Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
Benim de ters rahim. Hatta ilk haftalar afedersiniz makat bölgesine de vuruyordu ağrım o yüzden. Hicbirsey önermedi. Dinlenme ile hafifliyorsa korkmayın bence. Kontrol yine olursunuz içiniz rahat eder
Yaa demekki ters rahimle alakası var ağrının aynı benimde öyle sol taraftan kuyruk sokumuma doğru bir ağrı hafiften bacagimada vuruyor birde benim omurilikte platin var 8 tane Nur topu gibi normal hayatımda hiç böyle Ağrı çekmem ilk gebeligimdede 9 ay boyunca hiç çekmedim bu sefer neden böyle oldu anlamadım sanırım biraz kilonunda etkisi var evet sırt üstü yatınca sert bir yere o an geçiyor sonrası gene aynı sizin şuan ağrınız varmı peki oluyormu

Her gebelikte farklı oluyor derler o da doğru demek ki. Ben fıtığım olduğundan şüphe ediyordum zaman zaman sol bacağıma vuran ağrım oluyordu. Kalcamdan kasigima ve ayağıma doğru. Regl olayım öyle gider film çektiririm demiştim ama regl olmadım hamileymisim Bu ağrım yine belimin ortasında ve soluna doğru vuruyor daha çok. Kasık ağrım da solda. Zaman zaman ağrıyor dinlemekle azalıyor. Çok ayakta durunca artıyor. Sinirlere bası yapıyor belki de rahim büyüdükçe. Bilmiyorum tahmin yürütüyorum kendi bedenime göre

Dolaşımda bi viral enfeksiyon varmış önce kızım kustu gece boyu
Ertesi gün ben 1 kez, sonraki gün 3 kez, boş mideye su bile içsem 1 saate çıkıyor. Acile gittim bulantı ilacı yaptılar biraz sıvı verdiler 3 saat sonra yine kustum. Tekrar acile gittim bu sefer daha çok sıvı verdiler ve daha kuvvetli bir bulantı ilacı. Buna rağmen çok az wc'ye çıktım. İnşallah yarın kusmasam güzel beslenirim su içmeye korkuyorum.

Kızlar bır an yazınıza denk geldim bendede ters rahom var 2 gun once rehlme 10 gun varken kahve sumuksu akıntı geldi yerlesme olabilir mi dıye düşündüm ve sızın dediğini o sol bel ahrısı bacagıma kadar vuruyor bıde sol kasık ters rahımle hamıöe olanlarda oldugunu bırı demkstı szden duyuncada yazmak ıstedım ılk en erken belırtılerınızde varmıydı veya neler vardı

Çok geçmiş olsun İnşallah çabucak iyileşirsiniz

Benim regl öncesi de aynı tip ağrılarım oluyor hatta regl olunca da daha çok ağrılı geçiyor. İlaçlarla geçiriyorum. Bu yönden extra fark yaşamadım. Regl olacak gibi tüm belirtiler olup regl olmamıştım. Regl sivilcesi çıkar bende o çıkmamıştı değişik olarak hatırladığım kadarıyla

Regl öncesi aynılarını yaşıyorum ama 10 gun önceden değil nıye boyle oldu anlamadım bu ay farklı olarak inosıtol d vıtamını ıcerıklı combınol kullandım

Regl öncesi aynılarını yaşıyorum ama 10 gun önceden değil nıye boyle oldu anlamadım bu ay farklı olarak inosıtol d vıtamını ıcerıklı combınol kullandım
Takviyelerin extra bi etkisi olmuş olabilir mi bilmiyorum açıkçası. Regl günü gelip test yapmadan bilmenin bi yolu yok maalesef. Bi donem yaptığım test sayısını hatırlamıyorum yani sabretmek zor biliyorum ama maalesef ki tek yolu bu. İnşallah hamile olduğunuz içindir

Merhaba bugün bir test yaptım sonucu oldukça kafamı karıştırdı bana yardımcı olabilir misiniz ? Gözle görünüyor ancak foto kalitesi düşebileceği için biraz ışıkla oynadığım resmi de attım.

Eklentiler

• IMG_7176.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_7176.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 17
Selamlar, 12+2 deyim. Göbek deliğimin sağ tarafında hareket ederken ağrı oluyor, böyle olan varmj ya da neden olabilir

Evet takvıyeyle hamıle kalan cok fazla var ınsallah olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…