- 28 Ağustos 2013
- 655
- 767
- 303
Ay kuzum çok teşekkür ederim sağlıklı olsunda herşeye razıyım, eşim kız istiyor çok ama bana hiç farketmez anayız neticede ne olsa başımızla beraberKız gibi hissettim baya büyümüş Maşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kuzum çok teşekkür ederim sağlıklı olsunda herşeye razıyım, eşim kız istiyor çok ama bana hiç farketmez anayız neticede ne olsa başımızla beraberKız gibi hissettim baya büyümüş Maşallah![]()
Çok teşekkür ederim canımMaşallah canım Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah![]()
Kızlar akşam mide yanmasına çözüm buldunuz mu?
Kızlar mide yanmasına tahin çok iyi geliyor mideniz yandığında bir kaşık yiyinMaalesef canım ben her yemekten sonra hafif bir bulantı ve yanma çekiyordum. Gün içinde niye bulantım yok diye takıyordum bugün tüm akşam bulantıyla geçti.bakalım ne yapacağız böyle. Yanma için karbonat içsek olur mu acaba?
Ay evet ya ben iş yerinde senin önerinle hep sakız çiğneyerek durabiliyorum teşekkür ederimKızlar mide yanmasına tahin çok iyi geliyor mideniz yandığında bir kaşık yiyin
Mide bulantısına da sakız tavsiye ederim sakız çiğnerken yanmam da bulantımda geçiyor❤
![]()
Yaa ne demek rica ederiimm işe yaramasına çok sevindimAy evet ya ben iş yerinde senin önerinle hep sakız çiğneyerek durabiliyorum teşekkür ederim![]()
Ay çok teşekkür ederim, deneyeceğim tahini. İlk defa duydumKızlar mide yanmasına tahin çok iyi geliyor mideniz yandığında bir kaşık yiyin
Mide bulantısına da sakız tavsiye ederim sakız çiğnerken yanmam da bulantımda geçiyor❤
![]()
Insan eski travmaların etkisinden kolay çıkamıyor ama çabalıyorum gerçektenHep stres cidden analık ne kutsalmış arkadaş şimdi ana olunca insan başka türlü bakıyorşükür iyiymiş ama bak
biraz relax olmayı öğrensek süper olacak
![]()
Teşekkür ederim. İlk 3 ay böyle ara ara korkutabilir dedi. Progestan devam. 6. Haftayı geçtikten sonra düşük oranı ciddi derecede azalıyor fakat kimse birseyi garanti edemez sonuçta dedi. Nasip bakalım Rabbim bilir dua etcez hersey yolun gitsin diye. Kontrol aralığını normalde 2 haftaya sonra ayda 1 e geçecektik ama benim yine haftalık devam edecek bu durumdan dolayıGeçmiş olsun canım doktor ne dedi peki
Bence kardeşiyle büyümesi çok güzel bir şey her zaman yanında bir arkadaşı olacak birbirlerine destek olacaklar.İlerleyen zamanlarda kıskançlıklar daha fazla olabilir ama şimdi birlikte büyümeye çok alışacaklar canım üzme kendiniEvet benim bebeğim de 10 gün sonra 10 aylık olacak istemeyerek hamile kaldım biraz da korkuyorum açıkçası ikisi aynı anda nasıl olacak oğluma haksızlık yapmış gibi hissediyorum
Selam hayırlı olsunMerhaba hanımlar bende bugün bebişin kalp atışını duydum 7+3 oldum doktor bana çok fazla salata ve yeşillik tüketme dedi anlamadım neden öyle dediğini bilgisi olan varmı
İnşallah tekrar yaşamazsın canımTeşekkür ederim. İlk 3 ay böyle ara ara korkutabilir dedi. Progestan devam. 6. Haftayı geçtikten sonra düşük oranı ciddi derecede azalıyor fakat kimse birseyi garanti edemez sonuçta dedi. Nasip bakalım Rabbim bilir dua etcez hersey yolun gitsin diye. Kontrol aralığını normalde 2 haftaya sonra ayda 1 e geçecektik ama benim yine haftalık devam edecek bu durumdan dolayı
Ay hadi İnşallah öyle olur ya benim oğlan bana yapışık yasiyo o tedirgin ediyor bebekde gelirse çok yorucak beni alisamaz diye korkuyorum bı de emziriyor musun senBence kardeşiyle büyümesi çok güzel bir şey her zaman yanında bir arkadaşı olacak birbirlerine destek olacaklar.İlerleyen zamanlarda kıskançlıklar daha fazla olabilir ama şimdi birlikte büyümeye çok alışacaklar canım üzme kendini
Aminnn Allah razı olsun. Hepimizi inşallahİnşallah tekrar yaşamazsın canım![]()
Allah'ım sağ salim kavustursun sagliklica inşallah![]()
İyi yıkanmamışsa toksoplazma riski var çünkü. Dışarıda et yerken de çok dikkat etmek lazım iyi pişmiş olması gerekiyor.Merhaba hanımlar bende bugün bebişin kalp atışını duydum 7+3 oldum doktor bana çok fazla salata ve yeşillik tüketme dedi anlamadım neden öyle dediğini bilgisi olan varmı