Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Normalde 10+2 günlük ama ultrasonda 10+5 günlük çıktı. Cinsiyet tahmini yapabilecek var mı? Şuan erken biliyoruminsan merak ediyor

Eklentiler

• IMG_2438.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2440.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 98
Başka fotoğraf var mı? Kafa şekli biraz yuvarlak gibi. Kıza benziyor bu haliyle ama ultrason tuşuna göre bile degisebiliyor
Başka yok. Bütün teoriler kız diyor. Ama erken tabi. Hayırlısıyla 2 hafta sonra ikili test var. Orada detaylı bakılacak. O zaman belli olur diye düşünüyorum. Gönlümden kız geçiyor ama sağlıklı olsun da önemli olan o

Beni de ekler misiniz?
Yaş : 28 , 1. Çocuk , Sat 5 Mayıs , kese 5+3 , kalp atışı 6+2 tahmini doğum tarihi 13.02.26

Kızlar fetal dna için ne düşünüyor sunuz yaptırdınızmı ben kararsızım yani yaptırırsak neden yaptırıyoruz

selam kızlar nasılsınız 8 haftadayım ben çok acıkıyorum biraz aç kalsam elim ayağım titremeye başlıyo kahvaltı ediyorum 3. saatte açlık bastırıyo sizlerde böylemisiniz normalde ben bütün gün yemesem yemek aramazdım

Kızlar 10. Hafta içerisindeyim ve cilt lekeleri özellikle de yüz bölgesinde oluşmaya başladı. Bugun için kullandığınız, önerebileceğiniz bir krem var mı ?

Evet
Gebelikte ara öğün bile atlamadan az ve sık yemek gerekiyor bu yüzden. Birden iştahım açılıp o an tok hissedene kadar yiyip sonra midemin gerginliğinden kıvrandığım da oldu, uzun süre hiçbir şey canım çekmiyor diye yemeyip sonra perişan olduğum da
Çözüm bilinçli bir şekilde az ve sık yemek

Merhabalar,
Öncelikle hayırlı olsun . Kese 5+2 görünüyor yazmışsınız peki kese içi ne zaman gözükür ? Her halde 7+0 kalp atışını duyduğunuz zaman doğru mu ? Benim yarın tam 5.haftam olucak İnşAllah. Ama etrafım çok erken diyor doktora gitmem için. Zaten bişey gözükmeyecekmiş boşuna kendimi stresse sokacakmışım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…