yok kullan dediler. Bir şey olmadı.Bana bu gün verdi gece yatmadan iki tane iç dedi ama çok kötüydüm ondan mı iki tane acaba iki tane kullanan varmı bi sıkıntı olurmu ya
Allah'ım kucağınıza nasip etsin inşallah. Her şey bir yana o ilk görüş çok başkaBen de gece rüyamda erkek bebek almaya gidiyordum
Dünyalar tatlısı bir kizim var bin şükürAnladımm hadi bakalım :) İlk bebek cinsiyeti neydi
Maalesef canım ben her yemekten sonra hafif bir bulantı ve yanma çekiyordum. Gün içinde niye bulantım yok diye takıyordum bugün tüm akşam bulantıyla geçti.Kızlar akşam mide yanmasına çözüm buldunuz mu?
Ben de kendimi buz gibi bir denize atlarken hayal ediyorum sıcak basmalarından.
İçim yanıyor resmen.
İlk hamileliğimde son aylarda yaşamıştım bunu. Şubatta, martta buz dondurmalar yiyordum. Hiç üşümüyordum. Hasta olmuyordum.
Üstümü, bacaklarımı açıp yatıyordum.
Ama şimdi biraz erken başladı diye düşünüyorum ben de. Yaz ayının da etkisiyle iyice arttı.
Cevabınız için teşekkür ederimEvet canım bende aynıyım vücudum sıcak ne kadar ortam soğuk olsa da dokunsan yanıyorumayrıca bende sadece buz gibi su ve buzlu şeyler yemek istiyorum içim yanıyor sanki iyi geliyor
2 gün öncesine kadar yoktu bende de ve normalde demirim düşük olduğu için çabuk üşürümBende tam tersi ya üşüyorumgerçi bizim buralar daha ısınmadı akşamları serin oluyor ama üşüme var halsizlik var hasta gibiyim sürekli yatıp uyusam
Bizde heyecanla bekliyoruz o zaman hayırlı haberler ile gel inşallah canımKızlarım selam bugün 12 gün aradan sonra doktor randevum var kese ve kalp atışı için gidiyorum tam 6+0 oldum bugün dua edin lütfen canlarımöğlen 13:00 de randevum ama heyecandan asla uyuyamadım
Dualarımız seninle güzel haberleri bekliyoruz inşallahKızlarım selam bugün 12 gün aradan sonra doktor randevum var kese ve kalp atışı için gidiyorum tam 6+0 oldum bugün dua edin lütfen canlarımöğlen 13:00 de randevum ama heyecandan asla uyuyamadım
Güzel haberlerle gel İnşallahKızlarım selam bugün 12 gün aradan sonra doktor randevum var kese ve kalp atışı için gidiyorum tam 6+0 oldum bugün dua edin lütfen canlarımöğlen 13:00 de randevum ama heyecandan asla uyuyamadım
Bendede demir eksikliği var normalde kalp atışı için gittiğim doktor demire bakmamış acaba dahada düştü o yüzden mi üşüyorum diye düşünüyorum2 gün öncesine kadar yoktu bende de ve normalde demirim düşük olduğu için çabuk üşürümyeni güncelleme böyle gelmiş demek bu sefer kızlarda da varmış madem normal diyip rahatladım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?