Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
12. haftaya girdim 11+2
Ben 11 haftalıkken ani bir kontrole gitmem gerekmişti o zaman bile bedenini gorunce bu çocuk erkek mi demiştim doktora henüz erken demişti doktor sonraki gittiğimde bir çıkıntı görmüştüm doktora sorduğumda Kordon parlamiyorsa pipisi evet demişti geçen hafta hiçbir yeri görünmeyecek şekilde idi bugün her şey ayan beyan ortadaydı bakalım seninki sana nasıl sürprizler yapacak

Benim 2 hafta sonra. Bu arada ben 13. haftadayım. Suan doktora gidemediğim için folik asite devam ediyorum. Acaba bırakmalı mıyım?
Doktorların farklı görüşleri var sanırım bu konuda. Geçen sene kardeşimin eşiyle aynı zamanlarda hamileydik onun doktoru 2.trimesterda bıraktırdı benim doktorum doğuma kadar devam ettirdi ikimizin çocuğu da şuan çok şükür sağlıklı. Ben yine aynı doktoruma gidiyorum kullanıyorum ama bu içtiğim biraz midemi bulandırıyor ne yalan söyleyim bırakmak istiyorum

Cinsiyeti belli olan anneler hepinizi tebrik ediyorum Biz cinsiyetleri henüz öğrenmeyenler için belirtilerinizi yazar mısınız karşılaştırıp bi tahmin yürütelim
Kız bebekte çok fazla bulantı yaşadım,mide yanmam da vardı. Erkek bebekte bulantı çok çok az ama uykum çok fazla oluyor. Kız bebekte Vajinal akıntım hamileliğimin ilk gününden son gününe kadar sürdü erkek bebekte hiç olmadı.Kızım da gerçekten tatlıya tahammülüm yoktu 9 ay boyunca 1 2 kere çikolata yedim çok kötü oldum oğlumda da her gün tatlı yemek istiyorum ama ekşi de yiyorum

2 gün önce kontrol sürem olduğu için bişey danışmaya doktora gittm bebeğe baktı kafası eğik tam yatmaya geçmemiş ama hareket ediyor hep demişti bakalım bende heyecanla bekliyorum ilk gebeliğim heyecan dorukta bakalım

Aynı durum bizde de yaşandı ultrasondan önce doktora bebeğin cinsiyetini zarfa yazar mısınız dedik ama ultrason o kadar netti ki erkek olduğunu hemen anladık

Aynı durum bizde de yaşandı ultrasondan önce doktora bebeğin cinsiyetini zarfa yazar mısınız dedik ama ultrason o kadar netti ki erkek olduğunu hemen anladık
Bizim de aynı şekilde oldu zarfa yazdı ama boşuna yazdı odadan çıkar çıkmaz eşim zarfa bakmaya gerek yok erkek dedi

12+6 doktora kontrole gittik ailemizin yanına tatile geldiğimizi cinsiyeti beraber öğrenirsek çok mutlu olacağımızı söyledik. Doktor baya bir baktı ve kâğıda yazdı %80 böyledir çok değişeceğini sanmıyorum ama kesin değil diyerek bugün erkek olduğunu öğrendik kız isterken iki kere erkek bebek rüyaları görmüştüm rüyam çıktı. Annem de ilk günden beri erkek diyordu

Kaçıncı haftada kiz demişti şuanda kaçıncı haftadasiniz

Kızlar Fetal Dna sonucumuz çıktı çok şükür tertemiz Allahım binlerce kez şükür, şuan kuş gibiyim Rabbim hepinize tertemiz sonuçlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın
Mini not: Natera panaroma da yaptırdım tam 1 haftada geldi sonucum geçen çarşamba 11 haftalıkken vermiştim çok memnun kaldım Cüneyt bey ilgilendi bilgilerinize

Kaçıncı haftada kiz demişti şuanda kaçıncı haftadasiniz
Tam 12 haftalikken buyuk ihtimalle kız dedi ikili tarama icin ultrason bakarken. Kesin değil biliyorduk çünkü tahmininiz var mı diye biz sorduk yoksa söylemezdi erken diye. Hatta zoom yaptı ekranda biz de gördük barizdi genital bölge. Bugün de yani ondan tam 9 gün sonra gittim. Genital bölgeye yine zoom yaptı ve bu sefer de ortasında çıkıntı oluşmuş gerçekten de erkek olduğu görünüyordu artık kesin dedi ama ben yine de 16-17. Haftaya kadar cinsiyet belirtici birsey almayı düşünmüyorum nolur nolmaz

Sağlıkla gelsin.
Cinsiyeti söylemedi mi doktorunuz?

Cinsiyet öğrenenler isim düşünmeye başladınız mı kız olsa aklımda birçok isim vardı ama erkek ismi hiç yok gibi geliyor bana

Çok sevindim çok şükür peki cinsiyet neymiş bu haftanın popüler konusu malum

Bende dün gittim 12+4 dü ben. Sordum erken daha dedi görünmüyor dedi bakalim 10 gün sonra bende ikili sonuç almaya gitcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…