- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.441
Benim hiç dönmeden ağrıyor yatarken ayaktayken otururken ne yapacağımı şaşırdım başka bir sikayetimde yok lekelenme vs pazartesiye kadar geçmezse gideyim doktoruma dedim10+1im ben de. Ara ara bende de oluyor normaldir galiba.
Çok sağolunYaa ne güzel maşallah çok sevindimdarısı bize inşallah
YaaArkadaşlar bugün Fetal Dna sonucum geldi bebeğimiz çok sağlıklı çıktı çok şükürbir prensesimiz oluyor herkese sağlıklı çok güzel bebekler diliyorum kalbinizden geçen ne ise o olsun
MaşallahArkadaşlar bugün Fetal Dna sonucum geldi bebeğimiz çok sağlıklı çıktı çok şükürbir prensesimiz oluyor herkese sağlıklı çok güzel bebekler diliyorum kalbinizden geçen ne ise o olsun
Siz de tahmin yokmu hiçMaşallahdarısı bizlere
Bende de oldu 2-3 gün biraz fazla ağrıdı korktum fakat kontrolde sorun yoktu şükür. Dr da normal dedi ağrılar için. Çok şiddetli değilse birsey yoktur Allah jn izniyle. Rahim büyüyor baskı yapıyordurBenim hiç dönmeden ağrıyor yatarken ayaktayken otururken ne yapacağımı şaşırdım başka bir sikayetimde yok lekelenme vs pazartesiye kadar geçmezse gideyim doktoruma dedim
Pazartesi kontrol var ama daha erken ve fetal dna düşünmüyorum açıkçası. Ultrasonda bakınca hersey yolunda ise birsey yaptırmayacağım. Tahmini var mı diye sorarım fakat erken olduğunu biliyorumSiz de tahmin yokmu hiç
Bizim sizle aramızda çok az fark var. Bana kemik yapısına göre yprum yaptı yaniPazartesi kontrol var ama daha erken ve fetal dna düşünmüyorum açıkçası. Ultrasonda bakınca hersey yolunda ise birsey yaptırmayacağım. Tahmini var mı diye sorarım fakat erken olduğunu biliyorum
2 li yaptıracak misiniz peki? Benim Dr un cihazı iyi ve tecrubeli bi dr aslında tahmini olacaktır bence ama söylemek ister mi, risk almayip erken mi der bilmiyorumBizim sizle aramızda çok az fark var. Bana kemik yapısına göre yprum yaptı yaniFetal bende yaptırmayacagım.
İkiliye malesef karar vermedim. Ama aldırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun. Eşimde bana bıraktı. Sağlıklı olduğuna inanıyorum2 li yaptıracak misiniz peki? Benim Dr un cihazı iyi ve tecrubeli bi dr aslında tahmini olacaktır bence ama söylemek ister mi, risk almayip erken mi der bilmiyorum
Ayyy nasıl sevindim nasıl sevindim sanki benimde içime sular serpildi, Allah sağlıkla huzurla hamileliğimi tamamlamayı nasip etsin kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım hayırlı olsun, grubumuzun küçük prensesine MerhabaArkadaşlar bugün Fetal Dna sonucum geldi bebeğimiz çok sağlıklı çıktı çok şükürbir prensesimiz oluyor herkese sağlıklı çok güzel bebekler diliyorum kalbinizden geçen ne ise o olsun
Biz de eşimle aynı şeyi düşünüyoruz. O yüzden sadece ultrasonla kontrol edilsin istiyoruz. İnşallah sağlıklılardırİkiliye malesef karar vermedim. Ama aldırmayı düşünmüyorum ne olursa olsun. Eşimde bana bıraktı. Sağlıklı olduğuna inanıyorumBen devlette baktırdım valla ama tutarsa işte siz yaptırcak mısınız ikili?
Ters rahimliyim sanırım o yüzden normal şeklini alıyor galiba rahmim gebelikte normal şeklini alır demişti doktorum salı günü gitmiştim normaldi herşey çok şükür kas gevşetici falan onerdimi doktorunuz Krem olarakBende de oldu 2-3 gün biraz fazla ağrıdı korktum fakat kontrolde sorun yoktu şükür. Dr da normal dedi ağrılar için. Çok şiddetli değilse birsey yoktur Allah jn izniyle. Rahim büyüyor baskı yapıyordur
Benim de ters rahim. Hatta ilk haftalar afedersiniz makat bölgesine de vuruyordu ağrım o yüzden. Hicbirsey önermedi. Dinlenme ile hafifliyorsa korkmayın bence. Kontrol yine olursunuz içiniz rahat ederTers rahimliyim sanırım o yüzden normal şeklini alıyor galiba rahmim gebelikte normal şeklini alır demişti doktorum salı günü gitmiştim normaldi herşey çok şükür kas gevşetici falan onerdimi doktorunuz Krem olarak
Amin canım benimAyyy nasıl sevindim nasıl sevindim sanki benimde içime sular serpildi, Allah sağlıkla huzurla hamileliğimi tamamlamayı nasip etsin kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım hayırlı olsun, grubumuzun küçük prensesine Merhaba
Ne güzeeel çok sevindimArkadaşlar bugün Fetal Dna sonucum geldi bebeğimiz çok sağlıklı çıktı çok şükürbir prensesimiz oluyor herkese sağlıklı çok güzel bebekler diliyorum kalbinizden geçen ne ise o olsun
İnşallah amin aminnnAmin canım benimçok tatlısınız desteğiniz ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim hepinizden çok güzel haberler almak için sabırsızlanıyorum, hepinize hayırlı güzel haberler gelicek eminim
Çok teşekkürleeeerNe güzeeel çok sevindimSağlıkla gelsin inşallah prenses Darısı başımıza
Ayy bende bugün 13. Haftaya girdim ve sabahtan itibaren karnımda bir şişkinlik hissediyorum aynı durumdayımMerhaba, bu karın büyüme olayı nedir :) sanki Bi uyudum uyandım karnım büyümüş. 13. Haftada aniden bu kadar belirgin olmasına şaşırdım. Gaz olabilir mi gerçekten? Öyle bi şişkinlik rahatsızlık da hissetmiyorum midem de. siz de durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?