- 20 Şubat 2010
- 33.212
- 6.462
- 773
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
İnşallah Allah razı olsun rabbim herkese kolayından nasip etsin tekrar hayırlı olsun sizede ben bilerek test almadım yapmama kararı almıştım ama streste beni bitirdi
canım sen kan verdinmi yoksa evdemi takip ediyosun
Ay hadi bakalım inşallahO test illa alınacak
O sonuç görülecek
Yoksa gerçekten zaman geçmiyor gibi
Ve başka şeylere de odaklanamıyorsun pek
Hep aklında acaba hamile miyim sorusu kalıyor
Bende de tekrar yaptığımda koyulaşacak mı acaba sorusu dönüp duruyordu. O yüzden pazarı bekleyemedim.
Artık emin oldum
Pazar günü de babalar günü
Eşim o gün öğrenecek. Şimdi şehir dışında.
Testi hediye kutusunda sunacağım ona nasip olursa. O açıdan da iyi denk geldi
Ben testleee çok güvenmiyorum vallahi çok markatı aynı anda deneyip pozitif görüp negatif çıkmıştı o yüzden heralde çizgi görsem farklı marka ile bi daha yaparım tine anında giderim kanaYok kan vermeyeceğim
Gerçi belki veririm bilmiyorum ama teste ztn çok güveniyorum
tekrarladım
Üsttekini yeni yaptım
Koyulaşmış
Adet günüm pzt gözüküyor
Eki Görüntüle 3604344
Ay hadi bakalım inşallahbat 18 bile olsa şimdi yapsam çıkarmı acaba beklesem mi bilmiyorum bunuda 16 diyo uygulama da
Ben testleee çok güvenmiyorum vallahi çok markatı aynı anda deneyip pozitif görüp negatif çıkmıştı o yüzden heralde çizgi görsem farklı marka ile bi daha yaparım tine anında giderim kana
Bende o kafadayım geç gitmek daha mantıklıBende öyle bir durum olmadı
O yüzden gitmeyi düşünmüyorum ama dayanamayıp gidebilirim de
Yalnız doktoruma kesin temmuz ortası gideceğim
Erken gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum
Ama kan için emin değilim
Dr.a erken gidince yok kese için gel
Yok kalp dinlemek için şu zaman gel
Bunlar stres
Çekemem
Tek seferde kalbi duyayım içim rahatlasın
anladım canım benimde salı gözüküyo adet tarihim bende ilk silik çizgi gördüğüm gün verdim 15.61 di adet gününden sonra vericem kan bendeYok kan vermeyeceğim
Gerçi belki veririm bilmiyorum ama teste ztn çok güveniyorum
tekrarladım
Üsttekini yeni yaptım
Koyulaşmış
Adet günüm pzt gözüküyor
Eki Görüntüle 3604344
anladım canım benimde salı gözüküyo adet tarihim bende ilk silik çizgi gördüğüm gün verdim 15.61 di adet gününden sonra vericem kan bende
aynen canım benim sat 20 MayısBen de verirsem öyle yaparım
Adet günü tam geçsin öyle
Canım sıcak suya limon ve bal karistirip içebilirsin bol bol su iç ve canın istemiyorsa yemek yemekle yorma vücudunu zaten bebeğin şuan senin yediklerinden etkilenmiyor bari vücudun sindirimle igrasmasin hastalıkla mücadele etsin geçmiş olsunSelam kızlar nasıl geçiyor günlerinizBen hafif üşütmüşüm. Hem onun halsizliği hem gebelik bütün gün orada burada uyuyorum progestan da kullanıyorum belki o da etkiliyordur. Pazartesi bir beta daha baktırıp kese için gün alacağım inşallah bu soğuk algınlığı için doğal çözümleriniz var mı?
Sağ ol canımCanım sıcak suya limon ve bal karistirip içebilirsin bol bol su iç ve canın istemiyorsa yemek yemekle yorma vücudunu zaten bebeğin şuan senin yediklerinden etkilenmiyor bari vücudun sindirimle igrasmasin hastalıkla mücadele etsin geçmiş olsun
Selam kızlar nasıl geçiyor günlerinizBen hafif üşütmüşüm. Hem onun halsizliği hem gebelik bütün gün orada burada uyuyorum progestan da kullanıyorum belki o da etkiliyordur. Pazartesi bir beta daha baktırıp kese için gün alacağım inşallah bu soğuk algınlığı için doğal çözümleriniz var mı?
Al benden de o kadarSelam kızlar nasıl geçiyor günlerinizBen hafif üşütmüşüm. Hem onun halsizliği hem gebelik bütün gün orada burada uyuyorum progestan da kullanıyorum belki o da etkiliyordur. Pazartesi bir beta daha baktırıp kese için gün alacağım inşallah bu soğuk algınlığı için doğal çözümleriniz var mı?
Güzel artmış illa ki iki katı artmasına gerek yok ki zatenMerhaba arkadaslar 11 haziran beta degerim 3168 , 13 haziran beta degerim 5028 tam 2 kati artmamis ama sizce iyi mi degerler
Ben de fitil olarak kullanıyorum ama yine de uyku yapıyor gibi ama bilemedimGeçmiş olsun
Progestan mahvetmişti beni. Çok yorgun uykusuz yapıyordu. O yüzden fitil olarak kullan demişti dr.
Neden progestan verdi?
miyomlarım vardı diye kullanmıştım ben. Her ihtimale karşı vermişti dr. Miyom büyüyüp bebeği atmasın diye. Büyümediler çok şükür.
Sonra miyomlarım sezaryen sırasında alındı.
Bu hamileliğimde vermez diye düşündüm ama başka bi sebeple de veriliyor mu merak ettim
Öyle olursa daha erken gidebilirim doktora mecbur.
Hani almam gerekirse en baştan alayım bari
Evde uyuyorum bir yere giderken arabada uyuyorum dönüyoruz yine uyuyorumAl benden de o kadar2 saatte bi oldugum yerde uyukluyorum ben de dün keseyi gördüm bakalım cuma bi daha gidicem bu arada zencefil zararlı mı bilmiyorum ama eğer zararlı değilse sıcak suya toz zencefil ve limon üzerine sıcak su sonra içersen hemen toparlarsın ama dediğim gibi iyice emin ol zencefil yasak mı zararlı mı hamilelikte ben bilmiyorum
Yaa tamam ozaman ozaman için bir test alayım20sindr veya 21 inde erken gebelik testi yapabilirsin ben öyle öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?