- 7 Temmuz 2025
- 9
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.121
Hamile yastığı bu upuzun olan yastıklardan mı ? Göbek çıkınca alın diyorlar ama şimdiden alalım mı ? Gerçekten işe yarıyorsa hemen alırım hemennnnKızlar merak etmeyin ilerleyen haftalarda bu ağrılar sızılar uyuyamamalar prenses dönemde azalıyor, 15.haftaya kadar sabredin bir de hamile yastığı öneririm benim uykularım çok rahatladı sayesinde
10. Haftadan bildiriyorum bulantılarım çok az da olsa biraz biraz azaldı. 8. Haftadan beri tam olarak dediğiniz gibiyim ben de. Bulantıdan başka herhangi bir belirtim de yok açıkcası. Ama daha dün içimde kıpır kıpır elleri bacağı ile oynayan yavruşumu gördüm. Muhteşem bir andıAy gerçekten açım yemek yiyorum midemde durma süresi 1 saat bi de bulantı ilacı kullanıyorum ona rağmen kusuyorum hiçbir şey anlamadım. Şimdiden böyleyse bu çocuk doğunca beni doğduğuma pişman edecek gibi hissediyorumeşim sürekli evladım sakin ol anneni rahat bırak diyip duruyor kafayı yedik ailecek
Bende 9 haftalık hamileyim. Mide bulantısı, kusma yaşamıyorum ama hiç kilo almadım. Çok mutluyum kilo almadığım içinKizlar ben 10+3 haftalık hamileyim. İlk hamileliğimde ilk aylarda 5 kilo almıştım. Bunda şimdiye kadar hiç almadım. Bir yandan diyorum ki kendim için iyi ama bebek için zararlı mı acaba? Aslında ikincilerde daha kolay kilo alınmıyor muydu bilemiyorum ki. Fikri olan var mı? Siz kilo aldınız mı hic
Canım benim de 10. Haftam bitiyor ve -3 kilodaydim 7. Haftada ,hâlâ kilo almadım ama başka verdim mi bilmiyorum tartilmadim . doktor -3 ü görünce bebeğin için korkma o zaten şu anda depolarından besleniyor ama kendin çok zayifsin o yüzden kilo vermemeye çalış demişti .bulantılarım yüzünden kilo vermiştim zaten öyle olunca prilam verdi.o yüzden korkma hiçKizlar ben 10+3 haftalık hamileyim. İlk hamileliğimde ilk aylarda 5 kilo almıştım. Bunda şimdiye kadar hiç almadım. Bir yandan diyorum ki kendim için iyi ama bebek için zararlı mı acaba? Aslında ikincilerde daha kolay kilo alınmıyor muydu bilemiyorum ki. Fikri olan var mı? Siz kilo aldınız mı hic
Ayy inşallah gelmez o zaman canım yaCanım ben dokuzdayım. İki gündür bulantım tamamen kesilmişti. Bugün geri döndü ama zaten benim hiç çok yoğun bulantım olmadı. Vücut alıştıkça bir iki gün gidip sonra hormonlar yükselince geri geliyor belirtiler.
Kızlar 7. haftada belirtileri kesilen varmı?
Kızlar benim de 2 gündür bulantı azaldi diye korktum ama bugün yine artışa geçti. Tabi önceki kadar çok değil yine de. Bugün kontrole gittim Dr a söyledim belirtilerim geçiyor diye evham yaptım dedim yürüyen evham oldumCanım ben dokuzdayım. İki gündür bulantım tamamen kesilmişti. Bugün geri döndü ama zaten benim hiç çok yoğun bulantım olmadı. Vücut alıştıkça bir iki gün gidip sonra hormonlar yükselince geri geliyor belirtiler.
Kizlar ben 10+3 haftalık hamileyim. İlk hamileliğimde ilk aylarda 5 kilo almıştım. Bunda şimdiye kadar hiç almadım. Bir yandan diyorum ki kendim için iyi ama bebek için zararlı mı acaba? Aslında ikincilerde daha kolay kilo alınmıyor muydu bilemiyorum ki. Fikri olan var mı? Siz kilo aldınız mı hic
Bugün kontrolde tartıldım kaybım yoktu fakat çok zayıfım zaten normalde de. Birsey yiyemiyorum dedim bulantidan ama az az sık sık ağzıma birseyler atmaya çalışıyorum dedim. Bu aylarda sorun olmaz çünkü yediklerinle beslenmiyor şu an korkma dedi. Kilo vermek istemiyorum sadece çünkü zaten çok zayıfım. Almayı gectimCanım benim de 10. Haftam bitiyor ve -3 kilodaydim 7. Haftada ,hâlâ kilo almadım ama başka verdim mi bilmiyorum tartilmadim . doktor -3 ü görünce bebeğin için korkma o zaten şu anda depolarından besleniyor ama kendin çok zayifsin o yüzden kilo vermemeye çalış demişti .bulantılarım yüzünden kilo vermiştim zaten öyle olunca prilam verdi.o yüzden korkma hiç
İyi fikirmiş ben de arada bakayım ama 2 ay sonrakilere tabiBenim de 9+larda 4 gün iştahsızlıkta azalma oldu sonra geri geldi. Bizden 1 ve 2 öndeki aylara göz atıyorum. 1 ay sonrakiler hala belirtilerden yakınıyor ama 2 ay sonrakiler başka konulara geçmiş öyle teselli buluyorum
Ay Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bende bulantı halsizlik uyku tansiyon düşmesi baş dönmesi bütün negatif belirtilerim var maşallah10. Haftadan bildiriyorum bulantılarım çok az da olsa biraz biraz azaldı. 8. Haftadan beri tam olarak dediğiniz gibiyim ben de. Bulantıdan başka herhangi bir belirtim de yok açıkcası. Ama daha dün içimde kıpır kıpır elleri bacağı ile oynayan yavruşumu gördüm. Muhteşem bir andı
Bende de oluyor unutup ani hareket edersem. Kapı çaldı hızlı doğruldum o an saplanır gibi ağrı oldu ama çabucak geçti sonraKızlar ben ani bir hareket yapınca kolumu vs kaldırınca yada yattığım yerden doğrulunca kramp gibi bir ağrı oluyor ama anlık sizde varmı böyle yada normal mi bu durum
Bugün tam 7+0 haftadayım ve bulantı, göğüs hassasiyeti tam gaz devamKızlar 7. haftada belirtileri kesilen varmı?
Kaçıncı haftadasınMuhtemelen haftaya kontrole gideceğim,göğsüm ve karnım kaşınıyor böyle gergin gergin hep doktoruma çatlak jeline başlayayim mi diye soracağım .siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar ?
10. Haftam bitiyorKaçıncı haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?