Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    29
Ben tam 5te kese gördüm. Hem döllenme günü hem de cihazın kalitesine bağlı olarak değişiyor görünmesi. 6+2de de kalp atışlarını ekrandan gördüm. Tam 8 de kalp sesi duyuldu

Aynen öyle diyorlar da yine de acaba mı dedim bağırsaklarım kıpraşıyordur

teşekkür ederim haklısınız az ve sık beslenmek gerekiyo

Üç gündür sadece geceleri mide yanması yaşamaya başladım hatta gece boyunca uyuyamıyorum oturuyorum uzandığım zaman bütün yediklerim ağzımda resmen delirmek üzereyim ne yapabilirim ? Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Ben de iki gündür yaşıyorum ömrümde yaşamamıştım sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor

Ben de iki gündür yaşıyorum ömrümde yaşamamıştım sağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor
Ya gerçekten o kadar kötüyüm ki uyumak işkence. Oturarak uyumaya çalışıyorum o da olmuyor çocuk mu büyütüyoruz vampir mi ben anlamadım canımdan can gitti daha 8 haftalık bi de

Ya gerçekten o kadar kötüyüm ki uyumak işkence. Oturarak uyumaya çalışıyorum o da olmuyor çocuk mu büyütüyoruz vampir mi ben anlamadım canımdan can gitti daha 8 haftalık bi de
Çocuk mu büyütüyoruz vampir mi çok iyiymiş benim 6. Haftada bulantı pik yaptı, birkaç gün sonra da yanma eklendi. Gerçekten zorluyor

Ben 5+2’de keseyi ve içinde yolk sacı gördüm ama bebek henüz görünmüyordu. Bir hafta sonra 6+2’de bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür. Beta değerinize göre keseyi rahim içinde görmek adıma gitmeniz iyi olabilir. Sonra 7 haftayı geçince direkt kalp atışı için giderseniz garanti olur bebeği görmeniz

Kızlar merak etmeyin ilerleyen haftalarda bu ağrılar sızılar uyuyamamalar prenses dönemde azalıyor, 15.haftaya kadar sabredin bir de hamile yastığı öneririm benim uykularım çok rahatladı sayesinde
Moral oluyor boyle mesajlar teşekkürler Ben de almak istiyorum ama hangi tip olan kullanışlı sizce? 2 tane yastık olan var bi tarafi ince. Bi de uzun olup U şeklinde kullanılanlar var. Bilemedim Ben normalde de dizimin arasına ve kucağıma yastık almadan yatamayan biriyim zaten

Aradığım cevap
Ben de gidip sadece keseyi görmek istemiyorum. Öyle bir vakitte gideyim ki bebeği de göreyim nokta gibi bile olsa:)
Yurt dışındayım, burada biraz farklı sistem. Erken gidince(5haftalıkken)sinirleniyorlar:) O yüzden tam 7 olunca garanti olsun öyle gideyim: D
Son 2 hafta ..... : ))

Çocuk mu büyütüyoruz vampir mi çok iyiymiş benim 6. Haftada bulantı pik yaptı, birkaç gün sonra da yanma eklendi. Gerçekten zorluyor
Ay gerçekten açım yemek yiyorum midemde durma süresi 1 saat bi de bulantı ilacı kullanıyorum ona rağmen kusuyorum hiçbir şey anlamadım. Şimdiden böyleyse bu çocuk doğunca beni doğduğuma pişman edecek gibi hissediyorum eşim sürekli evladım sakin ol anneni rahat bırak diyip duruyor kafayı yedik ailecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…