Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    21
Maşşallah allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı gelsinler minikler

Hayırlı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi bende senden 5 gün sonra transfer oldum. Haziranın sonunda gideceğim kese ve kalp atışını duymaya

Hayırlı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi bende senden 5 gün sonra transfer oldum. Haziranın sonunda gideceğim kese ve kalp atışını duymaya
Ay hadi inşallah ben de daha duymadım kalp atışını haftaya cuma gittiğimde duyarım inşallah ama işte strese girdim iki tane olmasını beklemiyordum bide üstüne birinin diğerinden çok daha küçük olması da üzdü beni bakalım ne olacak

Ne olabilirmiş ki doktor bir şey dedi mi diğerinin küçük olmasına

Ne olabilirmiş ki doktor bir şey dedi mi diğerinin küçük olmasına
Hayır bişe demedi hatta ilişki mi oldu dye sordu hayır tabi ki dedim muhtemelen doğal yolla sonradan oluştu zanneti ama imkanı yok cuma günü kesinleşir dedi bakalım ne olacak

Hayır bişe demedi hatta ilişki mi oldu dye sordu hayır tabi ki dedim muhtemelen doğal yolla sonradan oluştu zanneti ama imkanı yok cuma günü kesinleşir dedi bakalım ne olacak
Zaten 2 embriyo konulmadı mı nasıl doğal yoldan olduğunu düşünüyor ki ? Tüp bebekte nasıl olıyor sistem bilmiyorum ama arkadaşım doğal yoldan gebe kalmıştı iki kese gözükmüş ama birinde kalp atışı vardı o buyudukce diğer kese yok olmuştu seninde mi öyle olur acaba

Evet evet 2 tane konuldu işte biri küçük kaldı diye öyle zannetti ama olamaz yani öyle bişe. Bilmiyorum ki ben de araştırdığımda bu tarz şeyler gördüm kendiliğinden yok olması gibi. Bence ikiside tuttu ama biri ilerleyemedi o yüzden öyle küçük kaldı

Canım düşünüp canını sıkma çok şükür tutunmuşlar en kötü dediğimiz gibi olur. Pozitif düşün her şey güzel olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…