Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Midemle ilgili problemler yaşıyorum akşam yemekten sonra midem şişiyor belki sizin de öyle olabilir ama sabahları alt karında olan hafif şişlik bence bebişten kaynaklı

Midemle ilgili problemler yaşıyorum akşam yemekten sonra midem şişiyor belki sizin de öyle olabilir ama sabahları alt karında olan hafif şişlik bence bebişten kaynaklı
Evett belkide öyledir ne zaman gluten yesem çok şişkinlik yapıyor glutensiz beslenmeye çalışıyorum ama o da zor illa ki biryerden birşey çıkıyor birde yoğurt-peynir çok tüketiyorum laktozda dorudan ödem tutuyor ama bebeklerimizin sağlığı için çokta önemli değil şimdilik

Eşim tek çocuk olmaktan çok memnun. Senin isteğin biraz umursanma ihtiyacı gibi geldi bana. Bu da sıkıntı. Görümce de anasina çekmiş demekki. Son olarak da aile binasında oturmuyorsunuz diye yorumladim.
Benim annem tek çocuk, hayatı boyunca hep keşke kardeşim olsaydı dedi( bizimde dayımız teyzemiz hiç olmadı ister istemez bir yanlızlık duygusu oluyor, şimdi bende tek çocuk düşünüyorum bazen bunu düşünüp haksızlık mı acaba diyorum

Kızlar aranızda ishal olanlar vardı. Ne yaptınız hala devam ediyor mu ? Benim de uzun süredir var bir türlü düzelmedi..
Benim dünden beri karnım bozuk. Kahvaltıdan sonra oldu ne yaptı anlamadım. Gaz sancısı da oluyor. Bugün biraz daha iyiyim inşallah düzelir gün içinde iyice

Çocuk doğsun. Bakabilecegine inanıyorsan yaparsın. Benim kızım başka çocukların arkasından ağlıyordu. Ben de en azından arkadaş ihtiyacı hissetmez, onun bunun arkasından ağlamaz diye bir çocuk daha yaptım. Bir şeye istemiyorum diyerek önünü kapatmamak lazım. Allah korusun da bir gün istersen ve olmazsa pişman olursun. Hayat sana gün geliyor sana göre seçeneği önüne sunuyor zaten

Ay darisi basimiza yaaaa

Merhaba kizlar. Karnında çizgi çıkan var mi
Merhaba çok ilginç bir şekilde bazı günlerin belli saatlerinde çıkıyor sonra gidiyor. Çıktığındada o kadar bariz ki şaşırıp kalıyorum sonra bi bakıyorum gitmiş. Gerçekten normal bir şey mi böyle bir şey yaşayan var mı acaba

Benimde cikti ama cikmasi icin erken mi kiii

Ben ishal oluyorum ve seviyorum bu durumu :) Kabızlıktan sonra çok iyi geliyor
Kesinlikle bence de sevinin. Tam mide bulantıları azalıyor derken kabızlık başladı ve ben hayatımda kabızlığın k sını bile bilmem o kadar düzenlidir ki. Çok çok zorlanıyorum

Kızlar selam13 . Haftadayım.Özellikle uyurken karnımda bi rahatsızlık hissediyorum.Böyle gergin gibi bi türlü rahat edemiyorum hangi pozisyonda olursam olayım.Böyle bi durum yaşayan var mı
Sırt üstü yatarken oluyor bende. Yan tarafa dönünce geçiyor. Ama ayağa kalkınca da biraz baskı oluyır sanki

Benim başıma hiç gelmedi. İlk hamilelikte geç cikmisti. Şimdi 13+2deyim daha cikmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…