Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
İnşallah canım bekliyoruz haberleri

Şimdi geldim. Evet bırakıyoruz mide koruyucuları da onlar olmadan nasıl yaşayacağım hiç fikrim yok. Hayırlısı. 12 haftalık olana kadar bırakmalıymışım

Doktoru kan sulandırıcı veren oldu mu? 3-4 kişiye söyledim 2si kan sulandırıcı kullan diyor da. Doktor da öyle bir şey demedi henüz.

Ben ilk çocuğumda direk alttan muayene ile bakıp gördü doktorum herhangi bi sorun yasamadık

Ben ilk çocuğumda direk alttan muayene ile bakıp gördü doktorum herhangi bi sorun yasamadık
Canım benim riskli gebelik yani daha önce 5 düşüğüm var riske atamam herkesin vücudu farklı arkadaşımda da yoğun kanama yapmıştı Vajinal ultrason sonrası yani kişiden kişiye değişiyor demekki

Doktoru kan sulandırıcı veren oldu mu? 3-4 kişiye söyledim 2si kan sulandırıcı kullan diyor da. Doktor da öyle bir şey demedi henüz.
Ben pıhtılaşma testi yaptırmıştım. İkisi yatkın çıkınca aslında çok gerek yok ama istersem kullanabilirsin demişti doktorum. Önlem amaçlı kullanıyorum ben.

Hayır ilk gebeliğim. Düşük kürtaj vs olmadı. Doktora sormadan kullan dediler de cesaret edemedim ilaç sonuçta.

Ben de zaten en erken pazartesi gidebileceğim o zaman iki gün daha bekleyeyim de inşallah 7000’lere çıkmış olur karından görünür vajinalin de zararı olmaz diyorlar ama insan yine de tedirgin oluyor
Meraba canımm ben ilk hamileliğimde daha hamile olduğumu bilmeden enfeksiyon için gitmiştim ama doktor betaya bakmadı meğer beta 172 miş alttan da muayene etmişti bende korkmuştum ama çoookk şükür sıkıntı olmadı.
Ama karından bakmak daha güvenli geliyor yalan değil
Benim de dünkü kan sonucum beta 3750 çıkmış yarına randevu aldım kadın doğuma inşallah keseyi görürüm

Merhaba sat 12 mayıs 26 mayısta aşılama oldum bugün beta 167,9 ile gebeliğimi öğrendim ben de burdayım sanırım tahmini doğum tarihi 15 şubat 2026 görünüyor
Merhaba günlerimiz yakın sanırım benim sat da 11 mayıs. Beklenen reglden 1 gün sonra kanda 435 çıktı acaba ilk kontrole ne zaman gitmeliyiz

Merhaba ilk kez beta baktirdim bugun ama betam yuksek cikmis 3168 , sat gore 4+3 deyim boyle bir durum yasayan var mi

Kızlar sizce ilk ultrason için karından görünecek kadar betayı beklemeli mi yoksa 1500’lerde gidip vajinal baktırmalı mı?

Ben dün öğrendim gebeliğimi. 17si görünüyor bat.
Ne kan vereceğim ne de doktora gideceğim hemen. İlk gebeliğimde de sadece 1 kez kan verdim. Hiç takip edip strese sokmadım kendimi.

Hamilelik hesaplama sitelerinden birinde Temmuz ortasında kalp atışı duyulacağı yazıyordu sat tarihimi girince. Direkt temmuz ortasında giderim diye düşünüyorum. Ama sanırım 2.hamileliğim diye rahatım. İlkinde böyle değildim. Hemen dra gitmiştim.

Ne güzel ben de sizin gibi olabilmeyi çok istiyorum ama maalesef başaramıyorum

Vitamin takviyesi için gidilebilir bence hemen. Kese için hcg değerinin 5-6 bin olması gerektiğini söyledi dr bana. 48 saat sonra tekrar kan istedi

Vajinal ile baktığı yerin kanama ile bir alakası yok. Rahmin içine girip bakmıyor. Kanama zamanı denk gelmiştir. Vajinal muayenenin kanama riski oluşturma durumu olsa doktorlar çok zorunda kalmadıkça bakmazdı. Hiç sevmem o ayrı.

Canım benim bildiğim de riskli olanlara Vajinal bakmıyorlar neden bu kadar direttiniz anlamsız !!! Benim düşüjlerim var ben riske atamam ki doktorum zaten o şekilde bakmak istemiyor demekki var bir bildiği dimiben rahme sokuyor demedim ayrıca bilemezsiniz sizde ne olacağını garanti veremez kimse ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…