- 15 Şubat 2023
- 817
- 1.258
- 43
- 31
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.541
Eşim tek çocuk olmaktan çok memnun. Senin isteğin biraz umursanma ihtiyacı gibi geldi bana. Bu da sıkıntı. Görümce de anasina çekmiş demekki. Son olarak da aile binasında oturmuyorsunuz diye yorumladim.Yaa öyle tabi ama bir yandan da insan keşke amcası halası olsun ister belki eşiniz de bunun eksikliği ile üzülüyormudur bilmiyorum ama gerçekten her görümce eltide aynı olmayabiliyor. Mesela ben eltimle iyi anlasirim gorumcem varla yok arasında olsada oda iyidir pek etliye sütlüye karışmaz kaynanam desen Allah a emanet yaşıyor . Millet kaynanası konuşuyor herşeye karışıyor diye kızar bende kaynanamin rahatlığından rahatsızım keşke bazen birşeylere müdahale etse diye kızıyorum.
Canım bize doktor herhangi bir yasak koymadı bu yüzden ilişkimiz devam etti tabiki eskisi kadar rahat bir şekilde değil ve daha seyrek şekilde oluyor. İlk zamanlarda tedirginlik oluyordu ama hiçbir problem yaşamadık çok şükürBu arada çekinerek soruyorum ama merak ediyorum cinsel birlikteliginiz oluyor mu ben kesinlikle istemiyorum çünkü bebeğe zarar vermekten korkuyorum ama 3 aydan sonra tehlikeli değil diyorlar sizin bu konuda fikriniz nedir. Bana kalsa 9 ay yanasmam ama eşime de zulüm ediyor gibi hissediyorum
Canım bnimde çok şükür kanama gibi bir durumum hiç olmadı ama düşük önleyici birçok şey kullanıyorum fitil kan sulandiricilar falan. Gebeliğim normal yolla olmuş olsa bile tüp bebek süreci yaşadım diye tedirgin oluyorum doktora da hiç sormadım açıkçası çünkü o bana sorun yok ilişki yaşayabilirsiniz dese bile benim içim rahat etmez riskli dönemi atlatana kadar yapmak istemezdim ama sonrasi için düşünüyorum ama tedbirli olarak.Canım bize doktor herhangi bir yasak koymadı bu yüzden ilişkimiz devam etti tabiki eskisi kadar rahat bir şekilde değil ve daha seyrek şekilde oluyor. İlk zamanlarda tedirginlik oluyordu ama hiçbir problem yaşamadık çok şükür
Evet eşimi sahipsiz hissediyorum resmen.Eşim tek çocuk olmaktan çok memnun. Senin isteğin biraz umursanma ihtiyacı gibi geldi bana. Bu da sıkıntı. Görümce de anasina çekmiş demekki. Son olarak da aile binasında oturmuyorsunuz diye yorumladim.
Bende o durumdayım . Sadece sabah uyanınca biraz belim ağrıyor sonra geciyorKızlar bana 12. Hafta itibariyle güncelleme geldi resmen gözlerim açıldı çok şükür. Kendime geldim. Halsizlikten sürünüyordum resmen kolumu kaldırmaya bile halim yoktu. Enerji patlaması yaşıyor gibiyim. Bu arada ilk trimester bitmek üzere hepimizin
Disiplinli, titiz ve uzak oldugun için karışmıyordur zaten. Amaaan bir karı koca devam ediyorsunuz işte hayatınıza mis gibi. Daha ne istiyorsunEvet eşimi sahipsiz hissediyorum resmen.Şahsen yakın oturmak ta istemiyorum çünkü ben rahat ve sakin bir insan değilim disiplin ve titizlikten yanayım rahat insanlara katlanamiyorum görmek istemiyorum
Anladım canım insan tedirgin oluyor tabi acaba zarar verir miyiz diye. Doktor eğer bir sakınca yok derse ona göre bir yol izlersinizCanım bnimde çok şükür kanama gibi bir durumum hiç olmadı ama düşük önleyici birçok şey kullanıyorum fitil kan sulandiricilar falan. Gebeliğim normal yolla olmuş olsa bile tüp bebek süreci yaşadım diye tedirgin oluyorum doktora da hiç sormadım açıkçası çünkü o bana sorun yok ilişki yaşayabilirsiniz dese bile benim içim rahat etmez riskli dönemi atlatana kadar yapmak istemezdim ama sonrasi için düşünüyorum ama tedbirli olarak.
Pazartesi randevum var soracağım inşallahAnladım canım insan tedirgin oluyor tabi acaba zarar verir miyiz diye. Doktor eğer bir sakınca yok derse ona göre bir yol izlersiniz
Rahatlık batıyor bacımDisiplinli, titiz ve uzak oldugun için karışmıyordur zaten. Amaaan bir karı koca devam ediyorsunuz işte hayatınıza mis gibi. Daha ne istiyorsun
Ben her ay duzenli ishal oluyorum. O zamanlarda kendimi çok sıcak tutuyorum. Özellikle bel bölgemi çok sıcak tutuyorum. Makarna pilav türevi yiyorum. DüzeliyorKızlar aranızda ishal olanlar vardı. Ne yaptınız hala devam ediyor mu ? Benim de uzun süredir var bir türlü düzelmedi..
Aa aynı benBu arada çekinerek soruyorum ama merak ediyorum cinsel birlikteliginiz oluyor mu ben kesinlikle istemiyorum çünkü bebeğe zarar vermekten korkuyorum ama 3 aydan sonra tehlikeli değil diyorlar sizin bu konuda fikriniz nedir. Bana kalsa 9 ay yanasmam ama eşime de zulüm ediyor gibi hissediyorum
Önceliği bebise verdigimiz için biz o libido yu görmek istemiyoruz benceAa aynı benvicdan azabı da var bununla birlikte...bir de kokudan aşırı rahatsız oluyorum normalde eşimin sakalının kokusunu içime çekerdim çok severdim şimdi tahammül edemiyorum çok kızıyorum kendime. 13 hafta bitiyor hani libido artıyordu bir süre sonra
Herhalde öyle bir şey normalde de çok istekli degilimdie ama hamileliği öğrendigimden beri ayrı bi soğuma geldiÖnceliği bebise verdigimiz için biz o libido yu görmek istemiyoruz bence
Insallah gercekten en onemlisi saglikli olmalariiiValla 11 haftalıktı, haftaya tekrar gidicem.Sağlıklı olsunlarda önemi yok gerçekten. Bir de hayırlı evlat olurlar inşallah
Teşekkür ederim umarım kapanmaz ya seviyordum kendisini
Bugün şunu farkettim sırtüstü yatarken elimi göbeğime koyduğumda alt karnım çok sert ve sanki mango büyüklüğünde minik bir şişkinlik varBen de 13+2 yim birden alt karnım şişti sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?