Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Arkadaşlar pıhtılaşma testini neye göre yapıyorlar önceki hamileliğim de yapılmadı kullanmadım kan sulandırıcı da burda görünce merak ettim

Arkadaşlar pıhtılaşma testini neye göre yapıyorlar önceki hamileliğim de yapılmadı kullanmadım kan sulandırıcı da burda görünce merak ettim
Canım yapmak şart deil ya dülüklerin varsa söyle doktora neden dersen arkadaşımın düşüğü vardı testte yapmamıştı ikinci gebeliğinde direk doktordan iğne istedi o da verdi ve dogurdu da yani kimse pıhttestini sormuyor benim de düşüklerim vardı doktordan istedim verdi zaten düşükleri olanlara veriyorlar kimse pıhtılaşma testimi sormadı ben test yapmıştım da riskli çıkmamıştı da ama yine de kullanıyorum inşallah bu gebeliğim sürer

selam kizlar sanırım bende şubat annesi olacağim Allah nasip ederse daha reglime 5-6 gün var fakat testte çok silik bı çizgi gördüm kan verdim 15.61 hakkımızda hayirlisi olsun inşAllah
Lucky hanımcım testinizin fotoğrafını atabılırmısınız varsa eğer hayırlısıyla kavuştursun rabbım

Anladımm canımm teşekkür ederim
Hepimiz Allahın izniyle sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alalımm

Sar 15 mayıs 27 mayısta çatlama gördüm 7 haziranda da silik çizgi, sonrası beta 53. iki gün sonra 144.. Ayın 26sına randevu aldım şubat annesi olaacağım ben de inşallah Tahmini 6+2 oluyor kese ve kalp atışı görülür mü acep

Canım benim sat 12 Mayıs. 9 haziranda 409 çıktı beta ben haftaya çarşamba günü falan gitmeyi düşünüyorum doktora bence kese görünür 3000 üzeri olduğunda görünür diyorlar

Büyük ihtimal görünür kızım da 5+3 te keseyi görmüştüm 6+5 te de kalp atışını. Yarın da 5+3 olucam kontrolüm var ondan sonra yazarım

Canım benim sat 12 Mayıs. 9 haziranda 409 çıktı beta ben haftaya çarşamba günü falan gitmeyi düşünüyorum doktora bence kese görünür 3000 üzeri olduğunda görünür diyorlar
Ben hem keseyi hem kalp atışını aynı anda göreyim dedim de nasıl dayanıcam bilemiyorum

Doktor seçimi de çok önemli. İlk Hamileliğimi öğrenince gittiğim dr berbattı. Çok kötü soğuk iğrenerek işini yapan bir zavallıydı. Kadındı.

Sonra değiştirdim hemen: aynı hastanede başka dr.u seçtim. Şimdi farklı bir hastaneye geçmiş. Yine ona gideceğim. İlk 3 ayımda folik asit kullandırmıştı sadece. Gerçi ben hamile kalmadan önce başlıyorum zaten kullanmaya. Ona devam etmemi istemişti.

Multivitamin ve omega 3’e 3 ay sonrasında başlatmıştı. Demire de 16.haftadan itibaren başlatmıştı diye hatırlıyorum.

İlerleyen aylarda da bacağıma kramp girince magnezyum vermişti.

3 aydır demir ve başka vitamin takviyeleri alıyorum ama hamileliği öğrenince sadece folik asitle devam etme kararı aldım.

Ben de gebeliği öğrenene kadar multivitamin, ek takviyeler ve demir kullanıyordum. Gebeliği öğrenince sadece folik asitle devam etmeye başladım. Keseyi görmeye gidince soracağım başka bir şey gerekli mi diye. Yarın ikinci betayı vereceğim kızlar çok heyecanlıyım inşallah ona göre de kese için randevu alacağım önümüzdeki haftaya Daha önce bir düşüğüm olduğu için maalesef strese kapılmamak için çok uğraşmam gerekiyor ama zaten elimizden bir yere kadar geliyor. Hatta stres yapmamak bebiş için en iyisi diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Allah’a emanet bebişlerimiz

Lucky hanımcım testinizin fotoğrafını atabılırmısınız varsa eğer hayırlısıyla kavuştursun rabbım
çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese basip etsin çıpla gözle çok daha net çıktı ama telefonda bu kadar çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_2019.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 36
çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese basip etsin çıpla gözle çok daha net çıktı ama telefonda bu kadar çıkmıştı
Rabbim sağlıkla sıhhatle daim etsin güzelce kucagınıza aldırsın ben bu testlerden fazla anlamıyorum özellikle etken genelik testlerine hiç inanmıyorum kaset testler tam negatifti negatif sonuc aldım hep hiç silik bile görmeden ama şuan bende silik cizgğ fördüm ve umarım yanılma payım yoktur bende 2 gün sonea kan vermeyi düsünüyorum bakalım

Ben de zaten en erken pazartesi gidebileceğim o zaman iki gün daha bekleyeyim de inşallah 7000’lere çıkmış olur karından görünür vajinalin de zararı olmaz diyorlar ama insan yine de tedirgin oluyor
Ay canım hiç korkma vajinalden. Bebeğin tutunduğu yerle probu soktuğu yer arasında mesafe var.Normal cinsel ilişkide bile bebeğe ulaşmıyor erkek organı.cinsel ilişkiyi yasaklanmışsa eğer bir kanama gibi durumda bu rahim kasılması yaşandığı içinmiş ilişki esnasında.Yoksa bi zararı olsa ben tüp bebek yaptırdım vajinama hergün 3 tane progestan hap sokuyorum sonuna kadar itmeye çalışarak.Zararı olsa kendi elimden bile zararı olurdu yani.Vajina anatomisi diye googleda arat zaten sende farkedeceksin rahim bebeğin tutunduğu yer yukarda benim bugün 6+6 idi kese net görünmüyordu karından çok denedi bastırdı ama vajinalde çiçek gibi bebeği de gördük kalp atımınıda minikte olsa duyduk.

Bu herkes için geçerli deil canım bana ilişki yasak mesela geçmişte düşüklerimmoldugu için doktor ilişki yasak şuan için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…