- 11 Şubat 2021
- 205
- 116
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.141
Rahim genişlediği için diyorlar öyledir inşallah canımBende de oluyor unutup ani hareket edersem. Kapı çaldı hızlı doğruldum o an saplanır gibi ağrı oldu ama çabucak geçti sonra
Sen kendi vücudunu daha iyi bilirsin eğer çatlağa yatkın bir vücudun varsa şimdiden başlaman senin için iyi olabilir10. Haftam bitiyor
Catlaga yatkın sanırım ya normalde de kilo alıp verdiğimde göğsümde bacaklarımda minik çatlaklarım olmuştu çünkü .teşekkür ederimSen kendi vücudunu daha iyi bilirsin eğer çatlağa yatkın bir vücudun varsa şimdiden başlaman senin için iyi olabilir
6 haftalıkken belirtileri kesildi 2-3 günde bir hafif mide yanması oldu onun dışında belirti olmadı bugün de ani bir hareket yapınca kramp girdi birkaç kez o kadarKızlar 7. haftada belirtileri kesilen varmı?
Maalesef benim vücudumda çatlağa aşırı yatkın arka bacağımda basenlerimde kalça bölgemde çatlaklar varCatlaga yatkın sanırım ya normalde de kilo alıp verdiğimde göğsümde bacaklarımda minik çatlaklarım olmuştu çünkü .teşekkür ederimsizler çatlak için neler kullanmayı düşünüyorsunuz
İnşallah canımRahim genişlediği için diyorlar öyledir inşallah canım
Kahve lekelenmeler olabiliyormuş bende olmadı ama. eski kan atılıyor diyorlar öyle. Kırmızı degilse korkmana gerek yok canım10+4 deyim dün biraz kahverengi akıntı geldiğini farkettimbugün doktorla telefonda konuştuk ağrı veya kırmızı kanama yoksa normal olabileceğini söyledi. Çok endişelendim bu yüzden yarın ultrasonla muayene olmaya gideceğim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu acaba
Hindistan cevizi yağı iyi diyorlar hem doğal. Göğüs ucuna da onu kullanmayı düşünüyorum. Ben de fikirlere açıgımMaalesef benim vücudumda çatlağa aşırı yatkın arka bacağımda basenlerimde kalça bölgemde çatlaklar varve ne krem kullanacağımı ben de hiç bilmiyorum bakalım kullanan memnun kalan birileri varsa bize tavsiye verebilir
Kuzum öncelikle hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağına alırsınArkadaşlar iç karartmak değil amacım ama ben bu gün 8 haftalık oldum kalp atışı dinlendi kese görüldü tüm tahliller yapıldı herşey çok yolunda çok şükür doktor düşük riski kanama alanı görmedi benimde kanamam veya başka bir şikayetimde yok ama korkularım çok sizdede durum aynımı nasıl geçecek bu süreç ya bir düşük birşey olursa bilemiyorum korkuyorum bu kadar olumlu şeye rağmen düşer mi sizce
İnşallah çok teşekkür ederimKuzum öncelikle hayırlı olsun umarım sağlıkla kucağına alırsınsen dikkat etmen gereken şeylere et gerisini Allah'a bırak bence çünkü bu stres de hem sana hem bebeğine zarar verir .hem bak kendin söylüyorsun her şey güzel olumlu gidiyormuş içini ferah tut
Ay insallah öyle olsun canım gece hiç uyuyamadım stresten şimdi doktora gidiyorumKahve lekelenmeler olabiliyormuş bende olmadı ama. eski kan atılıyor diyorlar öyle. Kırmızı degilse korkmana gerek yok canım
Ben de aynıyımArkadaşlar iç karartmak değil amacım ama ben bu gün 8 haftalık oldum kalp atışı dinlendi kese görüldü tüm tahliller yapıldı herşey çok yolunda çok şükür doktor düşük riski kanama alanı görmedi benimde kanamam veya başka bir şikayetimde yok ama korkularım çok sizdede durum aynımı nasıl geçecek bu süreç ya bir düşük birşey olursa bilemiyorum korkuyorum bu kadar olumlu şeye rağmen düşer mi sizce
Bende ve birçok gebede oldu. Ben doktora mesaj attım. Artarsa, kırmızıya dönerse veya ağrı sancı gelirse kontrolü öne alırız dedi. Bi kere kahve geldi ise o birkaç gün sürüyor. 5 gün falan oldu herhalde rengi sütlü kahve gibi olmaya başladı miktarı azalıyor belli ki.Ay insallah öyle olsun canım gece hiç uyuyamadım stresten şimdi doktora gidiyorum
Geçmiş olsun size deBende ve birçok gebede oldu. Ben doktora mesaj attım. Artarsa, kırmızıya dönerse veya ağrı sancı gelirse kontrolü öne alırız dedi. Bi kere kahve geldi ise o birkaç gün sürüyor. 5 gün falan oldu herhalde rengi sütlü kahve gibi olmaya başladı miktarı azalıyor belli ki.
Benim de mide bulantım yok çok şükür. Kilo almamak beni de mutlu ediyor da yine de bir acaba dedim hhaahhaBende 9 haftalık hamileyim. Mide bulantısı, kusma yaşamıyorum ama hiç kilo almadım. Çok mutluyum kilo almadığım için
Benim kendimin biraz kilosu var zaten. Sık sık yemeye çalış madem. Zayıfken kilo vermek de zor olurCanım benim de 10. Haftam bitiyor ve -3 kilodaydim 7. Haftada ,hâlâ kilo almadım ama başka verdim mi bilmiyorum tartilmadim . doktor -3 ü görünce bebeğin için korkma o zaten şu anda depolarından besleniyor ama kendin çok zayifsin o yüzden kilo vermemeye çalış demişti .bulantılarım yüzünden kilo vermiştim zaten öyle olunca prilam verdi.o yüzden korkma hiç
İlkinde de midem hiç bulanmadi bunda da. O yüzden hiç bilemiyorum bu durumu. Allah'ım kolaylık versinBugün kontrolde tartıldım kaybım yoktu fakat çok zayıfım zaten normalde de. Birsey yiyemiyorum dedim bulantidan ama az az sık sık ağzıma birseyler atmaya çalışıyorum dedim. Bu aylarda sorun olmaz çünkü yediklerinle beslenmiyor şu an korkma dedi. Kilo vermek istemiyorum sadece çünkü zaten çok zayıfım. Almayı gectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?