- 15 Ekim 2016
- 22.711
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #5.701
Ben oto koltuğunu dolaptan aldım, çok temizdi üstelik şansıma. Bazı şeyleri gerçekten 0 almanın manası yok bana göre.kesinlikle öyle katılıyorum ben de bir çok şeyi alacağım süt sağma makinesine kadar sadece lastiği değişecekmiş sorun değil dedim. bence puset ve araba koltuğu da baya iyi olmuş
Herkese Merhaba,bu grupta 5-6 kişi grubun sahibi gibi gruplaşma olmuş bişey yasıyosun cevap veren yok soruyosun paylaşıyosun gene kâle alan yok grup tek size aitse bilelim yani her yerde böyle gruplaşmalar var ben anlam veremiyorum kimseye yani gelen kaçıyo buradanMune benve bi bu grubu inceleyin çok fazla gruplaşma o kadar mesaj yazdım hiç bitine cevap vermediniz şimdi buna bir sürü cevap gelir @Sosyallanne bile sırf bu yüzden bu gruptan uzaklaştı bir daha cevap vermicem buraya kendi kendinize konuşun Mune ekstra bi grup açarsanız bizde yararlanalım
kesinlikle katılıyorum orası da çok mantıklı bir tanıdığım oğluna ordan yepisyeni bir sürü marka ayakkabı aldı nasılsa corapla giyiliyor zaten diye. tüketimin bu kadar çılgın olduğu bir dönemde bu kadar geçici kullanılacak şeyleri satın almak ne mantıklı geliyor ne de vicdanıma uyuyorBen oto koltuğunu dolaptan aldım, çok temizdi üstelik şansıma. Bazı şeyleri gerçekten 0 almanın manası yok bana göre.
Oraya da bakabilirsin sorun etmezsen. Mama sandalyesini de öyle almıştım aldığım kişinin çocuğu durmamış mesela mama sandalyesinde 0 ayarında tertemizdi.
ya bir de benim bir tanıdığımın sıfır olmasına rağmen yeni doğan bebeğini taşırken pusetti çıktı yerinden .. güvenlik gereken şeylerde ben de tereddütlüyüm açıkçası çünkü kullanılırken belki bu tarz vida vs yerlerinde eskime olmuş olabilir bu da dışardan anlaşılmayabılır bence pusette öyle. ben fazla evhamlı da olabılırım bılemıyorum tabıBebek arabası 0 olmalı bence ama zaten kullandıkça eskiyor özellikle baston olanlar. Bizim baston kırıldı 1 ay önce. 2 sene kullandık. Simdi yeni bebek geliyor diye yenisini aldık.
Travel zaten 1 yaşına kadar kullandık o da hazır duruyor şükür
Evet gerçekten öyle sürecin en tatlı kısmı olabilirHepsi çook tatlı duruyorlar dolabını oluiturmak ççoook heyecan verici değil misağlıkla gelsinler inşallah ben 15. Haftaya girdim henüz birşeyler almadım sürekli bakıyorum ama artık alsam iyi olur sanırım : ) %100 pamuk alt açma, emzirme önlüğü, müslin örtüler gördüm çook kullanışlı duruyorlar indirimden alınabilir chakraya baktım şahane şeyler vardı aklınızda olsun
Ay çok haksız bir isyan bu bence. Her gün her dk elinde telefon ile herkese cevap veremeyiz ki. Herkesin işi gücü var ben şahsen beni ilgilendiren noktalara yorum yapıyorum diğerlerini okuyorum. Bana da bazen cevap verilmese etiketlerim tekrwr tazarım hahaha illa cevap verilsin istiyorsam. Boşverin yaa amacımız süreci takip etmek değil mi ne gerek var polemiğebu grupta 5-6 kişi grubun sahibi gibi gruplaşma olmuş bişey yasıyosun cevap veren yok soruyosun paylaşıyosun gene kâle alan yok grup tek size aitse bilelim yani her yerde böyle gruplaşmalar var ben anlam veremiyorum kimseye yani gelen kaçıyo buradanMune benve bi bu grubu inceleyin çok fazla gruplaşma o kadar mesaj yazdım hiç bitine cevap vermediniz şimdi buna bir sürü cevap gelir @Sosyallanne bile sırf bu yüzden bu gruptan uzaklaştı bir daha cevap vermicem buraya kendi kendinize konuşun Mune ekstra bi grup açarsanız bizde yararlanalım
Yarın çıkıyormuş benim sonuçlar çok heyecanlıyım canım. Pazar günü enerjim iyi olursa bir organizasyonla öğrenmek istiyorum. Sen ne yaptınHeyecanla sizin sonuçlarınızı da bekliyorum H HilalfcMrs Dalloway
Günaydın bütün tatlı anneler çok güzel hayırlı haberler aldığımız gün olsun
İnşallah güzel haberler alacaksın. Kaldı ki ortada olumsuz değerlendirilen bir durum yok sadece yetmemiş değeri ölçmeye. Bunu benim yaptırdığım yerde söylemişti. O yüzden sıkma canını. Ben bugün tüm gün kustum ve çok fazla kusuyorum baş ağrısı da hiç gitmiyor. Doktor stres seninki dedi ben de çok taktım herşeyi kafama mideme başıma vurdu. O yüzden sıkmamaya çalış canını güzel sonuç alcaksın bak görEvet öyle görünüyor dua edin umarım ondan da hayırlı haber alırım da içim rahatlar
