- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.421
bende her olumsuzlukta bebeğimi düşünüp toparlanmaya çalışıyorum. bu ağrı ve lekelenme bugün artınca biraz modum düştü ama yarın doktor en doğru değerlendirmeyi yapar diyerek bekliyorumBende gebeliğin başından beri progestan fitil kullanıyorum ama leke yada kanama olduğu için değil çikolata kistim var diye tedbir amaçlı doktorum verdi aynı zamanda iğnesini de kullanıyordum onu biraktim yakında fitilin de kesileceğini düşünüyorum vücut artık progestani kendisi üretiyor diye biliyorum 12. Haftdan sonra . Bakalım en doğru karari doktor verir . Kan sulandirici ignede var her gün yapıyorum . Gerçekten bu iğne ilaç fitil den dolayı gebeligimin tadını da çıkaramadım ama bebişin sağlığı için acılara değer diye düşünüyorum sizde sabredin geçecek elbet sağlıkla gelsinler yeterki
Stres yapmamaya çalış Allah'ın izniyle sıkıntı yoktur normaldir ve geçecek inşallahbende her olumsuzlukta bebeğimi düşünüp toparlanmaya çalışıyorum. bu ağrı ve lekelenme bugün artınca biraz modum düştü ama yarın doktor en doğru değerlendirmeyi yapar diyerek bekliyorum
Bunun daha değişik sallayanları var sadece sağa sola değil onu da araştırın ben de ondan alcam sersemlemesin bebişKızlar instada gördüm. Şu kendi kendine sallanıyor. Çok mantıklı geldi. Şundan alacağım
Sallanmayanlar yani sadece bebeğin kendi hareketiyle sallananlar daha çok öneriliyor diye biliyorum ama detaylı araştırmadım henüz ben de :)Kızlar instada gördüm. Şu kendi kendine sallanıyor. Çok mantıklı geldi. Şundan alacağım
bunlar bence çok kullanışlı değil gibiKızlar instada gördüm. Şu kendi kendine sallanıyor. Çok mantıklı geldi. Şundan alacağım
O hangisi acaba link var mı ? :)Bunun daha değişik sallayanları var sadece sağa sola değil onu da araştırın ben de ondan alcam sersemlemesin bebiş
bunlar bence çok kullanışlı değil gibiilk aylar belki ama çocuk az hareketlense durmazlar bunun içinde. Çabuk sıkılırlar bir de. Sanırım pahalı da. Yine tabi sizin bileceğiniz is
Kızlar ben evden calısırken kendi kendini sallasın diye aslında hoşuma gittiSallanmayanlar yani sadece bebeğin kendi hareketiyle sallananlar daha çok öneriliyor diye biliyorum ama detaylı araştırmadım henüz ben de :)
Aynen ben de onları gördüm tavsiyelerde ama erken henüz diye bakmadimSallanmayanlar yani sadece bebeğin kendi hareketiyle sallananlar daha çok öneriliyor diye biliyorum ama detaylı araştırmadım henüz ben de :)
Ben de çok korkuyordum defalarca oldu pembemsiydi ve kaybim var. Ona rağmen Dr um ilk 3 ay böyle zaman zaman korkutabilir, kırmızı kanamaya çevirir ve şiddetli ağrın olursa gel demişti. İnsan stres oluyor haliyle ama artık Rabbim e sığındım eğer o nasip edecekse bebeğime hicbirsey olmayacak diyorum. Doğacaksa da kim önünde durabilir kibende her olumsuzlukta bebeğimi düşünüp toparlanmaya çalışıyorum. bu ağrı ve lekelenme bugün artınca biraz modum düştü ama yarın doktor en doğru değerlendirmeyi yapar diyerek bekliyorum
Yakında bunların hepsini grupta konusur paylaşırız ama o zamana kadar bence kendinize hakim olup sadece favoriye biriktirin ve sonra sakince telefonu kenara bırakınKızlar ben evden calısırken kendi kendini sallasın diye aslında hoşuma gitti6 7 bin lira falan sanırım ama kaç aylığa kadar kullanılır aklıma gelmemişti
Bebekler 5 6 aylıkken dönmeye başlıyorlar genel olarak. Bir de bazı bebekler bunlardan hiç hoşlanmıyorKızlar ben evden calısırken kendi kendini sallasın diye aslında hoşuma gitti6 7 bin lira falan sanırım ama kaç aylığa kadar kullanılır aklıma gelmemişti
derler zaten bir bebeğin bu dünyada alacak nefesi varsa hiç bişey engel olamaz diye. güzel düşünüp dua ediyorum, aslında pozitifim arada ağrı ve leke olunca her kadın gibi kaygılarım ara ara artıyorBen de çok korkuyordum defalarca oldu pembemsiydi ve kaybim var. Ona rağmen Dr um ilk 3 ay böyle zaman zaman korkutabilir, kırmızı kanamaya çevirir ve şiddetli ağrın olursa gel demişti. İnsan stres oluyor haliyle ama artık Rabbim e sığındım eğer o nasip edecekse bebeğime hicbirsey olmayacak diyorum. Doğacaksa da kim önünde durabilir kitüm gebeliği aktif kanamalı olup ped kullanan ve full yatan arkadaşım sağlıkla almış bebeğini ve 2 yaşında şu an oğluşu hersey yoluna girecek üzülmeyin dua edin
Çok normal ama hep beraber bu süreçleri anlatacagiz inşallahderler zaten bir bebeğin bu dünyada alacak nefesi varsa hiç bişey engel olamaz diye. güzel düşünüp dua ediyorum, aslında pozitifim arada ağrı ve leke olunca her kadın gibi kaygılarım ara ara artıyor
İnşallah benimki de öyle olur canım. Tabii gerekliyse devam ederim de gerek yoksa da beni çok zorlamaya başladı bakalım hayırlısıMerhaba canım bende Progestan kullanıyordum başından beri. Salı günü doktor kontrolüm vardı tam 12 haftalık olduğu için doktorum bıraktırdı fitili. O kadar rahatladım ki o akıntıyı yaşamak mahvetmişti benide
İnşallah bir sıkıntı yoktur her şey yolundadır bırakırsınİnşallah benimki de öyle olur canım. Tabii gerekliyse devam ederim de gerek yoksa da beni çok zorlamaya başladı bakalım hayırlısı
Arkadaşların dediğine katılıyorum biraz daha beklemek lazım almak için ben şu an hiçbir şey almıyorum ama fikir olması adına genelde yurtdışında hep bu ürün kullanıyor. Ben de vakti gelince daha net araştıracağım değer mi diyeO hangisi acaba link var mı ? :)
10+1im ben de. Ara ara bende de oluyor normaldir galiba.Kızlar aranızda bel ağrısı ceken varmı ? 9+2 olduk bugün 1 haftadır feci bir sekilde bel ağrısı çekiyorum
Yaa ne güzel maşallah çok sevindimArkadaşlar bugün Fetal Dna sonucum geldi bebeğimiz çok sağlıklı çıktı çok şükürbir prensesimiz oluyor herkese sağlıklı çok güzel bebekler diliyorum kalbinizden geçen ne ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?