Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    50
Kızlar şimdiden gece sıcak basmasi normal mi tamam zaten temmuz ayı ve evler sıcak ama klima olduğu halde sanki o bile çalışmıyor sogutmuyor gibi fenalık geliyor bana. Dün gece oldu ve şimdi yine başladı ben hep son aylarda olur diye duymuştum tuhaf geldi şu an. Eşim de atesim var zannetti dokununca bi ama ben üşümüyorum sadece vücudum sıcak ve sıcaktan bunalıyorum. Gündüz birsey yoktu

2 kutu almıştım lierac. Çok üşendim kullanmadım düzgün. Başka bir arkadaşıma verdim kalanları.
Nasıl bir kafa yapım varmış o dönem anlam veremiyorum.

Çatlağım da olmadı.
pek bi şey sürmememe rağmen sonuç iyi oldu. Bence cildin yapısıyla alakalı çatlak meselesi.

Sadece karın büyüdükçe cilt bazen gerilip kaşınıyor. O kaşınmayı önlemek için nemlendirmek gerekli. Ama başka bir marka da olur bence.

Şimdi planım mustelanın losyonunu almak. Çatlak önleyici diye geçiyor o da.

Ben de kendimi buz gibi bir denize atlarken hayal ediyorum sıcak basmalarından.
İçim yanıyor resmen.
İlk hamileliğimde son aylarda yaşamıştım bunu. Şubatta, martta buz dondurmalar yiyordum. Hiç üşümüyordum. Hasta olmuyordum.
Üstümü, bacaklarımı açıp yatıyordum.

Ama şimdi biraz erken başladı diye düşünüyorum ben de. Yaz ayının da etkisiyle iyice arttı.

Bende tam tersi ya üşüyorum gerçi bizim buralar daha ısınmadı akşamları serin oluyor ama üşüme var halsizlik var hasta gibiyim sürekli yatıp uyusam

Kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyorsunuz? Yarın doktor kontrolüm var. Doktoruma ve/veya eczacıma soracağım. Sizler daha önce bu konu hakkında bilgi aldınız mı merak ettim.

Mustela aldım hem bebeklere hem hamilelere uygunmuş. Bebeğime de kendime de aynı şeyi kullanmak için seçtim.

La roche posay anthelios uvmune 400 de çok iyi bir koruyucuymuş ve hamilelere uygunmuş.

Evet canım bende aynıyım vücudum sıcak ne kadar ortam soğuk olsa da dokunsan yanıyorum ayrıca bende sadece buz gibi su ve buzlu şeyler yemek istiyorum içim yanıyor sanki iyi geliyor

Çok teşekkür ederim mustelaya bakayım bende, vücudum çatlağa çok meyilli malesef kilo alıp verirken bile bi sürü çatlağım oldu bu defa önlem alayım istedim, şimdiden başlasam mı bilmiyorum doktora soracağım

Evet canım bende aynıyım vücudum sıcak ne kadar ortam soğuk olsa da dokunsan yanıyorum ayrıca bende sadece buz gibi su ve buzlu şeyler yemek istiyorum içim yanıyor sanki iyi geliyor
Cevabınız için teşekkür ederim bunu yazdıktan sonra klimanın altında uyuyakalmışım eşim üstümü örtmüş kan ter içinde uyandım buz gibi su içmeye hemen

Bende tam tersi ya üşüyorum gerçi bizim buralar daha ısınmadı akşamları serin oluyor ama üşüme var halsizlik var hasta gibiyim sürekli yatıp uyusam
2 gün öncesine kadar yoktu bende de ve normalde demirim düşük olduğu için çabuk üşürüm yeni güncelleme böyle gelmiş demek bu sefer kızlarda da varmış madem normal diyip rahatladım artık

2 gün öncesine kadar yoktu bende de ve normalde demirim düşük olduğu için çabuk üşürüm yeni güncelleme böyle gelmiş demek bu sefer kızlarda da varmış madem normal diyip rahatladım artık
Bendede demir eksikliği var normalde kalp atışı için gittiğim doktor demire bakmamış acaba dahada düştü o yüzden mi üşüyorum diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…