Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Sen kendi vücudunu daha iyi bilirsin eğer çatlağa yatkın bir vücudun varsa şimdiden başlaman senin için iyi olabilir
Catlaga yatkın sanırım ya normalde de kilo alıp verdiğimde göğsümde bacaklarımda minik çatlaklarım olmuştu çünkü .teşekkür ederimsizler çatlak için neler kullanmayı düşünüyorsunuz

Maalesef benim vücudumda çatlağa aşırı yatkın arka bacağımda basenlerimde kalça bölgemde çatlaklar var ve ne krem kullanacağımı ben de hiç bilmiyorum bakalım kullanan memnun kalan birileri varsa bize tavsiye verebilir

Tam cilt konusunda yazmaya gelmiştim ki benzer muhabbet varmış Benim ağzımın iki tarafının da altında yani çenemle alt dudağımın arasında kızarıklık pullanma gibi şeyler başladı. Kızarıyor ve çok sızlıyor. Normal kremler çok yakıyor. Ne kullansam cildimi sakinleştirir bilen var mi? Bu arada sivilceye yatkın cildim olduğu için su bazlı krem kullanmam gerekiyor gebeliğe bağlı hormonal değişimden olduğunu biliyorum başka bir sorunum yok

10+4 deyim dün biraz kahverengi akıntı geldiğini farkettim bugün doktorla telefonda konuştuk ağrı veya kırmızı kanama yoksa normal olabileceğini söyledi. Çok endişelendim bu yüzden yarın ultrasonla muayene olmaya gideceğim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba

Kahve lekelenmeler olabiliyormuş bende olmadı ama. eski kan atılıyor diyorlar öyle. Kırmızı degilse korkmana gerek yok canım

Hindistan cevizi yağı iyi diyorlar hem doğal. Göğüs ucuna da onu kullanmayı düşünüyorum. Ben de fikirlere açıgım

Arkadaşlar iç karartmak değil amacım ama ben bu gün 8 haftalık oldum kalp atışı dinlendi kese görüldü tüm tahliller yapıldı herşey çok yolunda çok şükür doktor düşük riski kanama alanı görmedi benimde kanamam veya başka bir şikayetimde yok ama korkularım çok sizdede durum aynımı nasıl geçecek bu süreç ya bir düşük birşey olursa bilemiyorum korkuyorum bu kadar olumlu şeye rağmen düşer mi sizce

Kuzum öncelikle hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağına alırsın sen dikkat etmen gereken şeylere et gerisini Allah'a bırak bence çünkü bu stres de hem sana hem bebeğine zarar verir .hem bak kendin söylüyorsun her şey güzel olumlu gidiyormuş içini ferah tut

İnşallah çok teşekkür ederim

Ben de aynıyım daha hiç görmediğimiz bebişlerimiz için bu kadar endişeleniyoruz sağlıkla kucağımıza aldığımızda nasıl hisler bizi bekliyor merak ediyorum doğrusu

Ay insallah öyle olsun canım gece hiç uyuyamadım stresten şimdi doktora gidiyorum
Bende ve birçok gebede oldu. Ben doktora mesaj attım. Artarsa, kırmızıya dönerse veya ağrı sancı gelirse kontrolü öne alırız dedi. Bi kere kahve geldi ise o birkaç gün sürüyor. 5 gün falan oldu herhalde rengi sütlü kahve gibi olmaya başladı miktarı azalıyor belli ki.

Geçmiş olsun size de benim de ilk günkü gibi değil çok az geliyor. yorumların hepsini okuyamadım yeni kayıt oldum.

Kizlar ben 10+3 haftalık hamileyim. İlk hamileliğimde ilk aylarda 5 kilo almıştım. Bunda şimdiye kadar hiç almadım. Bir yandan diyorum ki kendim için iyi ama bebek için zararlı mı acaba? Aslında ikincilerde daha kolay kilo alınmıyor muydu bilemiyorum ki. Fikri olan var mı? Siz kilo aldınız mı hic
Bende 9 haftalık hamileyim. Mide bulantısı, kusma yaşamıyorum ama hiç kilo almadım. Çok mutluyum kilo almadığım için
Benim de mide bulantım yok çok şükür. Kilo almamak beni de mutlu ediyor da yine de bir acaba dedim hhaahha

Benim kendimin biraz kilosu var zaten. Sık sık yemeye çalış madem. Zayıfken kilo vermek de zor olur

İlkinde de midem hiç bulanmadi bunda da. O yüzden hiç bilemiyorum bu durumu. Allah'ım kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…