Merhaba. İlaç kullanmanıza rağmen mi bu kadar kusuyorsunuz ? Allah yardımcınız olsun gerçektenHanımlar merhaba,
14+ 4 haftalık gebeyim. Gebeliğin 6. Haftasından beri çok şiddetli bulantılarım oluyordu koku hassasiyeti o kadar fazlaydı ki kendi evimden tiksindim anneme yerleşmek zorunda kaldım. Değil yemek yemek mutfağın kapısından geçemiyordum. Deterjan şampuan kokusu ya da yemek kokusu beni kusturmaya yetiyordu. Resmen narkotik köpeği gibi olmuştum.herkesin duymuyorum dediği kokuyu ben buram buram alıyordum aldığım gibi de kusuyordum. Su dahi içemiyordum ve hafta da bir defa serum almak zorunda kalıyordum. Hep 12. Haftada geçer dediler dayandım ama geçmedi günde 8 kere çıkardığımi hatırlıyorum. Şimdi çok şükür azaldı kokulara daha fazla tahammül ediyorum en azından hemen kusmuyorum. Ama garip bişey başladı bulantı dan kusmuyorum ama önce gegirmeye başlıyorum sonra bı yumru oturuyor göğsüme bı beş dakika sonra kusmaya başlıyorum günde üç kere falan oluyor bu. Midem artık çok güçsüz düştü. İlk haftalar bebek zaten bendeki besinleri tüketiyor diye rahatliyordum ama şimdi Bebek büyüdü ve bendeki iştahsızlık ta büyüdü asla yiyemiyorum biraz zorlaşan çıkarıyorum midemde tutamıyorum. Dr um da dayan biraz daha geçer diyor. Ne yapacağım şaşırdım. Benim gibi olan var mı aranızda. Ya da bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı
Merhaba öncelikle umarım sağlıkla kucaklarimiza alırız bebeklerimiziHanımlar merhaba,
14+ 4 haftalık gebeyim. Gebeliğin 6. Haftasından beri çok şiddetli bulantılarım oluyordu koku hassasiyeti o kadar fazlaydı ki kendi evimden tiksindim anneme yerleşmek zorunda kaldım. Değil yemek yemek mutfağın kapısından geçemiyordum. Deterjan şampuan kokusu ya da yemek kokusu beni kusturmaya yetiyordu. Resmen narkotik köpeği gibi olmuştum.herkesin duymuyorum dediği kokuyu ben buram buram alıyordum aldığım gibi de kusuyordum. Su dahi içemiyordum ve hafta da bir defa serum almak zorunda kalıyordum. Hep 12. Haftada geçer dediler dayandım ama geçmedi günde 8 kere çıkardığımi hatırlıyorum. Şimdi çok şükür azaldı kokulara daha fazla tahammül ediyorum en azından hemen kusmuyorum. Ama garip bişey başladı bulantı dan kusmuyorum ama önce gegirmeye başlıyorum sonra bı yumru oturuyor göğsüme bı beş dakika sonra kusmaya başlıyorum günde üç kere falan oluyor bu. Midem artık çok güçsüz düştü. İlk haftalar bebek zaten bendeki besinleri tüketiyor diye rahatliyordum ama şimdi Bebek büyüdü ve bendeki iştahsızlık ta büyüdü asla yiyemiyorum biraz zorlaşan çıkarıyorum midemde tutamıyorum. Dr um da dayan biraz daha geçer diyor. Ne yapacağım şaşırdım. Benim gibi olan var mı aranızda. Ya da bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı
Merhaba bende 14. Haftadayım 6. Haftadan beri mide bulantısı kusma yaşıyorum maalesef. Banada 12 de geçer dediler hala geçmedi hatta 3 gündür kusmaktan içim dışıma çıktı resmen. İnşallah azalırda kurtuluruzHanımlar merhaba,
Çok geçmiş olsun bunu yaşamayan anlayamaz gerçekten çok ama çok zor. Benim 10. Haftaya göre daha azaldı birgün bulanıyorsa diğer gün bulanmıyor öyle diyebilirim. Sakız bana en iyi gelen şey olduHanımlar merhaba,
Sakız sindirimi kolaylaştırıyor belki yediğinizi çabuk sindirirseniz kusmalarınız da azalır diye düşündmÇok geçmiş olsun bunu yaşamayan anlayamaz gerçekten çok ama çok zor. Benim 10. Haftaya göre daha azaldı birgün bulanıyorsa diğer gün bulanmıyor öyle diyebilirim. Sakız bana en iyi gelen şey oldu
Size de mi böyle bir durum oldu yoksa böyle bir ihtimal olacağını mı bildirdiler bana önceden böyle bir bildirim yapsalardı belki tahlili hiç yaptırmazdım bileİnşallah güzel haberler alacaksın. Kaldı ki ortada olumsuz değerlendirilen bir durum yok sadece yetmemiş değeri ölçmeye. Bunu benim yaptırdığım yerde söylemişti. O yüzden sıkma canını. Ben bugün tüm gün kustum ve çok fazla kusuyorum baş ağrısı da hiç gitmiyor. Doktor stres seninki dedi ben de çok taktım herşeyi kafama mideme başıma vurdu. O yüzden sıkmamaya çalış canını güzel sonuç alcaksın bak gördualarımız sna ve hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?