Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Sağlıkla gelsinler inşallah

Sizinki maşallah düşünceli Benimki sarımsaklı bişey yapmış yine iki kaş göz arası, yemek yicektik. Diyorumki midem bulanıyo ben ayrı yicem, birlikte yiyelim diye ısrar ediyo bir de O anlamıyor o kadar ya Bir de o çok görmüş böyle kusan eden acile geliyormuş hamile kadınlar, diyor ki senin hamilleik maşallah çok rahat, sağlıklısın diyor.

Bizimki sigara kullanmaz. Soğan sarımsak ağzina sürmez ama gebelikte bir dönem tiksinti geliyor gerçekten kocalara karsı hem koku hem sanki fazlalıkmış gibi oluyor
Bu arada maşallah eşine ne güzel seni düşünüyor Allah daim etsin

Sağlıkçı olunca böyle mi bakıyorlar anlamadım ben de saglikciyim ama hiç hamile arkadaşlarım için öyle düşünmedim. Beraber calistigim hamile arkadaslarima herseyi sorardım rahatsız olurlar mı nasıl rahat ederler diye. Ama benim de arkadaşlarım diyor ki ben raporla geçirdim yatarak geçirdim serum yedim bilmem ne, sen çok rahatsın düşük tehlikesinden progestan alıyorum, bulantidan yemek yiyemiyorum, zaten kilom 40 larda ve kilo veriyorum. Evet çok rahatım evet sürekli ağlayıp kendimi naza mi çekeyim anlamadım valla. Ben çok sikayetleniyor vs denmesin diye belli etmiyorum halbuki

Amin çok teşekkür ederim. Ben de normalde temas bağımlısıyım eşime karşı ama şu an sürekli mide bulantılarım oldugu jcin kendime bile fazlalık geliyorum, fazla samimi olunca fenalik geliyor artik ve eşimi kırmamak için kırk takla atıyorum

Kızlar benimde bir sorum olacak. Göbek piercingim var. Sanırım göbeklerimiz artık yavaş yavaş büyümeye başlar. Piercing kullanmamın bir sakıncası olur mu

Evet
Çıkarmak gerekiyor
Benim de vardı. Çıkardım ilk gebeliğimde.
Çünkü karın büyüyüp gerilince zaten rahat edilmez piercing ile

Valla en iyisi nazlanmamak. Öyle olunca daha da düşüyor insan. Bende öyleyim. Ama gidip temizlik falan da yapmam. Yemek de basit şeyler yani. Kendimi üzmem öyle. Zaten elimden gelmiyor halim yok valla. Bende aşırı halsizlik var zayıf değilim ama bitkinim. Hamileliğin en eksi yönü bende o. Düşük tehlikesi 6. haftaya kadar dedi dr bana, sonrası zor dedi. Önlem amaçlı mı devam ediyor sunuz?

Kaybım var artı pembe lekelenme defalarca yaşadım. O sebeple kullanıyorum. Acile gittigimde dusuk riski diyip baslattilar. Ne kadar devam edecek bilmiyorum pazartesi kontrolum var bakalim.. Benim de var aynı şikayetlerim ama ben de dediğiniz gibi yapıyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…