Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    20
Eşim tek çocuk olmaktan çok memnun. Senin isteğin biraz umursanma ihtiyacı gibi geldi bana. Bu da sıkıntı. Görümce de anasina çekmiş demekki. Son olarak da aile binasında oturmuyorsunuz diye yorumladim.

Kızlar bana 12. Hafta itibariyle güncelleme geldi resmen gözlerim açıldı çok şükür. Kendime geldim. Halsizlikten sürünüyordum resmen kolumu kaldırmaya bile halim yoktu. Enerji patlaması yaşıyor gibiyim. Bu arada ilk trimester bitmek üzere hepimizin

Canım bize doktor herhangi bir yasak koymadı bu yüzden ilişkimiz devam etti tabiki eskisi kadar rahat bir şekilde değil ve daha seyrek şekilde oluyor. İlk zamanlarda tedirginlik oluyordu ama hiçbir problem yaşamadık çok şükür

Canım bnimde çok şükür kanama gibi bir durumum hiç olmadı ama düşük önleyici birçok şey kullanıyorum fitil kan sulandiricilar falan. Gebeliğim normal yolla olmuş olsa bile tüp bebek süreci yaşadım diye tedirgin oluyorum doktora da hiç sormadım açıkçası çünkü o bana sorun yok ilişki yaşayabilirsiniz dese bile benim içim rahat etmez riskli dönemi atlatana kadar yapmak istemezdim ama sonrasi için düşünüyorum ama tedbirli olarak.

Eşim tek çocuk olmaktan çok memnun. Senin isteğin biraz umursanma ihtiyacı gibi geldi bana. Bu da sıkıntı. Görümce de anasina çekmiş demekki. Son olarak da aile binasında oturmuyorsunuz diye yorumladim.
Evet eşimi sahipsiz hissediyorum resmen. Şahsen yakın oturmak ta istemiyorum çünkü ben rahat ve sakin bir insan değilim disiplin ve titizlikten yanayım rahat insanlara katlanamiyorum görmek istemiyorum

Bende o durumdayım . Sadece sabah uyanınca biraz belim ağrıyor sonra geciyor

Evet eşimi sahipsiz hissediyorum resmen. Şahsen yakın oturmak ta istemiyorum çünkü ben rahat ve sakin bir insan değilim disiplin ve titizlikten yanayım rahat insanlara katlanamiyorum görmek istemiyorum
Disiplinli, titiz ve uzak oldugun için karışmıyordur zaten. Amaaan bir karı koca devam ediyorsunuz işte hayatınıza mis gibi. Daha ne istiyorsun

Anladım canım insan tedirgin oluyor tabi acaba zarar verir miyiz diye. Doktor eğer bir sakınca yok derse ona göre bir yol izlersiniz

Kızlar aranızda ishal olanlar vardı. Ne yaptınız hala devam ediyor mu ? Benim de uzun süredir var bir türlü düzelmedi..

Aa aynı ben vicdan azabı da var bununla birlikte...bir de kokudan aşırı rahatsız oluyorum normalde eşimin sakalının kokusunu içime çekerdim çok severdim şimdi tahammül edemiyorum çok kızıyorum kendime. 13 hafta bitiyor hani libido artıyordu bir süre sonra

Önceliği bebise verdigimiz için biz o libido yu görmek istemiyoruz bence

Kızlar selam13 . Haftadayım.Özellikle uyurken karnımda bi rahatsızlık hissediyorum.Böyle gergin gibi bi türlü rahat edemiyorum hangi pozisyonda olursam olayım.Böyle bi durum yaşayan var mı

Teşekkür ederim umarım kapanmaz ya seviyordum kendisini

Kapanmaması için kullanılan eğilip bükülebilir tarzda bir piercing modeli varmış. Kuzenim almıştı.
Onu kullanabilirsin

Ben kullanmadım çünkü eşim hiç sevmiyor göbek piercingini. o yüzden kapandı maalesef. Yıllarca çok severek taşımıştım.

Trendyol gibi sitelerde var sanırım o piercingten
Araştırmak lazım

Ben de 13+2 yim birden alt karnım şişti sanki
Bugün şunu farkettim sırtüstü yatarken elimi göbeğime koyduğumda alt karnım çok sert ve sanki mango büyüklüğünde minik bir şişkinlik var :))) ama ayağa kalkınca görünmüyor pek fazla, birde sabah olmayan karnım akşamları kesinlikle daha şişkin sizlerinde böyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…