Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    30
Kızlar merak etmeyin ilerleyen haftalarda bu ağrılar sızılar uyuyamamalar prenses dönemde azalıyor, 15.haftaya kadar sabredin bir de hamile yastığı öneririm benim uykularım çok rahatladı sayesinde
Hamile yastığı bu upuzun olan yastıklardan mı ? Göbek çıkınca alın diyorlar ama şimdiden alalım mı ? Gerçekten işe yarıyorsa hemen alırım hemennnn

10. Haftadan bildiriyorum bulantılarım çok az da olsa biraz biraz azaldı. 8. Haftadan beri tam olarak dediğiniz gibiyim ben de. Bulantıdan başka herhangi bir belirtim de yok açıkcası. Ama daha dün içimde kıpır kıpır elleri bacağı ile oynayan yavruşumu gördüm. Muhteşem bir andı

Kizlar ben 10+3 haftalık hamileyim. İlk hamileliğimde ilk aylarda 5 kilo almıştım. Bunda şimdiye kadar hiç almadım. Bir yandan diyorum ki kendim için iyi ama bebek için zararlı mı acaba? Aslında ikincilerde daha kolay kilo alınmıyor muydu bilemiyorum ki. Fikri olan var mı? Siz kilo aldınız mı hic

Bende 9 haftalık hamileyim. Mide bulantısı, kusma yaşamıyorum ama hiç kilo almadım. Çok mutluyum kilo almadığım için

Canım benim de 10. Haftam bitiyor ve -3 kilodaydim 7. Haftada ,hâlâ kilo almadım ama başka verdim mi bilmiyorum tartilmadim . doktor -3 ü görünce bebeğin için korkma o zaten şu anda depolarından besleniyor ama kendin çok zayifsin o yüzden kilo vermemeye çalış demişti .bulantılarım yüzünden kilo vermiştim zaten öyle olunca prilam verdi.o yüzden korkma hiç

Zaten kilo kaybetme konusunda bebeğin gelişimine engel görürsek diyetisyene yönlendiririz demişti doktorum mutlaka seninki de o şekilde yapar sen içini ferah tut

Ayy inşallah gelmez o zaman canım ya Bende aşırı derece de yanma vardı, midem şişti ama gitti. Oda çok zordu. Valla şaka gibi, siz 9 a gelmişsiniz ben 8 e geldim. Zaman hızlı da geçiyor..

Kızlar 7. haftada belirtileri kesilen varmı?

Kızlar benim de 2 gündür bulantı azaldi diye korktum ama bugün yine artışa geçti. Tabi önceki kadar çok değil yine de. Bugün kontrole gittim Dr a söyledim belirtilerim geçiyor diye evham yaptım dedim yürüyen evham oldum güldük buna da orda ultrasonda hersey normal çok şükür çünkü korkacak bir durum değilmiş yani

Bugün kontrolde tartıldım kaybım yoktu fakat çok zayıfım zaten normalde de. Birsey yiyemiyorum dedim bulantidan ama az az sık sık ağzıma birseyler atmaya çalışıyorum dedim. Bu aylarda sorun olmaz çünkü yediklerinle beslenmiyor şu an korkma dedi. Kilo vermek istemiyorum sadece çünkü zaten çok zayıfım. Almayı gectim

İyi fikirmiş ben de arada bakayım ama 2 ay sonrakilere tabi iple çekiyoruz o günleri

Ay Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bende bulantı halsizlik uyku tansiyon düşmesi baş dönmesi bütün negatif belirtilerim var maşallah Benim yarın kontrolüm var 8+5 olcak 5.haftada doktor çok az kalp atışı var ama henüz o kadar duyulmuyor demişti ilk kez kalp atışını da dinleyeceğiz bakalım ne kadar büyümüş bizim fasulye.

Ben de 11.haftanın başındayım bulantı biraz azaldı ama saatleri var mesela akşam 16.00-20.00 arası geliyor yemek zor yiyorum sonra tık yok sanki geçiyor.
Bir de tansiyon düşüklüğü beni mahvediyor bugün dışarı çıkma gafletinde bulundum aman Allah'ım benim neyime dedim çıkmak fln. Bakıyorum ama görmüyorum kafam basmıyor fjfjfj

Kızlar ben ani bir hareket yapınca kolumu vs kaldırınca yada yattığım yerden doğrulunca kramp gibi bir ağrı oluyor ama anlık sizde varmı böyle yada normal mi bu durum
Bende de oluyor unutup ani hareket edersem. Kapı çaldı hızlı doğruldum o an saplanır gibi ağrı oldu ama çabucak geçti sonra

Muhtemelen haftaya kontrole gideceğim,göğsüm ve karnım kaşınıyor böyle gergin gergin hep doktoruma çatlak jeline başlayayim mi diye soracağım .siz bu konuda ne düşünüyorsunuz kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…