Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
kesinlikle öyle katılıyorum ben de bir çok şeyi alacağım süt sağma makinesine kadar sadece lastiği değişecekmiş sorun değil dedim. bence puset ve araba koltuğu da baya iyi olmuş
Ben oto koltuğunu dolaptan aldım, çok temizdi üstelik şansıma. Bazı şeyleri gerçekten 0 almanın manası yok bana göre.
Oraya da bakabilirsin sorun etmezsen. Mama sandalyesini de öyle almıştım aldığım kişinin çocuğu durmamış mesela mama sandalyesinde 0 ayarında tertemizdi.

Bebek arabası 0 olmalı bence ama zaten kullandıkça eskiyor özellikle baston olanlar. Bizim baston kırıldı 1 ay önce. 2 sene kullandık. Simdi yeni bebek geliyor diye yenisini aldık.
Travel zaten 1 yaşına kadar kullandık o da hazır duruyor şükür

Herkese Merhaba,
tüm anne adaylarına sağlıklı bir gebelik diliyorum
Bu tip topikler aynı duyguları aynı süreci yaşayan tüm üyelere açıktır, grupta kurallara aykırı bir yorumda veya davranışta bulunmadığı sürece adminler, moderatörler ve grubu yöneten kişi dahi konuya yazanlara müdahale edemez.

Ama aynı amaç aynı süreç aynı duyguları paylaşmak için bir topikte buluşan kadınların bir kısmı bir kısmıyla daha iyi anlaşabilir, bu da çok normal ve anlaşılabilir bir durumdur, ayrıca Anneler grupları yoğun mesaj akışı olan topluluklardır, topluluğun kalabalıklığına ve her gün yazılan mesajların yoğunluğuna göre değişse de, genelde günlük 50 ila 200 arası mesaj yazılır ve bu mesajların hepsini görmek cevaplamak mümkün olmayabilir.

Arada hepinizin gözden kaçan mesajı/mesajları olabilir bunun için birbirinize kırılmak yerine anlayışla yaklaşmalısınız bence.

Elbette istiyorsanız bir daha gruba yazmayabilirsiniz ama 2026 Şubat Anneleri için başka bir paylaşım alanı açılmaz.

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum orası da çok mantıklı bir tanıdığım oğluna ordan yepisyeni bir sürü marka ayakkabı aldı nasılsa corapla giyiliyor zaten diye. tüketimin bu kadar çılgın olduğu bir dönemde bu kadar geçici kullanılacak şeyleri satın almak ne mantıklı geliyor ne de vicdanıma uyuyor

ya bir de benim bir tanıdığımın sıfır olmasına rağmen yeni doğan bebeğini taşırken pusetti çıktı yerinden .. güvenlik gereken şeylerde ben de tereddütlüyüm açıkçası çünkü kullanılırken belki bu tarz vida vs yerlerinde eskime olmuş olabilir bu da dışardan anlaşılmayabılır bence pusette öyle. ben fazla evhamlı da olabılırım bılemıyorum tabı

Evet gerçekten öyle sürecin en tatlı kısmı olabilir chakrayı bende çok beğeniyorum mutlaka dediğiniz ürünlere bakacağım

Ay çok haksız bir isyan bu bence. Her gün her dk elinde telefon ile herkese cevap veremeyiz ki. Herkesin işi gücü var ben şahsen beni ilgilendiren noktalara yorum yapıyorum diğerlerini okuyorum. Bana da bazen cevap verilmese etiketlerim tekrwr tazarım hahaha illa cevap verilsin istiyorsam. Boşverin yaa amacımız süreci takip etmek değil mi ne gerek var polemiğe

Oto koltuğunu ben de ikinci el aldım. Çevreden pek kıyafet gelmedi, erkek rengi de giydirmek istemedik eşimin yeğenine giydirmişler biraz büyüyünce ben bebekken erkekmişim demiş biz de risk almayalım dedik. Ama ikinci el sitelerinden özelliklre 1 yaşa kadar olan kıyafetlerden aldım. 1 yaşa kadar 3 ay aralı olduğu için az giyiliyor. Özellikle tulum kaban gibi şeyler daha da az giyiliyor. Bunun için bilindik ikinci el satış siteleri dışında sahibinden letgo gibi komisyonsuz yerlerde de ürün satılıyor. Sanırım başka sosyal medya grupları da vardır. Bir de kurutma makinesinde biraz küçülme olduğu için ben 1 yaşa kadar yaklaşık 2 ay kaydırarak kullanıyordum mesela 6-9 ayı 4-7 ayken kullanmak gibi. Kıyafeti mevsime göre önden almak gerekirse bebeğin iriliğine göre bu değişebiliyor.

Merhaba kızlar. Bugün tam 15+0 haftalık hamileyim. Ultrasonda bir hafta önde çıktı ve Allah'ıma bin şükür sonunda cinsiyeti de gördüm erkek bebeğim oluyor. Bir kızım vardı şimdi de erkek olacak. Her şeyiyle de sağlıklı görünüyor. Allah'ım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Grupta tablodaki bilgileri kim güncelliyor bilmiyorum. O yüzden etiketleme yapamadım.

