- 24 Ocak 2024
- 440
- 354
- 23
- 29
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.441
Çok net göstermiş bencede erkekEki Görüntüle 3629779 Kızlar herkese merhaba. Bugün kontrolümüz vardı bebişimizin her şeyi iyi çok şükür. Bu da bacak arası görüntüsü benim bir tahminim var ama sizce ne cinsiyeti
12. haftaya girdim 11+2Ay yazmissindir muhtemelen de ben unutuyorum hep kaç haftaliktın şu an
Ben 11 haftalıkken ani bir kontrole gitmem gerekmişti o zaman bile bedenini gorunce bu çocuk erkek mi demiştim doktora12. haftaya girdim 11+2
Doktorların farklı görüşleri var sanırım bu konuda. Geçen sene kardeşimin eşiyle aynı zamanlarda hamileydik onun doktoru 2.trimesterda bıraktırdı benim doktorum doğuma kadar devam ettirdi ikimizin çocuğu da şuan çok şükür sağlıklı. Ben yine aynı doktoruma gidiyorum kullanıyorum ama bu içtiğim biraz midemi bulandırıyor ne yalan söyleyim bırakmak istiyorumBenim 2 hafta sonra. Bu arada ben 13. haftadayım. Suan doktora gidemediğim için folik asite devam ediyorum. Acaba bırakmalı mıyım?
Kız bebekte çok fazla bulantı yaşadım,mide yanmam da vardı. Erkek bebekte bulantı çok çok az ama uykum çok fazla oluyor. Kız bebekte Vajinal akıntım hamileliğimin ilk gününden son gününe kadar sürdü erkek bebekte hiç olmadı.Kızım da gerçekten tatlıya tahammülüm yoktu 9 ay boyunca 1 2 kere çikolata yedim çok kötü oldum oğlumda da her gün tatlı yemek istiyorum ama ekşi de yiyorumCinsiyeti belli olan anneler hepinizi tebrik ediyorumBiz cinsiyetleri henüz öğrenmeyenler için belirtilerinizi yazar mısınız karşılaştırıp bi tahmin yürütelim
2 gün önce kontrol sürem olduğu için bişey danışmaya doktora gittm bebeğe baktı kafası eğik tam yatmaya geçmemiş ama hareket ediyor hep demişti bakalım bende heyecanla bekliyorum ilk gebeliğim heyecan dorukta bakalımBen 11 haftalıkken ani bir kontrole gitmem gerekmişti o zaman bile bedenini gorunce bu çocuk erkek mi demiştim doktorahenüz erken demişti doktor sonraki gittiğimde bir çıkıntı görmüştüm doktora sorduğumda Kordon parlamiyorsa pipisi evet demişti geçen hafta hiçbir yeri görünmeyecek şekilde idi bugün her şey ayan beyan ortadaydı bakalım seninki sana nasıl sürprizler yapacak
Aynı durum bizde de yaşandıeger bebişiniz erkekse ultrason yapılırken sürpriz falan kalmıyor benden söylemesibenim eşim böyle şeylerden zerre anlamaz ona rağmen bu çocuk erkek dedi fetal DNA sonucu çıkmadan ultrasonda bir sürpriz yaşayabilirsiniz
Bizim de aynı şekilde olduAynı durum bizde de yaşandıultrasondan önce doktora bebeğin cinsiyetini zarfa yazar mısınız dedik ama ultrason o kadar netti ki erkek olduğunu hemen anladık
Aynı durum bizde de yaşandıultrasondan önce doktora bebeğin cinsiyetini zarfa yazar mısınız dedik ama ultrason o kadar netti ki erkek olduğunu hemen anladık
İkili testte ac tok farkediyormu tahlil
Geçecek hayırlısıyla dayanın12. haftadayım bulantılar bitmedibi iyiyim bir kötüyüm büyük umutlarla 13. hafta bitsin 2. trimestere geçeyim diye gün sayıyorum
Kaçıncı haftada kiz demişti şuanda kaçıncı haftadasinizKızlar ben de bugün dayanamayıp kontrolü erkene çektim kasiklarimda ani kasılma ve vajinal batmalar yüzünden. Ama bir şok yaşayıp geri döndükDr dedi ki tüm dediklerimi unutun, bebeğin p*pisi çıkmış kız falan değil soyleme şekline koptuk orda zaten ağrı falan unuttum herseyi çok şükür sağlıklı dedi. Biz kıza fazla kaptırmışız tabi şaşkınlığımız sürüyor sağlıklı hayirli evlat olsun da hiç farketmez sancılar için de gazdandir dedi. Bence değil dedim baska bi agri oluyor Onu ayırt edebilmen mümkün değil dedi
Tam 12 haftalikken buyuk ihtimalle kız dedi ikili tarama icin ultrason bakarken. Kesin değil biliyorduk çünkü tahmininiz var mı diye biz sorduk yoksa söylemezdi erken diye. Hatta zoom yaptı ekranda biz de gördük barizdi genital bölge. Bugün de yani ondan tam 9 gün sonra gittim. Genital bölgeye yine zoom yaptı ve bu sefer de ortasında çıkıntı oluşmuş gerçekten de erkek olduğu görünüyorduKaçıncı haftada kiz demişti şuanda kaçıncı haftadasiniz
Kızlar Fetal Dna sonucumuz çıktı çok şükür tertemiz Allahım binlerce kez şükür, şuan kuş gibiyimRabbim hepinize tertemiz sonuçlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın
Mini not: Natera panaroma da yaptırdım tam 1 haftada geldi sonucum geçen çarşamba 11 haftalıkken vermiştim çok memnun kaldım Cüneyt bey ilgilendi bilgilerinize
Çok sevindim çok şükürKızlar Fetal Dna sonucumuz çıktı çok şükür tertemiz Allahım binlerce kez şükür, şuan kuş gibiyimRabbim hepinize tertemiz sonuçlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın
Mini not: Natera panaroma da yaptırdım tam 1 haftada geldi sonucum geçen çarşamba 11 haftalıkken vermiştim çok memnun kaldım Cüneyt bey ilgilendi bilgilerinize
Bende dün gittim 12+4 dü ben. Sordum erken daha dedi görünmüyor dedi bakalim 10 gün sonra bende ikili sonuç almaya gitcemTam 12 haftalikken buyuk ihtimalle kız dedi ikili tarama icin ultrason bakarken. Kesin değil biliyorduk çünkü tahmininiz var mı diye biz sorduk yoksa söylemezdi erken diye. Hatta zoom yaptı ekranda biz de gördük barizdi genital bölge. Bugün de yani ondan tam 9 gün sonra gittim. Genital bölgeye yine zoom yaptı ve bu sefer de ortasında çıkıntı oluşmuş gerçekten de erkek olduğu görünüyorduartık kesin dedi ama ben yine de 16-17. Haftaya kadar cinsiyet belirtici birsey almayı düşünmüyorum nolur nolmaz
aynı durumdayımCinsiyet öğrenenler isim düşünmeye başladınız mıkız olsa aklımda birçok isim vardı ama erkek ismi hiç yok gibi geliyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?