- 25 Mayıs 2025
- 276
- 267
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #3.181
Ay umarım böyle devam edersin kuzu.benim de senin gibi midem normalde çok sıkıntıdır eşimin de çok rahattır ama bende bir değişim olmadıEvet benim eşimin de pek mide problemi yok, benim midem sıkıntılıdır normalde,her şeyi yiyemembu dönemde daha hassas olacağımı düşünürken gayet normal geçiyor umarım ilerleyen dönemde de böyle olur
mylittlemiracleePopüler Konu Konu '2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı'
2026 ŞUBAT ANNELERİNE HOŞ GELDİNİZ
İsminizin tabloya eklenmesini istiyorsanız lütfen aşağıdaki bilgileri etiket yaparak bana iletin
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026
ANNE ÜYE ADI...
- Mrs Dalloway
- Yorumlar: 5.096
- Forum: Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum
Ben de aldım 12+Lara denk geliyor. Bir de öğleden sonraya aldım. Bakalım tahmini olacak miAy ikili test için bana 11,12,13. Haftalar içinde gel demişti doktor az önce randevu aldım iki haftaya sonraya 13. Haftada olacağım cinsiyet tahmini de yapar diye düşündüm kızlar .kendime inanamiyorum en erken ne zaman kontrole giderim diye hesap yapan ben 13 de gideyim de cinsiyeti de öğrenirim dedim
Yaaaa bebişin canı limon çekiyor demekkiKızlar canım aşırı limon yemek istiyorKendime engel olamıyorum elma gibi elime alıp ısırmak istiyorum o derece
Limon aserme c vitamini eksikliginden falan yazıyor internette. Bide yemezsem bebek te yiyemedigim şeylerin lekesi çıkarmış falan yazıyor şimdi yemezsem bebeğim suratını eksiterek mi doğacakYaaaa bebişin canı limon çekiyor demekkiAşermek gerçekten çok garip bir şey ben patlamış mısırı hiç sevmem ilk patlamış mısır aşerdim ve gece uyurken ağzıma resmen tadı geldi
Yalan hurafedir onlar ya sonuçta her aşerdiğimizi bulamayabilirizLimon aserme c vitamini eksikliginden falan yazıyor internette. Bide yemezsem bebek te yiyemedigim şeylerin lekesi çıkarmış falan yazıyor şimdi yemezsem bebeğim suratını eksiterek mi doğacakCanım çok istiyor hiç biyle olmamıştım . Ama kan sulandiricilar kullanıyorum diye korkuyorum
Bilmiyorum bu tamamen benim kuruntum da olabilir . Limon kanı sulandiriyor derler ya ben de iğne aspirin falan kullanıyorum diye yemeğe çekiniyorumYalan hurafedir onlar ya sonuçta her aşerdiğimizi bulamayabilirizkan sulandırıcı kullanınca limon yenilmez mi
Bende ananas çok severim ilk aylar önerilmiyormuş ama arada canım istediğinde minik bir dilim yiyorum valla ne yapayımBilmiyorum bu tamamen benim kuruntum da olabilir . Limon kanı sulandiriyor derler ya ben de iğne aspirin falan kullanıyorum diye yemeğe çekiniyorum
Minik dilimlerden birşey olmaz zaten ama beni kesmiyor limon asla seven biri değilimBende ananas çok severim ilk aylar önerilmiyormuş ama arada canım istediğinde minik bir dilim yiyorum valla ne yapayım
Az yemekte bir sakınca yok. Aslında çok yemekte de muhtemelen yok da tedbiren diyorlar içindeki bi maddeden dolayıBende ananas çok severim ilk aylar önerilmiyormuş ama arada canım istediğinde minik bir dilim yiyorum valla ne yapayım
Teşekkür ederimBen ebebekten aldım u şeklinde olanlardan uyku kalitem gerçekten arttı
Uzun zamandır yazamıyorum foruma bu mesajı görünce dikkatimi çekti benim babam kalp hastası ve her gün kan sulandırıcı alıyor son 1 yıldır da aşırı limona taktı ve baya da yiyor doktoruna sordu ve sıkıntı görmedi yani az yendiğinde sorun olucağını sanmıyorumBilmiyorum bu tamamen benim kuruntum da olabilir . Limon kanı sulandiriyor derler ya ben de iğne aspirin falan kullanıyorum diye yemeğe çekiniyorum
Genelde 12 ve sonrasında tahminde bulunuyorlar umarım gösterir bebişlerimizBen de aldım 12+Lara denk geliyor. Bir de öğleden sonraya aldım. Bakalım tahmini olacak mi
Hayırlı olsun güncelliyorum
Ben de 5+4 kese
6+4 te kalp atışı duydum
Başka listeye ekleme mesajı varsa beni etiketleyerek ekleyin arkadaşlar. Girdiğimde çok sayfa birikmiş oluyor. Hepsini tek tek takip etmem mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?