Heyecanla sizin sonuçlarınızı da bekliyorum H Hilalfc Mrs Dalloway
Günaydın bütün tatlı anneler çok güzel hayırlı haberler aldığımız gün olsun
Yarın çıkıyormuş benim sonuçlar çok heyecanlıyım canım. Pazar günü enerjim iyi olursa bir organizasyonla öğrenmek istiyorum. Sen ne yaptın

Hanımlar merhaba,
14+ 4 haftalık gebeyim. Gebeliğin 6. Haftasından beri çok şiddetli bulantılarım oluyordu koku hassasiyeti o kadar fazlaydı ki kendi evimden tiksindim anneme yerleşmek zorunda kaldım. Değil yemek yemek mutfağın kapısından geçemiyordum. Deterjan şampuan kokusu ya da yemek kokusu beni kusturmaya yetiyordu. Resmen narkotik köpeği gibi olmuştum.herkesin duymuyorum dediği kokuyu ben buram buram alıyordum aldığım gibi de kusuyordum. Su dahi içemiyordum ve hafta da bir defa serum almak zorunda kalıyordum. Hep 12. Haftada geçer dediler dayandım ama geçmedi günde 8 kere çıkardığımi hatırlıyorum. Şimdi çok şükür azaldı kokulara daha fazla tahammül ediyorum en azından hemen kusmuyorum. Ama garip bişey başladı bulantı dan kusmuyorum ama önce gegirmeye başlıyorum sonra bı yumru oturuyor göğsüme bı beş dakika sonra kusmaya başlıyorum günde üç kere falan oluyor bu. Midem artık çok güçsüz düştü. İlk haftalar bebek zaten bendeki besinleri tüketiyor diye rahatliyordum ama şimdi Bebek büyüdü ve bendeki iştahsızlık ta büyüdü asla yiyemiyorum biraz zorlaşan çıkarıyorum midemde tutamıyorum. Dr um da dayan biraz daha geçer diyor. Ne yapacağım şaşırdım. Benim gibi olan var mı aranızda. Ya da bundan nasıl kurtulabilirim bilen var mı

Evet öyle görünüyor dua edin umarım ondan da hayırlı haber alırım da içim rahatlar
İnşallah güzel haberler alacaksın. Kaldı ki ortada olumsuz değerlendirilen bir durum yok sadece yetmemiş değeri ölçmeye. Bunu benim yaptırdığım yerde söylemişti. O yüzden sıkma canını. Ben bugün tüm gün kustum ve çok fazla kusuyorum baş ağrısı da hiç gitmiyor. Doktor stres seninki dedi ben de çok taktım herşeyi kafama mideme başıma vurdu. O yüzden sıkmamaya çalış canını güzel sonuç alcaksın bak gör dualarımız sna ve hepimize

Merhaba. İlaç kullanmanıza rağmen mi bu kadar kusuyorsunuz ? Allah yardımcınız olsun gerçekten

Merhaba öncelikle umarım sağlıkla kucaklarimiza alırız bebeklerimizi ben başta çok rahattım 6. Haftadan sonra bulantım çok artti hızla kilo verdim prilam verdi doktorum o çok iyi geliyordu sonradan o da etki etmeyeye başladı zofer verdi o da hiçbir işe yaramıyor artık bulantım sayı olarak azaldı ama şiddet olarak cok arttı.doktor daha fazla verebileceğim bir şey yok malesef dedi.ben de 15+2 deyim.istah konusuna bir şey diyemiyorum ben hep çok istahliydim.ama kusma konusunda doktor miden besini unutmasın sonra daha çok zorlanirsin kussan bile kendini zorlayıp ye ne yersen kâr diyor

Merhaba bende 14. Haftadayım 6. Haftadan beri mide bulantısı kusma yaşıyorum maalesef. Banada 12 de geçer dediler hala geçmedi hatta 3 gündür kusmaktan içim dışıma çıktı resmen. İnşallah azalırda kurtuluruz

Merhaba, 2 aydır siteyi ve konuyu takip ediyorum. Bugün üye olayım artık dedim :) .
Yaş 31
İlk gebelik
Sat 26 Mayıs
Kese 4+5.
Kalp atışı 6+1
Tahmini doğum 02.03.2026

Mart grubunu da takipteyim ama büyük ihtimalle sezaryen olurum kronik hastalığımdan ötürü. Herkese sağlıklı bir gebelik diliyorum

Çok geçmiş olsun bunu yaşamayan anlayamaz gerçekten çok ama çok zor. Benim 10. Haftaya göre daha azaldı birgün bulanıyorsa diğer gün bulanmıyor öyle diyebilirim. Sakız bana en iyi gelen şey oldu

Çok geçmiş olsun bunu yaşamayan anlayamaz gerçekten çok ama çok zor. Benim 10. Haftaya göre daha azaldı birgün bulanıyorsa diğer gün bulanmıyor öyle diyebilirim. Sakız bana en iyi gelen şey oldu
Sakız sindirimi kolaylaştırıyor belki yediğinizi çabuk sindirirseniz kusmalarınız da azalır diye düşündm

Prilam i 6. Haftada vermişti. Zofer e çok karşıydı ama mecburen onu da geçen hafta verdi ama onu da sadece çok kötü olduğumda alıyorum. Her gün alma dedi eczacı dayanmaya çalışıyorum. Ama vicdan azabı çekiyorum zavallı bebeğim beslenemiyor diye. Bı de Eylül de ise başlamam gerekiyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Normalde o kadar güzel yemek yerdim o kadar istahliydim ki bu halime şaşırıyorum. Ben de gidip bebeğime biseyler bakmak almak istiyorum ama hiçbirini yapamıyorum hamileden daha çok hasta gibi hissediyorum.

Size de mi böyle bir durum oldu yoksa böyle bir ihtimal olacağını mı bildirdiler bana önceden böyle bir bildirim yapsalardı belki tahlili hiç yaptırmazdım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…