- 10 Nisan 2025
- 73
- 96
- 3
- 38
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.101
Ben tam 5te kese gördüm. Hem döllenme günü hem de cihazın kalitesine bağlı olarak değişiyor görünmesi. 6+2de de kalp atışlarını ekrandan gördüm. Tam 8 de kalp sesi duyulduMerhabalar,
Öncelikle hayırlı olsun. Kese 5+2 görünüyor yazmışsınız peki kese içi ne zaman gözükür ? Her halde 7+0 kalp atışını duyduğunuz zaman doğru mu ? Benim yarın tam 5.haftam olucak İnşAllah. Ama etrafım çok erken diyor doktora gitmem için. Zaten bişey gözükmeyecekmiş boşuna kendimi stresse sokacakmışım:)
Aynen öyle diyorlar da yine de acaba mı dedimbağırsaklarım kıpraşıyordur
teşekkür ederim haklısınız az ve sık beslenmek gerekiyoEvet
Gebelikte ara öğün bile atlamadan az ve sık yemek gerekiyor bu yüzden. Birden iştahım açılıp o an tok hissedene kadar yiyip sonra midemin gerginliğinden kıvrandığım da oldu, uzun süre hiçbir şey canım çekmiyor diye yemeyip sonra perişan olduğum da
Çözüm bilinçli bir şekilde az ve sık yemek
Tebrikler erkek nerde görsem tanırım bu kemik yapısınıNormalde 10+2 günlük ama ultrasonda 10+5 günlük çıktı. Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı? Şuan erken biliyoruminsan merak ediyor
Ben de iki gündür yaşıyorum ömrümde yaşamamıştımÜç gündür sadece geceleri mide yanması yaşamaya başladım hatta gece boyunca uyuyamıyorum oturuyorum uzandığım zaman bütün yediklerim ağzımda resmen delirmek üzereyim ne yapabilirim ? Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Ramzi teorisi için plesanto konumu net değil ded yorum yapmadı, ama nub teorisi için kız yazdı bananub ve ramzi teorilerine göre erkekmiş
Yapay zekaya bütün teorilere göre yorumlar mısın dedim. Hepsine göre yorumda bulundu canımHangi teorileri uyguladın
YaaaTebrikler erkek nerde görsem tanırım bu kemik yapısını
Ya gerçekten o kadar kötüyüm ki uyumak işkence. Oturarak uyumaya çalışıyorum o da olmuyor çocuk mu büyütüyoruz vampir mi ben anlamadım canımdan can gitti daha 8 haftalık bi deBen de iki gündür yaşıyorum ömrümde yaşamamıştımsağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor
Çocuk mu büyütüyoruz vampir mi çok iyiymişYa gerçekten o kadar kötüyüm ki uyumak işkence. Oturarak uyumaya çalışıyorum o da olmuyor çocuk mu büyütüyoruz vampir mi ben anlamadım canımdan can gitti daha 8 haftalık bi de
Bi de sırt üstü yatamıyorum 5-10 dk dan sonra bulantı iyice basıyor. Çok saçmaYa gerçekten o kadar kötüyüm ki uyumak işkence. Oturarak uyumaya çalışıyorum o da olmuyor çocuk mu büyütüyoruz vampir mi ben anlamadım canımdan can gitti daha 8 haftalık bi de
Karnını yandan biraz yumuşak bi yastıkla destekleyip yüzüstü yatınca Bi tık daha iyi oluyorum ben. Direkt yüzüstü yatamıyorum tabi Bi gerginlik hissi agri oluyor öyleBen de iki gündür yaşıyorum ömrümde yaşamamıştımsağa yatıyorum olmuyor sola yatıyorum olmuyor
Ben 5+2’de keseyi ve içinde yolk sacı gördüm ama bebek henüz görünmüyordu. Bir hafta sonra 6+2’de bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür. Beta değerinize göre keseyi rahim içinde görmek adıma gitmeniz iyi olabilir. Sonra 7 haftayı geçince direkt kalp atışı için giderseniz garanti olur bebeği görmenizMerhabalar,
Öncelikle hayırlı olsun. Kese 5+2 görünüyor yazmışsınız peki kese içi ne zaman gözükür ? Her halde 7+0 kalp atışını duyduğunuz zaman doğru mu ? Benim yarın tam 5.haftam olucak İnşAllah. Ama etrafım çok erken diyor doktora gitmem için. Zaten bişey gözükmeyecekmiş boşuna kendimi stresse sokacakmışım:)
Moral oluyor boyle mesajlar teşekkürlerKızlar merak etmeyin ilerleyen haftalarda bu ağrılar sızılar uyuyamamalar prenses dönemde azalıyor, 15.haftaya kadar sabredin bir de hamile yastığı öneririm benim uykularım çok rahatladı sayesinde
Aradığım cevapBen 5+2’de keseyi ve içinde yolk sacı gördüm ama bebek henüz görünmüyordu. Bir hafta sonra 6+2’de bebeği ve kalp atışını gördük çok şükür. Beta değerinize göre keseyi rahim içinde görmek adıma gitmeniz iyi olabilir. Sonra 7 haftayı geçince direkt kalp atışı için giderseniz garanti olur bebeği görmeniz
SAT: 25 Mayıs
İlk çocuk
Kese ve kalp atışı beklemede
Tahmini doğum tarihi: 1 Mart.
Kızlar çok şükür cumartesi günü bebisimizi gördük kalp atısını duydukEve geçince ekleyeceğim kızlar
Canım ben dokuzdayım. İki gündür bulantım tamamen kesilmişti. Bugün geri döndü ama zaten benim hiç çok yoğun bulantım olmadı. Vücut alıştıkça bir iki gün gidip sonra hormonlar yükselince geri geliyor belirtiler.Kızlar 7. haftada belirtileri kesilen varmı?
Ay gerçekten açım yemek yiyorum midemde durma süresi 1 saat bi de bulantı ilacı kullanıyorum ona rağmen kusuyorum hiçbir şey anlamadım. Şimdiden böyleyse bu çocuk doğunca beni doğduğuma pişman edecek gibi hissediyorumÇocuk mu büyütüyoruz vampir mi çok iyiymişbenim 6. Haftada bulantı pik yaptı, birkaç gün sonra da yanma eklendi. Gerçekten zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?