- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #4.561
Midemle ilgili problemler yaşıyorum akşam yemekten sonra midem şişiyor belki sizin de öyle olabilir ama sabahları alt karında olan hafif şişlik bence bebişten kaynaklıBugün şunu farkettim sırtüstü yatarken elimi göbeğime koyduğumda alt karnım çok sert ve sanki mango büyüklüğünde minik bir şişkinlik var:))) ama ayağa kalkınca görünmüyor pek fazla, birde sabah olmayan karnım akşamları kesinlikle daha şişkin sizlerinde böyle mi?
Evett belkide öyledir ne zaman gluten yesem çok şişkinlik yapıyor glutensiz beslenmeye çalışıyorum ama o da zor illa ki biryerden birşey çıkıyorMidemle ilgili problemler yaşıyorum akşam yemekten sonra midem şişiyor belki sizin de öyle olabilir ama sabahları alt karında olan hafif şişlik bence bebişten kaynaklı
Benim annem tek çocuk, hayatı boyunca hep keşke kardeşim olsaydı dediEşim tek çocuk olmaktan çok memnun. Senin isteğin biraz umursanma ihtiyacı gibi geldi bana. Bu da sıkıntı. Görümce de anasina çekmiş demekki. Son olarak da aile binasında oturmuyorsunuz diye yorumladim.
Benim dünden beri karnım bozuk. Kahvaltıdan sonra oldu ne yaptı anlamadım. Gaz sancısı da oluyor. Bugün biraz daha iyiyim inşallah düzelir gün içinde iyiceKızlar aranızda ishal olanlar vardı. Ne yaptınız hala devam ediyor mu ? Benim de uzun süredir var bir türlü düzelmedi..
Çocuk doğsun. Bakabilecegine inanıyorsan yaparsın. Benim kızım başka çocukların arkasından ağlıyordu. Ben de en azından arkadaş ihtiyacı hissetmez, onun bunun arkasından ağlamaz diye bir çocuk daha yaptım. Bir şeye istemiyorum diyerek önünü kapatmamak lazım. Allah korusun da bir gün istersen ve olmazsa pişman olursun. Hayat sana gün geliyor sana göre seçeneği önüne sunuyor zatenBenim annem tek çocuk, hayatı boyunca hep keşke kardeşim olsaydı dedi( bizimde dayımız teyzemiz hiç olmadı ister istemez bir yanlızlık duygusu oluyor, şimdi bende tek çocuk düşünüyorum bazen bunu düşünüp haksızlık mı acaba diyorum
Ay darisi basimiza yaaaaKızlar bana 12. Hafta itibariyle güncelleme geldi resmen gözlerim açıldı çok şükür. Kendime geldim. Halsizlikten sürünüyordum resmen kolumu kaldırmaya bile halim yoktu. Enerji patlaması yaşıyor gibiyim. Bu arada ilk trimester bitmek üzere hepimizin
Merhaba çok ilginç bir şekilde bazı günlerin belli saatlerinde çıkıyor sonra gidiyor. Çıktığındada o kadar bariz ki şaşırıp kalıyorum sonra bi bakıyorum gitmiş. Gerçekten normal bir şey mi böyle bir şey yaşayan var mı acabaMerhaba kizlar. Karnında çizgi çıkan var mi
Benimde cikti ama cikmasi icin erken mi kiiiMerhaba çok ilginç bir şekilde bazı günlerin belli saatlerinde çıkıyor sonra gidiyor. Çıktığındada o kadar bariz ki şaşırıp kalıyorum sonra bi bakıyorum gitmiş. Gerçekten normal bir şey mi böyle bir şey yaşayan var mı acaba
Benim ilk 10. Haftada çıktı. Duan 13 teyim. Çok nadiren de olsa çıkıyormuş 10. Haftadan sonraBenimde cikti ama cikmasi icin erken mi kiii
Ben ishal oluyorum ve seviyorum bu durumu :) Kabızlıktan sonra çok iyi geliyorKızlar aranızda ishal olanlar vardı. Ne yaptınız hala devam ediyor mu ? Benim de uzun süredir var bir türlü düzelmedi..
Hatta o zaman chatcpt ye sormuşum böyle cevaplamışBenimde cikti ama cikmasi icin erken mi kiii
Kesinlikle bence de sevinin. Tam mide bulantıları azalıyor derken kabızlık başladı ve ben hayatımda kabızlığın k sını bile bilmem o kadar düzenlidir ki. Çok çok zorlanıyorumBen ishal oluyorum ve seviyorum bu durumu :) Kabızlıktan sonra çok iyi geliyor
Sırt üstü yatarken oluyor bende. Yan tarafa dönünce geçiyor. Ama ayağa kalkınca da biraz baskı oluyır sankiKızlar selam13 . Haftadayım.Özellikle uyurken karnımda bi rahatsızlık hissediyorum.Böyle gergin gibi bi türlü rahat edemiyorum hangi pozisyonda olursam olayım.Böyle bi durum yaşayan var mı
Ishalde iyi bisey degil oradan mikrop kapiyoruzBen ishal oluyorum ve seviyorum bu durumu :) Kabızlıktan sonra çok iyi geliyor
Aaa bende de cikti cok garipsemedim ama saglikli olsunlardaHatta o zaman chatcpt ye sormuşum böyle cevaplamış
Aa çok geçmiş olsunIshalde iyi bisey degil oradan mikrop kapiyoruz
Ben ishaldim mikrop kaptim iste
Benim başıma hiç gelmedi. İlk hamilelikte geç cikmisti. Şimdi 13+2deyim daha cikmadiMerhaba çok ilginç bir şekilde bazı günlerin belli saatlerinde çıkıyor sonra gidiyor. Çıktığındada o kadar bariz ki şaşırıp kalıyorum sonra bi bakıyorum gitmiş. Gerçekten normal bir şey mi böyle bir şey yaşayan var mı acaba
Evet ya herkes kız diyor. gezegenlerin konumundan kaynaklı mi kiBu grup kızçe bebek grubu olmuşbiz erkek anneleri azınlık kalmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?