Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
24’dünde reglim başlıuor haziranı 5 be 7 de ilşki oldu orta gün ve yüksen günden bir gün önce yaptık inşallah tutmuştu
Canım istersen reglin geçince yap çünkü diğer türlü strese girersin çok fazla
Erken gebelikle regl öncesi de öğrenebilirsin ama bazen kimyasal olabiliyor biz erken davrandığımız için pozitifiz görüp sonra hayal kırıklığına ugruyoruz sonra iki günde bir beta falan derken çok yıpratıyor o süreç o yüzden ne kadar beklersen o kadar iyi
He bana sor bekledim mi hayır adet olmadan 5 gun önce test yapmaya başladım

Kızlar selamlar tetanoz aşısı olma konusunda çok kararsızım bünyem çok hassas sinovac olduğumda bile titreyerek bayılmıştım bilincim gitmişti. Bu durum çocuğu da etkiler diye düşünüyorum siz yaptıracak mısınız

Canım şu anki dönemde biraz gereksiz buluyorum ben tetanozu tabi ki herseyde olduğu gibi risk olabilir ama günlük hayatımızda zaten olacak şey değil doğumda da steril olmayan bisey kullanacak halleri yok paslı bir nesterle bizi kesmedikleri sürece bir sorun yaşamayız ama yine de kendin araştır öyle karar ver ben yaptırmayı dusunmuyorum çünkü yaptırınca da belli yan etkileri var ama tabi ki herkesin kendi kararı

Benim de yaptırmama tarafım daha ağır basıyor canım çok çok düşük bi ihtimal için iki doz aşı

Kızlar selam. 2. Kanı dün verdim. Yükseliş iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tekrar kan istemedi ama burada herkes 4-5 kere kan vermiş sanırım. Siz doktor önerisiyle mi devam ettiniz kan vermeye?

Kızlar selam. 2. Kanı dün verdim. Yükseliş iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tekrar kan istemedi ama burada herkes 4-5 kere kan vermiş sanırım. Siz doktor önerisiyle mi devam ettiniz kan vermeye?
Canım bende 2 kez verdim kan doktorum başka istemedi haziranın son haftası kontrole gel dedi

İkinci kanda yükseliş güzel değilse bir kere daha istiyorlar ama ortalama olarak iyiyse direk keseyi bekliyorlar çünkü anne için stresli bir süreç oluyor o yüzden için rahat olsun canım

Test yaptınız mı?
Ben bugün de yaptım. İkinci çizgi daha da koyulaşmış şekilde göründü. Pazar gününü beklemedim. Sözde o gün yapacaktım.

Ben 2 kere kan verdim son verdiğim 34 tü dr istemedi daha, zaten sıkıntı olsa bunu fark edersin stres yapma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…