Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Ben 4+2 iken gitmiş olacağım yarın. Ay görünmez mi kesemm

Günaydın kızlar. Ben dün akşam öğrendim. Sat 15 mayıs daha. Kullandığım mide ilaçlarım vardı her sabah. Doktora gidip sormalı mıyım içmeye devam mı etmeliyim. Hala şoku atlamadım zaten

Çok saçma neye göre dış gebelik dediler gayet 2 kat artmış yani hayırlı olsun

Son düzenleme:
Kızlar sizce ilk ultrason için karından görünecek kadar betayı beklemeli mi yoksa 1500’lerde gidip vajinal baktırmalı mı?

Aynı sizin gibi ben de keseyi gördüm haftaya perşembe günü tekrar gideceğim

Günaydın kızlar. Ben dün akşam öğrendim. Sat 15 mayıs daha. Kullandığım mide ilaçlarım vardı her sabah. Doktora gidip sormalı mıyım içmeye devam mı etmeliyim. Hala şoku atlamadım zaten
Kesinlikle bırakın, randevuda sorup devam edersiniz. İlk trimester çok önemliymiş.

Kızlar sizce ilk ultrason için karından görünecek kadar betayı beklemeli mi yoksa 1500’lerde gidip vajinal baktırmalı mı?
Canım benim doktorum geçen hafta Salı değerim 158 di iki hafta sonra gel dedi bir hafta geçti önümüzdeki Salı gidecem karından bakmak için dedi sanırım alttan bakmıyor pek doktorum

Canım benim doktorum geçen hafta Salı değerim 158 di iki hafta sonra gel dedi bir hafta geçti önümüzdeki Salı gidecem karından bakmak için dedi sanırım alttan bakmıyor pek doktorum
Ben de zaten en erken pazartesi gidebileceğim o zaman iki gün daha bekleyeyim de inşallah 7000’lere çıkmış olur karından görünür vajinalin de zararı olmaz diyorlar ama insan yine de tedirgin oluyor

Ben de zaten en erken pazartesi gidebileceğim o zaman iki gün daha bekleyeyim de inşallah 7000’lere çıkmış olur karından görünür vajinalin de zararı olmaz diyorlar ama insan yine de tedirgin oluyor
Ya vallaha hiç öyle diyenlere bakma arkadaşıma vajinalden baktıktan sonra kanaması olmuştu bence riske atmamak gerek bende tahminime göre değerim Salı günü 8 bin üstünde olacak karından görünür muhtemelen doktorum ondan bekletti zaten 3 4 binden sonra karından görünüyor diye biliyorum inşallah o gün kalp atışı da görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…