- 24 Aralık 2024
- 1.855
- 896
- 38
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.161
Haberdar et bizi deAy insallah öyle olsun canım gece hiç uyuyamadım stresten şimdi doktora gidiyorum
Her şey yolundaymış canım çok şükürHaberdar et bizi de
Bence nolur noolmaz diye bir git muayene ol canım çok geçmiş olsunKızlar,sabah fayansta kayıp bir düşme yaşadım. Popo üstü gibiydi . hala dinlenmedeyim herhangi bir ağrım ya da kanama da yok ama yine de doktora gitmek gerekiyor mu dinlenme dışında bir şey yapmama gerek var mı acaba?
Çok iyi :) Bunu anneye bağlıyolar. Anne hamileliklerinde nasılsa kızı da öyle oluyormuş neden bilmiyorum.6 haftalıkken belirtileri kesildi 2-3 günde bir hafif mide yanması oldu onun dışında belirti olmadı bugün de ani bir hareket yapınca kramp girdi birkaç kez o kadar
Erken dönemlerde sert bir düşüş olmadıysa bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Büyük aylarda sorun olabilir de. Kanama ağrı yoksa ben gitmezdim ama tabii ki sizin kararınız.Kızlar,sabah fayansta kayıp bir düşme yaşadım. Popo üstü gibiydi . hala dinlenmedeyim herhangi bir ağrım ya da kanama da yok ama yine de doktora gitmek gerekiyor mu dinlenme dışında bir şey yapmama gerek var mı acaba?
Sanırım annenize bağlıymış. Anneniz bunu yaşadıysa siz de yaşıyormuşsunuz.Bugün tam 7+0 haftadayım ve bulantı, göğüs hassasiyeti tam gaz devam
Ayy yok ya annem hamileliğinde 9 ay boyunca kusmuş ve ara ara hastanede yatmış ben prenses gibi hamilelik geçiriyorum daha bir kez bile kusmadımÇok iyi :) Bunu anneye bağlıyolar. Anne hamileliklerinde nasılsa kızı da öyle oluyormuş neden bilmiyorum.
Hayırlı olsun güncelliyorumKızlar çok şükür cumartesi günü bebisimizi gördük kalp atısını duyduk
Kese ve kalp atışı : 6+6 güncelleyebilir misin
Benim annem mide bulantısından iştahsızlıktan çok kilo vermiş hiç iyi bir hamilelik geçirmemiş ama ben tam tersiiyim, ben de mide bulantısı eşten geliyor diye duymuştum eğer kocanızın mide problemi varsa gebelik sürecinde sizde o tarz şeyler yaşayabiliyormuşsunuzÇok iyi :) Bunu anneye bağlıyolar. Anne hamileliklerinde nasılsa kızı da öyle oluyormuş neden bilmiyorum.
Cinsiyet belirtisi olabilir mi acaba ya? Benimde çok rahat suanAyy yok ya annem hamileliğinde 9 ay boyunca kusmuş ve ara ara hastanede yatmış ben prenses gibi hamilelik geçiriyorum daha bir kez bile kusmadım
Koca olayını hiç duymamıştımBenim annem mide bulantısından iştahsızlıktan çok kilo vermiş hiç iyi bir hamilelik geçirmemiş ama ben tam tersiiyim, ben de mide bulantısı eşten geliyor diye duymuştum eğer kocanızın mide problemi varsa gebelik sürecinde sizde o tarz şeyler yaşayabiliyormuşsunuz
Ben ilk hamileliğimde 2 aylıkken karın üstü düşmüştüm bir şey olmadı. Kanama ve ağrı yoksa bir şey olmuyormuş. İcerki sıvı bebeği koruyormus ama şüphen varsa git tabiKızlar,sabah fayansta kayıp bir düşme yaşadım. Popo üstü gibiydi . hala dinlenmedeyim herhangi bir ağrım ya da kanama da yok ama yine de doktora gitmek gerekiyor mu dinlenme dışında bir şey yapmama gerek var mı acaba?
Ben ebebekten aldım u şeklinde olanlardan uyku kalitem gerçekten arttıMoral oluyor boyle mesajlar teşekkürlerBen de almak istiyorum ama hangi tip olan kullanışlı sizce? 2 tane yastık olan var bi tarafi ince. Bi de uzun olup U şeklinde kullanılanlar var. Bilemedim Ben normalde de dizimin arasına ve kucağıma yastık almadan yatamayan biriyim zaten
Ay inanmıyorum bende de mide yanması bu yüzden olmuş olabilir eşimin yiyince rahatsız olduğu şeyler normalde beni hiç etkilemezken şimdi direkt tuvalete çıkıyorum onun gibi. Bence bu doğru ya. Çünkü eşimizin dna sı şu an içimizdeBenim annem mide bulantısından iştahsızlıktan çok kilo vermiş hiç iyi bir hamilelik geçirmemiş ama ben tam tersiiyim, ben de mide bulantısı eşten geliyor diye duymuştum eğer kocanızın mide problemi varsa gebelik sürecinde sizde o tarz şeyler yaşayabiliyormuşsunuz
Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz?
@Disipline Girmis BirKadin
İlk bebeğim
sat: 1 mayıs
kese: 5+5
kalp atışı: 6+4
tahmini doğum: 5 şubat
Yok ya sanmamCinsiyet belirtisi olabilir mi acaba ya? Benimde çok rahat suan
Ben biraz geç öğreneceğim cinsiyet partisi yapmak istiyoruz ve her hafta sonu düğün var düğünler bittikten sonra öğreneceğim malesefNe zaman öğrencez ya
Evet benim eşimin de pek mide problemi yok, benim midem sıkıntılıdır normalde,her şeyi yiyememAy inanmıyorum bende de mide yanması bu yüzden olmuş olabilir eşimin yiyince rahatsız olduğu şeyler normalde beni hiç etkilemezken şimdi direkt tuvalete çıkıyorum onun gibi. Bence bu doğru ya. Çünkü eşimizin dna sı şu an içimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?