- 20 Şubat 2010
- 33.246
- 6.491
- 773
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.421
yok merak etme bende 11+5 de vereceğim cumartesi evde olduğumda vericem fetal kan testimi o sebeple çocuk daha da büyüdüü için yanılma payı olmaz demişti bize.
ben ankara 'ya olan firmada yaptıracağım.
1 hafta içerisinde gelecek sonuç.
hadi hayırlısı olsun senin içinde bizim içinde
Merhaba size ikisini de yaptırdım demiştim şu an 2 li tarama sonucu e nabıza düştü doktorumla görüşemedim ama sonuç 2.50 un üstünde. Öyle kötüyüm ki inanmazsınız. Bence ikili taramayı yaptırmayın. ben şu an çok pişmanım.
Benimde sonucum böyle bende biraz endişeleniyorum cuma günü en doğru sonucu çıkan grafik ve doktor verecektir diye umuyorumMerhaba size ikisini de yaptırdım demiştim şu an 2 li tarama sonucu e nabıza düştü doktorumla görüşemedim ama sonuç 2.50 un üstünde. Öyle kötüyüm ki inanmazsınız. Bence ikili taramayı yaptırmayın. ben şu an çok pişmanım.
Ayyy sağlıkla gelsin prensimizKızlar benim de bugün kontrolüm vardı oğlum kız çocuğu hayallerime şu şekil tepki verdiEki Görüntüle 3629785
Bunlar ham değerler raporu doktorunuzdan alınca zaten ordaki düzeltilmiş yazan değerleri göreceksiniz içinizi ferah tutun .orda yazan aralıklar düzeltilmiş degerler için geçerliBenimde sonucum böyle bende biraz endişeleniyorum cuma günü en doğru sonucu çıkan grafik ve doktor verecektir diye umuyorum
Ay inşallah öyledir canım ya görünce takıldım bayağı cuma günü öğreneceğim hayırlısıylaBunlar ham değerler raporu doktorunuzdan alınca zaten ordaki düzeltilmiş yazan değerleri göreceksiniz içinizi ferah tutun .orda yazan aralıklar düzeltilmiş degerler için geçerli
Ben de senin gibi değeri görüp korkmuştum doktora koştum hemen tabi doktor dedi ki onlar ham değerler bak düzeltilmiş degerler burda raporda diye göstermiştiAy inşallah öyledir canım ya görünce takıldım bayağı cuma günü öğreneceğim hayırlısıyla
2.50 dediğiniz nedir? Neyin sonucu? Hangi değer
2.50 dediğiniz nedir? Neyin sonucu? Hangi değer?
Bunlar ham değerler raporu doktorunuzdan alınca zaten ordaki düzeltilmiş yazan değerleri göreceksiniz içinizi ferah tutun .orda yazan aralıklar düzeltilmiş degerler için geçerli
Çok sağ olun öyle kötüydüm kiBen de senin gibi değeri görüp korkmuştum doktora koştum hemen tabi doktor dedi ki onlar ham değerler bak düzeltilmiş degerler burda raporda diye göstermişti
Yok yok hiç korkma canım onlar ham değerler oluyor ben de çok korkmuştum ama raporda düzeltilmiş değerleri görünce içim rahatlamıştıCidden öyle mi çok korktum
12. haftadayım bulantılar bitmediHanımlar bayadir yokum buralarda kendimi azıcık iyi hissetmeler olunca 3 aydır ilgilenemedigim evime odaklandım.
Sizde durumlar nasıl prenses dönemi başladı mi ben kendimi iyi hissediyorum şükür bulantı kusma bitti arada Hafif bel ağrısı ve kasıklarda kısa süreli batmalar oluyor gobusum de çıktı diyebilirim.
Teşekkürler canımbu arada herkese cinsiyetler hayırlı olsunsanırım en son ben öğreneceğim cinsiyet aranızda şubat sonu doğuracak olanlardan biriyim
bende şöyle bir handikap oluştu benim bu hafta doktorum izinde haftaya gidicem çarşamba ense kalınlığı vs ölçücek haftaya perş fetal vereceğim diğer hafta cumaya çıksa eşimle pasta video düşünüyoduk pastacıda önceden söyleyin 1 günde olmaz diyo. şansa bakTeşekkürler canımmerak etme zaman öyle hızlı geçiyor ki öğrenme zamanı ne zaman geldi onu bile anlamıyorsun
Çok çok teşekkür ederim. İyi ki yazdınız çok sağ olunYok yok hiç korkma canım onlar ham değerler oluyor ben de çok korkmuştum ama raporda düzeltilmiş değerleri görünce içim rahatlamıştı
eger bebişiniz erkekse ultrason yapılırken sürpriz falan kalmıyor benden söylemesibende şöyle bir handikap oluştu benim bu hafta doktorum izinde haftaya gidicem çarşamba ense kalınlığı vs ölçücek haftaya perş fetal vereceğim diğer hafta cumaya çıksa eşimle pasta video düşünüyoduk pastacıda önceden söyleyin 1 günde olmaz diyo. şansa bakhepiniz detaylı ultrasona giderken ben cinsiyet çekimi yeni yapıp öğrenicem bu gidişle
deme demeeger bebişiniz erkekse ultrason yapılırken sürpriz falan kalmıyor benden söylemesibenim eşim böyle şeylerden zerre anlamaz ona rağmen bu çocuk erkek dedi fetal DNA sonucu çıkmadan ultrasonda bir sürpriz yaşayabilirsiniz
Ay yazmissindir muhtemelen de ben unutuyorum hep kaç haftaliktın şu andeme demehaftaya ultrasonda ekrana bakmayımda yana bakayım madem şaka bir yana hepsi sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?