Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45

Öyleymiş evet. 11-12. Haftalar en iyisi.

Ben de bu sabah 11 civarı kan verdim. Eve geldi hemşire. 12+4 oldum. Bana da 12 gün sonra çıkacak dedi. 12 gün sonrası pazara geliyor.
Herhalde en geç 25 ağustosta öğrenmiş olacağım.

Doktorum önerdiği için ben de Ankara’da olan firmayı seçtim. İstanbul’dan oraya hangi ara ne zaman gidecek. Nasıl gidecek onu da sormayı unuttum. Bir daha da aramadım. kanı nasıl muhafaza ediyorlar vs. Bunları sormalıydım. Bana da doktora da çıktığı gibi sonuçlar gidecekmiş.

Cinsiyeti neden sadece doktor görüyor diye sordum; onun için de dedi ki insanlar cinsiyet seçiyor beğenmediğinde çocuğu aldırıyor. Bunun önüne geçmek için sadece doktor görüyor dedi.Kız bebek çok isteniyor artık dedi bir de. Fetal dna kötü amaçlarla da kullanılıyormuş yani. Bunları da yeni öğrendim.

İnşallah temiz sonuçlar alırız.

2.50 dediğiniz nedir? Neyin sonucu? Hangi değer?

Benimde sonucum böyle bende biraz endişeleniyorum cuma günü en doğru sonucu çıkan grafik ve doktor verecektir diye umuyorum

Eklentiler

• 1000010646.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 68
Benimde sonucum böyle bende biraz endişeleniyorum cuma günü en doğru sonucu çıkan grafik ve doktor verecektir diye umuyorum
Bunlar ham değerler raporu doktorunuzdan alınca zaten ordaki düzeltilmiş yazan değerleri göreceksiniz içinizi ferah tutun .orda yazan aralıklar düzeltilmiş degerler için geçerli

Bunlar ham değerler raporu doktorunuzdan alınca zaten ordaki düzeltilmiş yazan değerleri göreceksiniz içinizi ferah tutun .orda yazan aralıklar düzeltilmiş degerler için geçerli
Ay inşallah öyledir canım ya görünce takıldım bayağı cuma günü öğreneceğim hayırlısıyla

12. haftadayım bulantılar bitmedi bi iyiyim bir kötüyüm büyük umutlarla 13. hafta bitsin 2. trimestere geçeyim diye gün sayıyorum

bu arada herkese cinsiyetler hayırlı olsun sanırım en son ben öğreneceğim cinsiyet aranızda şubat sonu doğuracak olanlardan biriyim

Teşekkürler canım merak etme zaman öyle hızlı geçiyor ki öğrenme zamanı ne zaman geldi onu bile anlamıyorsun
bende şöyle bir handikap oluştu benim bu hafta doktorum izinde haftaya gidicem çarşamba ense kalınlığı vs ölçücek haftaya perş fetal vereceğim diğer hafta cumaya çıksa eşimle pasta video düşünüyoduk pastacıda önceden söyleyin 1 günde olmaz diyo. şansa bak hepiniz detaylı ultrasona giderken ben cinsiyet çekimi yeni yapıp öğrenicem bu gidişle

eger bebişiniz erkekse ultrason yapılırken sürpriz falan kalmıyor benden söylemesi benim eşim böyle şeylerden zerre anlamaz ona rağmen bu çocuk erkek dedifetal DNA sonucu çıkmadan ultrasonda bir sürpriz yaşayabilirsiniz

deme deme haftaya ultrasonda ekrana bakmayımda yana bakayım madem şaka bir yana hepsi sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…