Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    15
bende her olumsuzlukta bebeğimi düşünüp toparlanmaya çalışıyorum. bu ağrı ve lekelenme bugün artınca biraz modum düştü ama yarın doktor en doğru değerlendirmeyi yapar diyerek bekliyorum

bende her olumsuzlukta bebeğimi düşünüp toparlanmaya çalışıyorum. bu ağrı ve lekelenme bugün artınca biraz modum düştü ama yarın doktor en doğru değerlendirmeyi yapar diyerek bekliyorum
Stres yapmamaya çalış Allah'ın izniyle sıkıntı yoktur normaldir ve geçecek inşallah

Kızlar instada gördüm. Şu kendi kendine sallanıyor. Çok mantıklı geldi. Şundan alacağım
bunlar bence çok kullanışlı değil gibi ilk aylar belki ama çocuk az hareketlense durmazlar bunun içinde. Çabuk sıkılırlar bir de. Sanırım pahalı da. Yine tabi sizin bileceğiniz is

bunlar bence çok kullanışlı değil gibi ilk aylar belki ama çocuk az hareketlense durmazlar bunun içinde. Çabuk sıkılırlar bir de. Sanırım pahalı da. Yine tabi sizin bileceğiniz is
Sallanmayanlar yani sadece bebeğin kendi hareketiyle sallananlar daha çok öneriliyor diye biliyorum ama detaylı araştırmadım henüz ben de :)
Kızlar ben evden calısırken kendi kendini sallasın diye aslında hoşuma gitti 6 7 bin lira falan sanırım ama kaç aylığa kadar kullanılır aklıma gelmemişti

Ben de çok korkuyordum defalarca oldu pembemsiydi ve kaybim var. Ona rağmen Dr um ilk 3 ay böyle zaman zaman korkutabilir, kırmızı kanamaya çevirir ve şiddetli ağrın olursa gel demişti. İnsan stres oluyor haliyle ama artık Rabbim e sığındım eğer o nasip edecekse bebeğime hicbirsey olmayacak diyorum. Doğacaksa da kim önünde durabilir ki tüm gebeliği aktif kanamalı olup ped kullanan ve full yatan arkadaşım sağlıkla almış bebeğini ve 2 yaşında şu an oğluşu hersey yoluna girecek üzülmeyin dua edin

Kızlar ben evden calısırken kendi kendini sallasın diye aslında hoşuma gitti 6 7 bin lira falan sanırım ama kaç aylığa kadar kullanılır aklıma gelmemişti
Yakında bunların hepsini grupta konusur paylaşırız ama o zamana kadar bence kendinize hakim olup sadece favoriye biriktirin ve sonra sakince telefonu kenara bırakın

Bebekler 5 6 aylıkken dönmeye başlıyorlar genel olarak. Bir de bazı bebekler bunlardan hiç hoşlanmıyor benim arkadaşlarım çingene salıncağı mi ne diyorlar ya ondan daha memnun kalmışlardı benim evden çalışma olayım olmadığı için direkt kendim salladım. Zaten ilk bir ay uyuyorlar genel itibari ile tabi. Sonra gözlerini bir aciyorlar daha kapatamıyorsun o sıra ben mecbur salladım. Ama çalışıyor olsaydım başka alternatiflere bakardım tabi. Sen yine araştır bak. Hangisini işine kolayına geliyorsa

derler zaten bir bebeğin bu dünyada alacak nefesi varsa hiç bişey engel olamaz diye. güzel düşünüp dua ediyorum, aslında pozitifim arada ağrı ve leke olunca her kadın gibi kaygılarım ara ara artıyor

İnşallah benimki de öyle olur canım. Tabii gerekliyse devam ederim de gerek yoksa da beni çok zorlamaya başladı bakalım hayırlısı

O hangisi acaba link var mı ? :)
Arkadaşların dediğine katılıyorum biraz daha beklemek lazım almak için ben şu an hiçbir şey almıyorum ama fikir olması adına genelde yurtdışında hep bu ürün kullanıyor. Ben de vakti gelince daha net araştıracağım değer mi diye

Kızlar aranızda bel ağrısı ceken varmı ? 9+2 olduk bugün 1 haftadır feci bir sekilde bel ağrısı çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…